Гоблени-39

• 45 902
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
  • Севлиево
Честита Нова Година от мен момичета! Hug
Чак сега се прибираме от дълго пътуване и успях да седна за малко. Не съм чела тази тема, успях само предишната да си довърша. По гоститата успях много малко да шия, нямах никакво време. Конци  от мойте в Кърджали не можах да намеря  Sad, но в понеделник веднага отивам в нашето магазинче и се зареждам и за зеленчуците и за конете. Това ще е като коледен подарък за мен  Wink и вече нямам търпение  Crazy
Реших за майка да ушия Йеросалимската св. Богородица, но ще е по-нататък и за другата Коледа може би  Thinking

# 226
Свалих си няколко гоблена на кончета от безплатните теми, за ето ви благодаря.  Laughing Но искам да попитам, като цъкна на снимката и влизам в сайта, в който е качена схемата. И после с десен бутон си свалям една по една снимките, нали? Аз така си ги свалих, но после на моя компютър, като му дам zoom за да видя по-ясно схемата и става страшно размазано. Има ли друг начин?  Thinking
Моля, не ми се смейте.  Embarassed  Wink

# 227
може и цялата папка да свалиш, но за целта си инсталирай Пикаса. Най-долу на страницата ти се предлага линк от където да я свалиш
А иначе без програмата може да сваляш снимките една по една, но преди това кликни на + горе , в дясно и изчакай да се отвори снимката с реалната си големина.
После кликни на свали или нещо подобно най-горе в ляво над снимката и я съхрани.

# 228
  • гр.Добрич
Честита Нова Година!!!

Честито и на празнуващите тези дни!  bouquet

Аз си продължавам с Африканката, но нещо все не остава време, уж съм си вкъщи по цял ден.

# 229
  • София
Дуданка, аз не виждам снимка Simple Smile
eliss, това да не е Изумрудената Богородица? Прилича на нея, но е с по-малко цветове явно. Майка ми я ши, страшно красива стана, ето ти линк към снимка - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … lins/IMG_4136.jpg

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 22:59 от Lady Death

# 230
Хипатия, благодаря ти много.   bouquet Стана по втория начин  Hug.

# 231
  • в една мансарда точно под звездите ..........
eliss, това да не е Изумрудената Богородица? Прилича на нея, но е с по-малко цветове явно. Майка ми я ши, страшно красива стана, ето ти линк към снимка - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … lins/IMG_4136.jpg

Хм, интересно  newsm78. Само аз ли си виждам снимката?

# 232
  • София
Не знам, аз се връщах специално няколко пъти, дано я видя, ама... И с IE не става, отварям адреса и там няма картинка...  newsm78
Хипатия, и при теб я няма  #Crazy  newsm78

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 23:25 от Lady Death

# 233
аз я видях преди, но сега не се вижда.

Това е снимката.

# 234
  • в една мансарда точно под звездите ..........
аз я видях преди, но сега не се вижда.

Това е снимката.

Да това е снимката, благодаря ти Хипатия.

# 235
пълна мистерия, дължаща се на радикал.ру или на форума по-вероятно:)))
А така дали пак не се вижда?

Ето и просто линка за всеки случай:)
http://img237.imageshack.us/my.php?image=5152590b392asp0.jpg

Дуданка,
на коя фирма е да знаеш ?
Имам я, но не мога да я намеря . Мислех,че е на ООЕ, но май не е

# 236
  • София
Видях я! Видях я, хип хип ура!  Mr. Green
Уви, нямам схемата...

# 237
това някой го ши, но не помня кой  Embarassed нямам схемата, имам едни подобни и те са на пермин

# 238
  • Бургас

Тя е! Не знаех , че така се казва.Ами има разлика, тази която майка ти е шила изглежда много по-красива.Готова комплектовка ли е ? На коя фирма? На мен ми дадоха схемата ксерокопирана преди години / на старите ролкови принтери/ схемета е кофти и се измъчих. Дадоха ми и по малко конец от всеки цвят. Уж от оригинална вилерова комплектовка, обаче нещо не е наред. На ръката особено единия цвят зеленее, с 25 цвята е . КОнците съм ги подбирала сама по кончетата, смея да кажа че няма разлики с тези които ми дадоха с изключение на 1 цвят. Работила съм работа с определяне на разнотония и очите ми са тренирани. Незнам...или конците които са ми дали са объркани или са замърсени ...Иконата я шия за зълва ми. Съжалявам, че преди да я почна не потърсих други схеми за нея. Сега се чудя какво да правя..да я довършвам ли, наново ли да почвам...или да сменя някой цвят.. Sad

това някой го ши, но не помня кой  Embarassed нямам схемата, имам едни подобни и те са на пермин
И аз се сещам, че някой го ши преди време , но тогава не си дръпнах схемата, а беше станало много красиво.
Ако ви се рови пролетта някъде беше март-април.

# 239
  • София
eliss, майка ми я ши на един курс преди много години. Не знам дали е комплектовка готова. Не си спомням вече колко цвята са, но утре, като се върне, ще я питам. Мисля, че я ши с ДМЦ конци, трябва да им има номерата, ако правилно си спомням, ще я питам и за това и ще ти дам списъка, ако наистина ги има. Определено обаче имаше много единични бодове, спомням си, че я измъчиха тогава. Ако искаш, изчакай да видиш резултата от запитването към майка ми и тогава реши какво да правиш Simple Smile И схемата я имам и мога да ти я пратя, след като я сканирам.

Общи условия

Активация на акаунт