Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 920
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Бу-у-урга-а-ас
Моята е indesit K 3C76(X). Ползвам я от доста скоро, та не смея да препоръчам, но аз си я харесвам, върши ми работа и керамичният плот се чисти много лесно. Котлоните нагряват много бързо. Мечтаех си за печка с вентилатор и наистина се оказа, че е много удобно.

# 121
Стана два пъти ходя в събота да пазарувам - веднъж за телевизор, веднъжза пералня.
Въпреки транспортните разходи, излизам прилично на далавера. Баси скъпарския град.
Всеки отворил едно мънзърко магазинче и чака от него заплата, че и лой да трупа.
Няма Техномаркет, няма Технополис, няма Бриколаж.

# 122
  • о`майна лунна нощ е
Хаха, Анджи! Внучката на един приятел на баща ми вместо дядо Кольо му викаше дядо Коледа. Laughing

Мишон -
Вождът прекръсти брата на баба си от дядо Кольо на дядо Коледа. Коледа... Кольо - все тая, важното е подаръци да има.

Явно не е само единичен случай. Ще им купуваме ризи.  Mr. Green

# 123
  • No Line On The Horizon
И аз влезнах с ИЕ да видя прочутото черно каре.
Споделям, че след малко тръгваме за Трявна. Децата вече късат синджира. Дано да е хубав пътя, че малко окъсняхме с тръгването.

# 124
Хаха, аз също проверих. Там е с ИЕ  Mr. Green

Оф, тежи ми главата още от скапаното вино. Добре поне, че ни пуснаха по-рано от работа, че ако трябваше да стоя до 6 като вчера, съвсем щях да се гътна. От половин час чакам една муха да се налети, за да я изгоня през прозореца. Те не трябва ли да спят сега? Нали е студено. Странна работа. Както и да е. Пуснах я да провери как е на - 10о

# 125
  • Пловдив / София
Споделям, че след малко тръгваме за Трявна. Децата вече късат синджира. Дано да е хубав пътя, че малко окъсняхме с тръгването.

Ти пък. Ние в 18ч. за Варна тръгваме, ти до Трявна. Ей го къде е.  Mr. Green

Одеве видях снимки на една приятелка на бебето. На една седмица е. Много сладко.
Нямам търпение да го видя и да го подържа малко. Simple Smile

Останете си със здраве.
Весело посрещане на НГ на всички пожелавам. До догодина.

# 126
Хаха, Анджи! Внучката на един приятел на баща ми вместо дядо Кольо му викаше дядо Коледа. Laughing

Дядо Колика в нашия случай  Laughing
То покрай толкова ядене какво друго да остане от Коледата.

Аз готварствам. Минавам насам да се отъркам о Умбра и Рокси, че да ми стане хубав сладкиша  Grinning

# 127

Искрено ти завиждам.В Трявна не съм ходила от 4г. Cry,а така ми се ходи-там имам рода.Но с това бебе не смея да тръгна на такъв път.Майка ми утре заминават също Crossing Arms

# 128
  • в ябълковата градина
Прави ми впечатление, че съфорумки показват снимки, на които освен те, са и други хора.
И да споделя, че ще ми е много неприятно. ако някога се видя така изтипосана и то без моето знание.

# 129
Прави ми впечатление, че съфорумки показват снимки, на които освен те, са и други хора.
И да споделя, че ще ми е много неприятно. ако някога се видя така изтипосана и то без моето знание.
До човека си е, Май. Вари го, печи го....аз съм гледала детски РД с всички дечица и майчета накуп, сватби, кръщенета, морета........ ooooh!  - че и на снимка по еротично бельо попаднах. Но не чрез Мамма-та.

# 130
Как забравих да ви споделя вчера ooooh! па и да ви почерпя... свеки навърши 89! Да, правилно четете. Дълга история... подобна на моята.
Пазарувах дребни неща, които съм забравила да взема за утре, в Кауфланд към 16.30. Груба грешка!  В други ден трябва да е краят на света?
Видях се със скъпа приятелка (от 33 години), за пореден път се виждаме веднъж годишно на 30.ХІІ и не можем да се наговорим. Много хубаво!
Мрънкате за епилатори, гледам. А да предпочитате тиган и тава, па нищо че са колкото епилатора на цена? Да видим какво ще намеря под елхата утре вечер и дали ще заличи вкуса от тигана и тавата. Макар че еднакво боли да си мисли мъжът ти, че предишната косачка не смогва с козината, та дано новият модел се справи най-сетне и на ти, и тиган и тава, па белким най-накрая (след 20 години) стане читава готвачка от теб! Ма не мога да разбера какво иска?! Нали видяхте погачата, а аз и други неща мога, ама не искам! Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 19:29 от Балу

# 131
Доволна съм от днешния ден. Отвисях в КАТ само 2 часа, не се скарах с никого.
Платих малка глоба, вместо очаквана трицифрена сумичка  Grinning
Получих и много добър бонус за НГ.
Сега остава да ми дойде и новогодишното настроение  Laughing

# 132
  • Варна
Споделям изгубеност в превода.

Показваме на гостенчето ни, което е на годинка и половина морското ни свинче. Майка му му обяснява - "Виж зайчето, виж зайчето!".
Детето поглежда и казва възхитено "Баууу!" И това ако не е изкривена комуникация...   Mr. Green

# 133
Току що получих комплимент, че съм майстор сладкар. А сладкишът го сбърках и му правих ъпгрейди  Laughing
Понякога грешките водят до по-добри резултати.

# 134
Лилибон, няма връзка с това дете и постинга ти, но се сетих, мисълта ми ме отведе натам.
Имаше едно дете аутист, което пишеше, че не може да различи котка от куче, докато не види муцуната, в анфас.
Преди години отглеждах гълъби, 40 броя изобщо не ми бе проблем да ги познавам. Кой кой е, кой му е брачния партньор, майка му, баща му.
Никога не съм бил толкова нетърпелив. Имам една костилка, която бааавничко расте. Направо ме сърбят ръцете да я дърпам. Расте дръвче манго. Засега само на корен.
Грета, ъъъ, аватара ти. Нищо днес ми стана много. Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт