Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 867
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Контрол има, самоконтрол, обаче, почти не. Не ми се плюе в супата ви, започвам да се обръщам поименно вече, макар че защо ли, след като се разпознавате и така. Споделям безсъние.

# 601
Ами като не ти се плюе недей го прави бе миУо кокосче·Я най- добре кажи кой толкова те е идразнил днес¿

Споделям първи ден фитнес и басейнче+ джакузи-голям кеееееееф бе хора newsm44·
Бяхме двете с моята сладурка и на нея май повече от на мен и хареса·Проблема е само в джакузито, че е забранено до 14 години·
Но тя пак се цопна макар за малко Mr. Green·

# 602
Хихи, много готини  и смешни неща прочетох три страници назад! Татти, Joy

Хора, прескача ми мотора. Шашнах се нещо Thinking К'во ще правя, ако се върне пак онова гадно нещо и започна да "излизам от ритъм" ей така както си ходя по улицата!? Кардиологът каза (преди две години), че нищо ми няма. Нали ви споделих онзиденшния си голям, колосален бяс? От него е това ехо... Като всеки път. Много е гадно да имаш усещането, че сърцето ти се превърта вътре в теб на път към гърлото! Преглъщаш и то се връща на мястото си, но така е през десетина минути. Ми ако реши да спре? В смисъл, окончателно. Ба си, не точно сега! Трябва ми още време. Оф...

# 603
Стига бре,Балу.Звездите ми говорят,че ще се радваш на пра-правнуци Hug Flowers Four Leaf Clover Ако чувстваш някакъв дискомфорт иди на лекар,не се мотай.
Моля Марадона да се яви в изповедалнята да обяви публично,че нямаме нищо общо.Пратих смешна картичка на две мами,едната уж се развесели и след малко ме пита кое голо д*** от сниманите е неговото.Накрая милото ще ме бушонира Mr. Green

# 604
Аритвия с неизяснена етимология. Нитроглицерина го спряха, сега има едно шпрейче, 13.90 кинта. Впръскваш като с ароматизатор за устна кухина, еднократно, при нужда.

# 605
Стига бре,Балу.Звездите ми говорят,че ще се радваш на пра-правнуци :
Знаеш ли, че това и на мен ми го говорят нещо, щото нашата мома вчера беше у дома от 15 до 20 часа, и само 10 минути, необходими и за влизане и за излизане, не прекара в стаята  и в леглото на сина ми.  Crossing Arms

Глътнах един Конкор, щото не знам къде е Ритмонорм-а. Как се казва това нещо, Вълк? Точно това каза док: Аритмия с неизяснена етиология .

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 00:08 от Балу

# 606
  • София
Стига бе, Вълк! Нитрати за аритмия. Не се казва етимология, пък  и как я определи с неизяснена етиология. Екстрасенси сте всички в тоз форум. Даже боб и пъп не ви трябват за диагностиката.
Балу има нещо общо с медицината, мисля че знае към кого да се обърне за помощ и какво да прави. Аз  и желая здраве.

# 607
Мерси Им.  Hug
Ще се справя и този път, ама... точно сега е гадно. Sad Затова споделих, та дано престане.

# 608
Здрасти, Им. Къде се изгуби, помислих, че си в Газа.
Няма да те питам нищо така, както и ти не ме пита нито тук, нито на лични
за един злощастен за мен линк към маршове.
Знам, че Балу има общо с медицината и няма да ми вземе насериозно приказките.
А щом докторът й е казал, че нищо й няма, а пък то й има,
значи не е уточнил етимологията.

# 609
  • София
Сутринта бях по-умна, Вълк. В момента не те схващам.
Ако те интересува, дали одобрявам хвърлянето на бомби върху детски градини - не, не одобрявам.
Ако те интересува, дали одобрявам монтирането на ракетни остановки върху детски градини - не,не одобрявам.
Ако те интересува, дали смятам, че израелците са 100% прави - не, не смятам.
Ако те интересува, дали смятам, че арабите са 100% виновни - не, не смятам.
Ако те интересува дали чичо ми е мобилизиран - да,мобилизиран е.
Ако ме питаш, дали е паднала бомба до дома на другия ми чичо - да,паднала е.
Ако питаш, дали смятам ционизмът за нещо прекрасно - не, не го смятам.
Ако питаш, дали смятам тероризмът за нещо ужасно - да, смятам го.

Ако в нещо се надявам, Вълчо, то е, че ти си от онези непредубедени хора, които не вярват, че за всички злини на света и за всички конфликти са виновни евреите. И ти благодаря за това.

# 610
Не, не смятам. Всичко, което сподели, ме интересува.

# 611
Най-гадното нещо е да се събудиш към 6 и нещо от звъна на часовника на другия и да откъртиш пак, сладко сладко, за час и половина....и сега главицата ми се нуждае от спешни вливания. На кафе, естествено.

# 612
Навън е студено, а трябва да излизам з работа. Бррррррррррррр!!!

# 613

Като говорехте днес за Миро от Каризма, да питам какво стана с Галка? Нещо зачезна Thinking

Дуци, или както би казал един заекващ колега Ду-ду-ци, Галка преди около година беше купила два апартамента един до друг, в стара кооперация в топцентъра на София, в която живее и мой приятел. Съединила ги двата, направила ремонт и на скоро казала, че ще ги прдава, защото били северни и не греело слънце. Като че ли когато ги е купувала са били южни...Шматка.

# 614
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!

Балу, диагнозата ми е, че си влюбена. Тогава усещаш сърцето си навсякъде из тялото. Моето в момента е в ушите. От няколко дена ми тупти там.

Споменах ли кафе?

Галка от Каризма винаги ми е била ужасно лигава и хлъзгава. Глас има момичето, но като вземе да мяучи в песните и ми иде да дръпна щепсъла на РС-то, ТВ-то или каквото и да е озвучителното устройство, от което се чува. На живо разправят, че била същата.

Общи условия

Активация на акаунт