LaRedoute - кодове - 19

• 53 853
  • 671
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Не става със So'Home - пробвах с всякакви - намалени, ненамалени, нова колекция... Rolling Eyes

# 346
Открих един код 32492, за който пише, че дава БД, приема ми го, но не мога да открия какво е условието, за да даде БД. Някой да го е ползвал?
И аз питам Praynig
това не беше ли за SoHome - да има техен продукт в кошницата  newsm78

vok  в потвърдителния мейл би трябвало отделно и под поръчаните артикули в отделна графа да е посочен  подаръка  Rolling Eyes Друг е въпроса дали и какво ще получиш  Wink

Да, до сега винаги така са ми излизали подаръците, но този път никакъв го няма. newsm78
Дали ми е отказан? А поръчката си стана съвсем нормално, нямаше проблем.

# 347
Ti.ff.any
мини
  Re: LaRedoute - кодове - 19
« #304 петък, 09 януари 2009, 12:17 »  

--------------------------------------------------------------------------------

А някой получил ли е вече куфара? Чудя се дали може да дойде по пощата или ще трябва на митница? ?  

Този куфар го получих днес на пощата
Шежи около 1.300кг.
Но какво беше учудването ми кото видях че са ми пратили само куфара ,а поръчката ми я няма Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesБеше само едно нещо,няма как да са объркали!!!Направо съм втрещена. #CrazyМоля ви помогнете!Кажете какво мога да направя.За първи път ми се случва подобно нещо.Не знам френски...писмо ли да им пиша ...какво...
Моля помогнете.
Благодаря предварително  bouquet

# 348
  • София
Ti.ff.any
мини
  Re: LaRedoute - кодове - 19
« #304 петък, 09 януари 2009, 12:17 »  

--------------------------------------------------------------------------------

А някой получил ли е вече куфара? Чудя се дали може да дойде по пощата или ще трябва на митница? ?  

Този куфар го получих днес на пощата
Шежи около 1.300кг.
Но какво беше учудването ми кото видях че са ми пратили само куфара ,а поръчката ми я няма Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesБеше само едно нещо,няма как да са объркали!!!Направо съм втрещена. #CrazyМоля ви помогнете!Кажете какво мога да направя.За първи път ми се случва подобно нещо.Не знам френски...писмо ли да им пиша ...какво...
Моля помогнете.
Благодаря предварително  bouquet
ако е била олек.завивка или играча,възможно е да ти я пратят отделно от подаръка.

# 349
Дайте някакъв съвет искам с безплатна доставка пробвах всички кодове от първа страница и не става, да си направя ли нов акаунт или какво ???

# 350
Дайте някакъв съвет искам с безплатна доставка пробвах всички кодове от първа страница и не става, да си направя ли нов акаунт или какво ???
В момента просто няма действащ код за БД. Пробвай с някой подарък.

# 351
Момичета, изрових един код за БД. Поне така е обявен в един френски форум. Но има коментар, че не маха доставката, а я прави на 2 евро, което пак не е лошо. Лошото е, че на мен ми го приема, но не ми маха нито част, нито цялата доставка. Става въпрос за код 32492 Някой има ли представа какви са му условията? Ако ви се занимава, пробвайте го и споделете.

# 352
  • Козлодуй
Пробвах... Приема го, но не дава БД. Ако някой разбере какви са условията, нека пише. Wink

# 353
  • Бургас
Не ми махна доставката, но намаля артикули (ненамалени), колекция Есен-Зима 2008

# 354
Благодаря ти за отговора Evka .Беше "завеса" за врата .Много сладка,стил 60-те.Пластмасова ,предполагам лека.Случвало ли се е  да пращат отделно нещата?

# 355
Да, случва се често за обемни вещи, независимо, че са леки. Погледни си в суивито Suivre mes commandes, там се вижда, когато поръчката е разделена в повече пакети или пък има отказан артикул.

# 356
  • Sofia
бихте ли ми казали как се разбира точно, че поръчката е разделена на 2?

# 357
  • Варна
Момичета, изрових един код за БД. Поне така е обявен в един френски форум. Но има коментар, че не маха доставката, а я прави на 2 евро, което пак не е лошо. Лошото е, че на мен ми го приема, но не ми маха нито част, нито цялата доставка. Става въпрос за код 32492 Някой има ли представа какви са му условията? Ако ви се занимава, пробвайте го и споделете.

И аз за него питам на предната страница... Tired

# 358

И аз за него питам на предната страница... Tired

Embarassed Виновна съм, не съм видяла. Ама толкова много страници изчетох през последните дни, че вече съвсем през редовете гледам
Между другото изпробвах всички варианти, за които се сетих, но така и не ми даде БД. Само 40% намаление от ненамалени от Есен-Зима.

бихте ли ми казали как се разбира точно, че поръчката е разделена на 2?

Като влезеш в суивито щракаш с мишката на линка с датата на поръчката, отваря се нов прозорец и отгоре над табличката пише Colis n°200832359....
Ако колетите са два, колис го пише два пъти и има два различни номера

# 359
pepi7096 жива да си душко.
Ако знаеш как ми олекна.Проверих както пишеш и имам два различни номера.Значи ще ми пратят още един колет нали така да го разбирам?
Въобще не ми се е случвало подобно нещо колкото и обемни да са ми били нещата,пък това е малко.Но...човек се учи докато е жив.
благодаря за разяснението  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт