Гоблени-39

• 45 900
  • 456
  •   1
Отговори
# 255
Кетри, още утре ще отида до пощата щом ме чака там, но като нямам известие дали ще ми го дадат  newsm78 защо  всъщност защо не съм получила някакво известие newsm78

Да ни е честита НОВАТА 2009 ГОДИНА

# 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush срам не срам - ще си призная  Blush

новата година трябва да се започне с нещо ново, нали? и аз почнах  Blush още един гоблен. не че съм свършила старите де  Innocent
а сега, който иска да ми набие канчето подлагам го bambam

ей т'ва ми е новата тръпка. снимка отпред и отзад (за да се види все пак колко съм ушила)  Mr. Green и знам кой ще си го познае. а третото е виртуална почрпка за цветарките/гобленарки  Flutter мое си е

# 257
  • Бургас
Goody аз съм цветарка-гобленарка, но това цвете не бях го виждала newsm78 хубавко е!
 petjah  цветенцата стават много нежнички Heart Eyes
И аз ще почвам ново гобленче, но чакам да дойде и същевременно ще шия калиите.А когато има време и 'вечерята' Crossing Arms

# 258
Здравейте!

Аз ще помоля пак за съвет. EmbarassedНякой ползвал ли е този конвертор:http://www.abakan.pl/index.php?Page=flossconverter&Lang=pl.Може ли да сподели точен ли е и може ли да му се разчита .Предварително ви благодаря.

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 22:21 от dena_klv

# 259
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Благодаря Хипатия, както и на всички други, които се включиха в търсенето на гоблена който показах.    newsm51
Страхотни сте!     newsm51

Още веднъж ви казвам, че се радвам, че ви има! Бъдете винаги така отзивчиви и много, много здрави!  newsm51

Аз не съм сядала на компютъра и затова чак сега се включвам набързо да ви благодаря и да си дочета страничките. Набързо видях, че има доста интересни неща!
  bouquet

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 22:19 от Дуданка

# 260
  • София
eliss, аз забравих да питам майка ми за гоблена  ooooh! Днеска гости, една персона ме ядоса, манджата загоря и ...
Схема на Изумрудената Богородица мога да кача най-рано след седмица... Но като гледам, комплекта ще излезе по- на сметка, отколкото да се комплектоват така цветовете. Има много единични бодове и от някои конци се използват буквално 5-10 см.
Момичета, много хубави неща сте показали Simple Smile
mimi_mimi, когато снимаш стъклена повърхност, снимай под ъгъл. Така светкавицата на фотоапарата не се отразява в самия обектив. Страхотни гоблени си показала Simple Smile Особено котетата са ми любими, но ще видим кога ще имам време да ги ушия... Simple Smile

# 261
  • Бургас
Lady Death , ако може само номерата на конците да ми напишеш ми стига.
Готовата комплектовка която гледах съвсем се разминава с оригиналната вилерова икона.
Всъщност затова постъпихме по този начин с идеята, че ще е по-близка до оригиналната.
Няколко от цветовете са Анхор.
http://www.wiehler-gobelin.com/gottesmutter-kind-p-237.html?language=de
http://www.zlaten-goblen.com/catalogue.php?id=1

и моята
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9754891

мисля да сменя само цвета на ръката за сега.

Забравих да добавя- на снимката цветовете леко са променени ,от светкавицата вероятно.

# 262
  • София
Ще ти кажа номерата на конците, но ако утре една работа стане, ще имам време най-рано след 2-3 дни.
Аз казвах това за комплекта за хората, които смятат да я шият, но наистина е с доста попроменени цветове.  Thinking
Ако искаш, разший цвета на ръката и продължавай нагоре с фона примерно, защото не мога да ти гарантирам кога ще мога да публикувам списъка с конците  Embarassed
P.S. Номерата на конците на коя от двете искаш, защото майка ми си преправи едните конци сама, за да изглежда по-естествено?
Това е преправената - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … lins/IMG_4136.jpg
Това е оригиналната - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … lins/IMG_4143.jpg
Или аз така си мисля, майка ми все ме бърка...  Crazy

# 263
  • Бургас
Ами ако не те затруднявам може и на двата варианта. Blush

До колкото виждам майка ти е сменила цветовете точно на лицето и ръцете.  Thinking

Не се притеснявай, когато можеш.
В момета съм се захванала с няколко неща /опитвам се да ушия панталончета на децата и плета шушони Crazy/, така, че не бързам.

# 264
Моята е в жълто, като оригинала , не е като на Златен гоблен.
Беше на Заря и струваше 9 лв с български конци. Ще снимам като ида у майка.

# 265
  • в зоната на здрача
Е.. вие си говорите за гоблени ,ама малко ще ви прекъсна .. Wink
Да почерпя ,че моята принцеса Яя става на 4г днес.

Тортата надвечер,че още не съм я забъркала.. Wink

# 266
КЕТРИ,ЧЕСТИТ ТИ ПРАЗНИК!!!
ЖЕЛАЯ НА ТВОЯТА ПРИНЦЕСА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 267
  • Sofia
Честит рожден ден на Гудито със закъснение - жива и здрава да си и да продължаваш да ни радваш с красоти  Hug  bouquet

И на Яя честит рожден ден, много да е здрава и щастлива, с късмет във всяко начинание   bouquet И мама да я слуша  Mr. Green Hug

# 268
Kетри, да ти е жива и здрава, и много щастлива; и много радост и гордост да ти носи! newsm59 newsm51
Честито и на всички рожденици и именици, които пропуснах- Гудито, Марулчето, Сиссачето, Весетата...  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, каква е тази Трявна на Чернева; някой може ли да я покаже?
Искам и да ви питам; някой виждал ли е този гоблен? Излишно е да ви казвам че съм влюбена в него Embarassed

Ах, какви неща показвате само... Прекрасни са, и им се възхищавам много, много Hug    bouquetИ все по-твърдо си забранявам да изреждам поименно, че ще ми стане наистина мъчно ако пропусна някого...

# 269
Кетри честит празник! smile3525
На Яя пожелавам много здраве, късмет и безгрижно детство! newsm59 Tada  ura
Добра новина момичета Десисладка е вече мама на момченце.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 10:05 от неличка

Общи условия

Активация на акаунт