Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 902
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Мисля си,че ако имам на разположение къща в планината и топъл минерален басейн няма да се сетя за компютър дълго време.

Аз пък като горните две + комп с нет си представям Рая  Mr. Green
Зависима съм, знам.
Въх Естер, ти си от мойта партия .Като ще да е  къща в планината и топъл минерален басейн , нека да си има и възможност и за влизане в Споделете............. Crazy Party Wink hahaha Joy

# 481
Христо Шопов ако не се лъжа играеше в "Маргарит и Маргарита" и "Вчера".
По едно време ми беше много грозен, след това ми стана секси. Ама кога ли съм била наясно със себе си  Grinning

# 482
Много интересна работа. От половин година силно желаех да имам фотоапарат, и все си виках, ех, ако имах, това щях да го снимам. Сега от няколко дена Вълчето ми даде неговия - скъпарски, хубав, с всичките му джаджи, и нищо не снимам. Само стоя и си го гледкам и самата мисъл, че мога, ако река, да заснимам нещо ми е предостатъчна.

# 483
АЗ си реших проблема с пристрастяването - другата седмица се записвам в залата, така че няма да имам много време за висене на компа·

# 484
АЗ си реших проблема с пристрастяването - другата седмица се записвам в залата, така че няма да имам много време за висене на компа·
Кво ще правиш в залата ???

# 485
Ичони, снимката е голяма.
Ще си направя фотоалбум от надгробни плочи. Знам къде има много и различни - в резервата Абритус. Има на хора от поне 20 народности.

# 486
Проблемът с интернет пристрастяването реших да го реша, като се науча да плета.
Сега плета пред компютъра  #Crazy, защото гледам клипчета как се плете  Joy
Или си ровя, намирам си снимки, запаметявам си ги и се заричам, че като се науча, ще си ги оплета knit
Днес завърших първия си шал Grinning cold

# 487
Дафодил, как го правиш? Никога нищо не ти убягва.

# 488
Кво ще правиш в залата ???

Първо фитнес и после  басейн·Трябва да смъквам кила, а и обичам да спортувам·

# 489
Един клюкарски въпрос, ама...Марадона, ти кога мина от Летящата на джей джей?

Дъффи, не аз, Те минават през мен така...

# 490
  • До хладилника, който обичам
Днес завърших първия си шал Grinning cold
Колко време го плете?
Едно от нещата, които искам, е да се науча да плета.
Другите са да кроя, шия и плета на една кука. Не смятам да практикувам, но искам да мога.

# 491
Имам половин шал от три години недовършен.
едно време си мислех, че ще си запълня времето с плетене, оказа се, че не това е моя пълнеж.
Снимането, то е като влюбването, не става, когато ти решиш, а идва, когато си неподготвен. За това винаги трябва да имаш апарат по д ръка, или памет-да помниш точно тази картина, с тази светлина.

Мисля да пусна тема за килата, ама тук, че е по-посещавано мястото.

Марадона е цветарка, той не е юзър за една потребителка, нали дарлинг?

Сега сериозно, пишите в темите ми.

# 492
Аз пък се научих да плета кабели, преди комуникациите да станат безжични.

# 493

Марадона е цветарка, той не е юзър за една потребителка, нали дарлинг?

Сега сериозно, пишите в темите ми.

Разбира се, бейби  Heart Eyes Нима има по-безсмислено нещо от това, да си "юзър за една потребителка"? Ако бях такъв, с моят късмет представям си на ква потребителка щях да попадна...

Да, ще пиша в темите ти, но нека първо "натежат" достатъчно  Mr. Green

# 494
Има едно парче на Миро от Каризма,много е ритмично,често го пускат напоследък по радиото и тук-таме от някое кафе,или кола долита,но не му знам името,някой може ли да ми го каже,ако се сеща за коя песен иде реч Embarassed
Напоследък нещо много момци ми пишат на лични,заговор надушвам Mr. Green А'съм разкрила нЕкой/нещо,А си си го върнАла тъпкано,всичките си дружки ще впрегна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт