Гоблени-39

• 46 215
  • 456
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Lady Death,ще изчакам! Много ти благодаря!

Дуданка, намерих подобна схема
http://stitchfanclub.com/kontur/591-kon-93.html
Прерових старите схеми, но не я намерих.

# 241
  • Съвсем в края на света
Не мога да ви прочета, истински кошмар Simple Smile
Зарекох се да изчета всичко и тогава да пиша и сгреших.
Със голямо закъснение:
Честито на Веситата и Васко! Много здраве и щастие!
Честит имен ден на Марулева! Да си си все такава! Много радост!
Гудевата и тук да кажа макар и със закъснение честито. Друго си е като удариш 21. Така де на тази крехка възраст хората са разсеяни, аз на Чернева искам Жеравна, не Трявна. Ще я докопам, ама кога ли???
Честито на порасналата Мони /при мен е още 3-ти/ Да слуша мама и тати колкото може и да ги радва.
Видях страхотии, очарована съм.
Рамката на коня е супер, направо онемях като я видях.
Мда ще почвам и аз дъжда, нали съм в тропика Simple Smile
Хипатия ще те замоля за схеми на blackwork, това дето беше дала в миналата тема много ми хареса.
Дуданка, след няма и 9 часа ще ти кача схемите, че сега съм легнала и долния комп ми е загасен. Знам, че нямаш търпение, но ...

# 242
 Дуданка,
качих я тук
Заедно с още два дизайна на същия автор.
Имам я и преработена с  Паттерн Макер

kita,
теб те интересува  blackwork изобщо или пейзажите на Derwentwater?/ на един от тях бях дала снимка/
Имам три от тях.Те май са три от тази серия.
Не май, ами даже се предлагат и като триптих:)

Ето тук са пейзажите

Има още два триптиха- за съжаление нямам по един от дизайните
Това са другите два

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 13:17 от Хипатия

# 243
Момичета, онзи ден разбрах, че един мой много добър приятел ще става татко и ми се искаше докато се роди мъничето да му ушия еидн гоблен, но честно да си призная незнам какъв да е. Като стана на въпрос те ми подметнаха, че искат нещо детско за детската стая, можете ли да ми предложите нещо, но да не е мнго голямо, че няма да имам време мнго да шия и няма да мога да го довърша.
Благодаря ви предварително на всички

# 244
  • в зоната на здрача
 daniela_ch ,виж на първа страница,
има линк към темата за бебешки модели,
ако там не си харесаш нещо пак свирни,ще изровим нещо.. Wink

# 245
  • Пловдив
можеш да му ушиеш мечи-нанито - много е мъничко, бързо ще го направиш, а освен това е много ефектно и сладурско  Peace

или малкият принц, в зависимост дали е момче или момиче - в синьо или розово

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 13:31 от unchita

# 246

Може и детски часовник за стаята, Кетри беше показвала едни шаренки такива, но за тях ще трябва повече време.

# 247
Благодаря ви момичета,
unchita а може ли и схема на мечето мнго ми допадна.

# 248
  • Съвсем в края на света
Хипатия извинявам се за неточността, ама съм голяма бяла птица, нищо че се зова кит Simple Smile
Да за дизайна на Derwentwater става дума. Този с лодката най ми допадна. Имаш и друго тяхно?
И да кажа, че бистрото много ми хареса, но ще се въздържа, за сега ще правя колекция от дъждовници, ама по абстркатни.
Май аз съм единствената дето си умира от кеф да шие контур. Да вземем да правим комбина, гледам че не го долюбвате тоз бод Simple Smile

# 249
И аз най-после качих гобленчетата на мама. Има още три ама те са в мойта кухня и не съм ги снимала още.
http://mimilota.multiply.com/photos/album/53/53
Съжалявам за отблясъка на светкавицата ама каквото и да правех така излизаха. Пък без светкавица нищо не се виждаше.  Confused

# 250
  • София /Абсурдистан
Май аз съм единствената дето си умира от кеф да шие контур. Да вземем да правим комбина, гледам че не го долюбвате тоз бод Simple Smile

И аз съм фенка на контура. Значи вече сме 2 Simple Smile

# 251
  • София /Абсурдистан
Дуданка, аз не виждам снимка Simple Smile
eliss, това да не е Изумрудената Богородица? Прилича на нея, но е с по-малко цветове явно. Майка ми я ши, страшно красива стана, ето ти линк към снимка - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … lins/IMG_4136.jpg

Хм, интересно  newsm78. Само аз ли си виждам снимката?

И аз я виждам. Иконата е много красива  Peace
Дали може да се намерят от някъде схемата и ключа?

# 252
kita,
 в същия албум сложих още 5 схеми.
За съжаление именно този триптих дето ти харесва не е пълен-липсва средната част:)

# 253
Лейди , Златен гоблен я имат и не е скъпа , но както си решиш:

http://www.zlaten-goblen.com/catalogue.php?id=1

И аз я ших преди време ,  много трудна ми се видя.

Забравих майката на мими , страхотни са и гоблените !

Мисля си и за Мимито и Светла как наши толкова камбанки за госпожите в градината и всички еднакви , не ти ли омръзва?

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 18:43 от ina221

# 254
  • ПАЗАРДЖИК

И аз съм фенка на контура. Значи вече сме 2 Simple Smile

Нека да сме 3. И за да не е съвсем спамърско да сложа снимка до къде стигнах с гобленчето

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300166&pid=9790231

Общи условия

Активация на акаунт