Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Не изпитвам емоция при ново ЛС преди да го прочета. Какви са тези вашите вълнения не разбирам.

Тръпката при мен е в това , че незнам нито от кого е , нито какво пише в него .С две думи кеф от изненадата .

# 586
  • София
Споделям прозрението на дъщеря си, защо няма зима в Африка при крокодилите. За да не им замръзва водата, мно`о ясно.

# 587
Да, МГМ, спомням си само, че предния път ти ми каза. Тоя път ще си запиша.
А изкам да запазя тия ЛС-та с картички и поздравления.

# 588
Споделям прозрението на дъщеря си, защо няма зима в Африка при крокодилите. За да не им замръзва водата, мно`о ясно.
Grinning Героинята от аватара ми цял ден "търси" часовника на баща си с думите:"Де си?!? Тити-татаааа?" Joy

# 589
Изкам е като искам, но с по-голяма тежест ли? Не се заяждам, вниквам в сленга ви. ЛС е лично съобщение, нещо като постовете ви тук, но скрити за останалите. А защо няма емотикон за аплаус, мисля че ви липсва, понеже май само вие го чувате в ушите си след всеки пост.

# 590
  • UK
Да, МГМ, спомням си само, че предния път ти ми каза. Тоя път ще си запиша.
А изкам да запазя тия ЛС-та с картички и поздравления.
Файл - Сейв - Запазваш си ги в папка примерно БГ Мамма ЛС, аз си пазя обикновено всички, те са около пет страници, и си ги пазя с номер стр 1, 2, слагам си ги в отделна папка с датата на която съм ги запазила. Simple Smile После триеш и всичко ти се пази. Simple Smile

# 591
Благодаря, аз си имам такава папка, озаглавявам ги "до ---/дата/"

# 592
  • UK
Мдам, нещо такова. Simple Smile

# 593
  • София
Изкам е като искам, но с по-голяма тежест ли? Не се заяждам, вниквам в сленга ви. ЛС е лично съобщение, нещо като постовете ви тук, но скрити за останалите. А защо няма емотикон за аплаус, мисля че ви липсва, понеже май само вие го чувате в ушите си след всеки пост.

Има, душичко! Емотикон за аплауз. Айде сега, няколко дни почети без да пишеш  и след това няма да има нужда да се извиняваш и да изглежда, като да се опитваш да бъдеш интересна /ен/.
"Душичко" не  е част от сленга. Евфемизъм  е.

# 594
Тук имало и фейс-контрол.

# 595
кокос,какво пиеш? сипи си едно,Укроти малко топката,Нова Година е все пак.Всичко друго ще чуеш след постовете си,но не и ридания за това колко неграмотни и самовлюбени сме.Ай със здраве.

# 596
  • Варна
кокос, аплаузите ли ти пречат?
Апропо, тук одавна няма никакъв контрол, така че нямаш причина да се оплакваш.

# 597
  • Sofia
...
Апропо, тук одавна няма никакъв контрол...
А на бас!?

# 598
Хора, кво стана със Сопрана? МИна от тук като топлия дъжд от песента на Силвия Кацарова. Плисна в миг и отшумя....И остави спомена за своето минало.... Cry

# 599
Ако дойде  обещавам най-тържествено да не слагам никога повече емотикони.

Общи условия

Активация на акаунт