Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 942
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Ох, Бу, толкова познато. Понякога имам чувство че живея в страната на тапирите и ме обзема желание да емигрирам на острова на Робинзон Крузо.
Днес помолих Милото да слезе да почисти снега в двора, имаме си лопати, имаме си домоуправител и доколкото ми е известно плащаме И за почистване. Домоуправителят обаче си бил в стаята и пиел ракийка с един от комшиите. Като знам с колко зор го избрахме, не ми се мисли какво ще е да го сменим. А един *** на последния етаж си е направил которка от ал.дограма на терасата, ужасно грозна, без да ме пита. Колебая се дали да се оплача в Общината или не, така или иначе след евентуалнот оплакване ще почне да събира съгласието на съседите, а аз се чудя съгласна ли съм или не.

# 406
Бу, представих си те изправена с/у младежа с песа. Той не знае с кой си има работа Twisted Evil

# 407
  • До хладилника, който обичам
Дуци, е той се изниза, де. Първо ме застреля веднагически с поглед "Още като те видях, си знаех, че ще дойдеш да ми правиш забележки", после взе да се оттегля. Горният диалог го водехме с подвикване при отдалечаване, въпреки че се изкушавах да го догоня, за да му дам възможност да ме изслуша в детайл Mr. Green
после и на едни деца с малко кученце същата порода (лабрадор) споменах, че градинката не е за кучета. първо ги изчаках да се наиграят с кученцето, после им го казах, а те съвсем без възражения го изведоха от там. ставам една от онези жени, вероятно.

# 408
Споделям зверски много сняг ... и края на дългата почивка. Как ще стана утре толкова рано, изобщо не ми е ясно ...
Вчера се пързалях като малките деца, толкова щастлива скоро не съм била ...

Новата година я започвам с много обещания, които съм дала на себе си, да видим дали ще ги изпълня. Килограмите, които качих по празниците, не са ми известни, защото нямам кантар, но май клонят към плюс безкрайност.

Бу, толкова познати неща ... В момента едвам можеш да излезеш от входа, снегът е до колене. Имаме си дежурни за почистване на партерния етаж и предблоковото пространство - лелята, която е дежурна тази седмица, излезе, изрина съвсем малко и се прибра. А има син - здрав, прав ... Друга жена излезна след това и онази  я досрамя и слезе отново. А сме блок с 30 семейства, мъже няма ли ... Винаги едни и същи чистят и оправят градинките - майка ми и още две жени, а след това търпят подигравките на съседите, които си паркират колите върху цветята и храстите ... Не тапири, ами не знам ...

# 409
4 дни не съм си подала носа навън. Днес също щях да измързелувам и да си седя вкъщи, но след като се подадох на терасата и видях, че не е толкова страшно, реших да поизляза малко, само че ще е май само разходка. За съжаление няма къде да се пързалям като едно време, то сигурно има, ама сигурно има и много деца и ме е срам. Иначе ако имаше как някой да ме качи тука в непосредствена близост, още на първия хълм над Марково съм първа писта...няма уви...
Отивам да поплувам в свои води (все пак очевидци твърдят, че съм се родила в бяла, зимна нощ със сняг до колене, че и отгоре)  Blush

# 410
Хихи, естерче, и моят приятел се срамувал да излезем със шейна Simple Smile
Аз му казах, че след време ще тича с децата му след шейните и той реши, че това е добър довод да има деца  Laughing

# 411
споделям с вас сутрешното си кафе и факта,че вече съм се родила  Party вече съм голяма както казва мама  Laughing
хубав снежен ден на всички
  bouquet Mr. Green
[/color]
Честит рожден ден! От здраве и усмивки да не се отървеш! Grinning  bouquet
Нашият съсед пък,дето е със слабост към ремонтите направи нещо на улука и сега водата  пада точно в ръба на терасата ни и вече прилично е издълбала цимента.След като няколко пъти го помолихме човешки да го оправи ми прати през седмицата едни сплесканяци да работят.Казах,че моментът не е удобен,защото се храним и приспиваме,освен това как ще ги пусна като съм сама вкъщи и сега вече си има сериозен коз:"Ами аз като исках,вие казахте,че не може!" Накрая колкото и да мразя официалностите ще си подам оплакване като няма друг начин.Само дето незнам къде трябва да го подам Rolling Eyes

# 412
  • София
Споделям, че прекарах почти цялата събота сама.
Понякога искам да имам това време, днес изпитвам нетърпимост към същото.
Споделям, че чакам да се върнат. Днес. Скоро. По скоро. Сега.

# 413
Споделям, че се зомбирам от гледката на падащия сняг. В офиса е ужасно студено и всички тракаме зъби, добре че донесоха две бутилки уиски. Няколко капки в чая поддържат телесната ми температура на косъм от змийската. Ни един магазин не работи, няма храна. Тихо е.

# 414
Няколко капки уиски в чая?! Обратното е, алооо. Да не ви остави човек за малко, всичко обърквате, дори в предната тема пихте уиски с кола (да, Дуци, да). Но тва с чая вече преля чашата на търпението ми. Тва да не ви е Бъкингам, ало, кой пий чай, кой?!

# 415
Леле, Тони, като видях, че си писал скролнах надолу и порпуснах всички мнения, само да видя какво си писал.
Айде добре дошъл и за много години.
И на НГ се чукнах с уиски с кола, ако искаш да знаеш. Шапманското поне беше чисто Mr. Green

# 416
Ако искате да върнете Тони  в темата, гаврете се с уискито - разреждайте го!

# 417
  • Варна
Сопрано, наздраве и за много години!
Аз чай не пия Sunglasses!

# 418
Тук снега вали от сутринта, но снежна покривка липсва. Вали и попива, вали и попива.

Жозо, туй твойто ща умори, момиче. Трябва да му махнеш следобедния сън или да го държиш будно два дни, за да му се намести режима. Искрено ти съчувствам. Има едно сиропче "Ки етюд", ефикасно е, но пък хомеопат може да те насочи значително по-добре.

# 419

И на НГ се чукнах с уиски с кола

Е, кърминг, поне имаш оправдание.

Ако искате да върнете Тони  в темата, гаврете се с уискито - разреждайте го!

Садистки!

Сопрано, наздраве и за много години!
Аз чай не пия Sunglasses!

Наздраве, за много години, честита ви 2009-та. Здраве и късмет, другото ще си го изпиеме!
Имам много за споделяне. Например, че досуш като една червена шапчица, мисля да основа движение в подкрепа на Глобалното затопляне. Можем да пием некъв алкохол мълчаливо пред Комитета за метеорология, например, като за начало. Финансовата подкрепа ще е от снегопочистващите компании.
Алкохолизъм, но и гражданска позиция, а?

Общи условия

Активация на акаунт