Отговори
# 240
  • София
Доника благодаря ти за отговора. Hug А за запис през централния вход ли се ходи, където е патологична newsm78 , че преди не съм ходила. Аз все още се чудя дали да ходя.Усещам го мъникът, но по рядко и не рита , а сякаш само се опъва.Казват , че преди раждането точно така ставало, кротвали се.Ама аз не помня с Алекс така ли беше  newsm78 . Може първо да се обадя на моята лекарка.А болките в кръста си продължават, даже сутринта си бяха доста силни. Освен това имам и нещо като бодежи долу.
Малката на Ивенцето се казва Виктория.Добре са.Най-вероятно ще ги изписват в понеделник.В кувиоз е , защото се е нагълтала с води , но вече е добре.
По отношение на спането и аз съм от партията на Доника.
Чакаме включване от Лили.
Следродилна депресия миналият път нямах, надявам се и сега да съм така.

# 241
Днес бяхме при педиатърката. Както ни беше стреснала, че не наддава ела да видиш  Laughing За 5 дни сме +270гр  #Crazy На мама лакомника Simple Smile Вече Вики е 2550гр.
За съжаление днес и утре ще трябва да го храня с АМ, защото жълтеницата е много силна и имало вариант да е заради кърмата  Sad Дано да не се отбие с тези глупави шишета и АМ.

Ето и наши снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324889&pid=9722502
Всички бебета са много сладки пу-пу Simple Smile

# 242
здравейте момичета, ПОГЛЕДНЕТЕ МИ ЛИНИЙКАТА.........
А АЗ ОЩЕ СЪМ 2 В 1 Shocked, НАПРАВО МИ ПИСНА ВЕЧЕ, А ДОК КАЗА ДА ХОДЯ НА ПРЕГЛЕД В ПОНЕДЕЛНИК, НО НЕ ИСКА ДА МИ ПРЕДИЗВИКА РАЖДАНЕ, КАЗА ДА СИ ЧАКАМ - ДО КОГАААААААААААА

# 243
здравейте и от нас!!!!!!!!!
вечерта ни мина по план Heart Eyes-без нощно хранене от първия ден newsm44.бебчо е много кротък за сега,успявам да го кърмя,а после и доизцеждам и замръзявам.установявам,че като е роден с половин кг по-малко от Дари,си изглежда по съвсем друг начин-малко е като врабец Wink,но ще заякне Laughing
Дари му се радва за сега,все му дава нейния биберон или му предлага столчето й за хранене hahahaдано продължава така Praynig
мен си ме боли секциото,във вторник ще ми махат конците.....
това е от нас за сега Hug

# 244
Ех, че сладки бебчовци си имаме Heart Eyes Като гледам Викторчо се сещам как в Болницата ми носеха Алекс все нагиздена с гащеризончета и тя от самото начало беше бузеста и изглеждаше по-голяма, ама като ни изписваха и взеха да я преобличат- и като видях краката й- щеки Laughing Тя си е била кльощава, ама като е надундена с дрехи не личеше- и кожата и една такава набръчкана по тялото- хем се роди почти 3 кг. Та и до сега е така- бузеста, пък кльощава в тяло Simple Smile
И аз съм нямала следродилна депресия- или поне не съм разбрала- то остава ли ти време да мислиш, че и да се депресираш. Може би има при тези, при които живота рязко се променя Rolling Eyes
Киша, браво че те е оставил да се наспиш малкия- и Алекс спеше от самото начало вечер, та си отспах. Аз пък бях чувала , че второто секцио боляло по-малко и по-бързо се възстановяваш, ама сигурно е различно при всеки, Аз миналия път много бързо се възстанових и след 3-я ден спря да ме боли.
Ох, тук един сняг заваля- само го зяпам през прозореца- нещо ме мързи да излизам.

# 245
  • София
Привет и от мен,

Страхотно снимки-сладки бебета мъничета  bouquetПоздравявам всички-браво на вас-героини.
Киша-добре си се завърнала, чудесни новини-само така да бъде и занапред!
И за Лили много се зарадвах HugОчакваме включване  bouquet
Сонче, няма как-не остана-то се вижда. Със сигурност ти е много тежко-ама няма как-толкова много си издържала, едва ли още някой друг ден ще ти се опре. Всичко ще е наред-просто бъде търпелива и  мисли положително:peace:Успех ти желая Praynig
Изчезвам, пак отивам да поизпъна гърба-трудно става вече към края, но пък си струва PeaceHug
Целувки Hug

# 246
Здравейте и от мен ! Аз днес съм много щастлива. Обадих се в болницата и ми казаха , че от понеделник мога да ходя да кърмя бебо  newsm44 newsm44 newsm44  и освен това за 2 дни е качил 80 гр . Направо не си намирам място от щастие. Вече съвсем се размечтах и си правя планове следващата седмица да си го приберем .

Киша, добре завърнала се ! Ще ми кажеш ли как се замразява кърма , че от два дни търся във форума и нещо не намирам, а ако ви кажа колко кърма изхвърлям , чак ми се реве!
Приятен ден на всички и леко раждане на тези , на които им е ден  Simple Smile

# 247
Танитка, браво! ДАно са само хубави новините около малкия.  Hug  Ето една статия за съхранение на кърма http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0 Аз до момента съм напълнила половината камера  Laughing Дано влезе в употреба нчкой хубав ден Wink
И не се притеснявай, ако всичко друго е наред, много вероятно да ви изпишат бързо. Нас 4-5 дни след захранването ни изписаха Simple Smile

Киша, добре дошла! Дано и занапред да е така леко гледането на бебо и Дари да му се радва и помага  Heart Eyes
Като ви слушам със сладурчеста как ви спят бебетата нощем, чак завиждам малко Simple Smile Моят хубавец яде на 2 часа и нощно време няма сън  Mr. Green Разказва ни играта засега и само се надяваме да порасне малко и да разредим храненията, за да се наспим Simple Smile Мен вече и камбани не могат да ме събудят  Joy Христо е със задачата да буди и мен и малкия нощем   hahaha Не му е лесно Simple Smile

# 248
Кокосче  Hug

# 249
  • София
Kokonut, ама ти ли го будиш нощем за ядене? Нали и моята Рая е мъничка и трябва да наваксва, но ми казаха нощем ако тя не се събуди аз да не я будя. И се буди най-много 1 път. А си наддава добре. Изписаха ни на 23.12 беше 2 280, а вчера я мерихме и беше  2 530. Сега видях и вашия юнак колко е наддал, е това се вика наддаване.  Wink А за жълтеницата не ти ли препоръчаха да купиш една банка гликоза и да даваш вместо вода. Баткото ми беше повече време с жълтеница и си изпи една банка за няколко дни и си му мина жълтеницата, а въобще не ме караха да спирам да кърмя.

Много се радвам вие пълните камерите с кърма, а моята нещо взе много да намалява. Вече се случи няколко пъти да давам АМ. Ама сигурно пък и защото и аз се ядосвам, че нали трябва да изцеждам и да давам в шише, за да изяжда достатъчно и то заради това може. А едната ми гърда пък вече почти я няма. От там едвам изцеждам. И я слагах на нея да стимулира малко и пак седи си мека и май въобще не се пълни. Сега я слагам на всяко хранене първо на гърда и после я дохранвам ако иска с АМ. Последния път не поиска още. Така се надявам нещата отново да потръгнат, че докато бях в родилния дом, имах за всички бебета кърма.

tanitka, много се радвам за твоя юнак.

соня-82, скоро ще е мила.

Ето малко снимки и от нас: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=20706&AlbumId=126753

# 250
  • София
Амелия, а как са отношенията бате-бебе? Мен нали все това ме гложди...
Мила, ако той не се събуди, не го будете на сила човека през нощта-няма смисъл...
Бели Ружи, тоновете мисля, че са в кабинета, който от страната на патологията, да...Но като идеш и питаш, ще ти кажат.
Ох, днес наследника така бушува, че чак ми прескача сърцето...Чувствам се една напрегната-все едно ми е притеснено, а реално няма от какво-чудя се ако взема малко Валидол...засега ще стискам де. Уж легнах да дремна , ама не се получиха нещата и заспаха само мъжете, пък аз ще мисля нещо за вечеря Simple Smile

# 251
  • София
За много години мами! На вече родилите нека годината е изпълнена само с хубави емоции от малките бебенца, на мамите които чакат търпение и много късмет по време на раждането!
Аз още чакам, спя като бебе цяла нощ и през деня, беба е кротка само ми опъва корема чак пат и ритка, но сравнително кротка си е, кръвното ми е нормално, но пия много лекарства, за да устискаме до 6 януари, когато влизам за планово секцио.
Мами пожелавачм късмет и много радостни мигове, лесно и бързо раждане на раждащите нормално!

# 252
Мили мами,
днес в 13.25ч. се роди малката Никол на мама Ангелина /anita_bs/ - 51см. 2.980кг. Да расте здрава за радост на цялото семейство.

# 253
много са ви хубави бебоците, момичета, да са ви живи и здрави, много послушни и засмяни
 Heart Eyes

аз днес извадих кошарата, подредих стаята и сме в очакване, Стефания съответно цял ден иска да е в кошарата, но предполагам е защото е забравила какво е
изпрах последна доза дрехи, нищо не съм изгладила обаче, освен комплекта за изписване, който вече е приготвен
вчера си стегнах и багажа за болницата, със Стефи още в 9я като влязох беше готов
следващия ми преглед в Пловдив е на 9ти, ако бебето не реши да излиза преди това
по ЗК не мисля повече да ходя, няма смисъл  Tired

# 254
Мацки, в Бургас не се слагат бебетата в кувиоз след като се родят едва ли и в другите градове ги слагат освен ако няма проблем. Дени като се роди два часа седя до главата ми в родилно и след това ни преместиха в стая и ми я връчиха. И за миг не са я отделяли от мен. Това беше и причината да се откажа от секциото тоя път, че не ми се седи три дена в интензивно без бебка.

Общи условия

Активация на акаунт