Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 267
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • Карлово
С нетърпение очаквам колажчето, микки, нали обеща, че ако никой не направи - тя след 3-ти ще спаси положението Peace
ще го спася, днес, надявам се, беше последната порция гости до ивановден и утре ще спретна едно колажче
и да си кажа-не съм и аз бременна Mr. Green

# 166
Зимна, много хубава снимка, децата също.
позачетох надолу в постовете се споменава басейн, абе чудя се къде е този басейн аз видях диван  newsm78 та така разгледах и албума. Историята си е история всичко си има причина и слидствие. Като се сетя че се цопнахме между Вас съвсем скоро, направо сме си зайци. То снимки с половинките, пътешествия, покупки, но човек малко време трябва да отдели, аз дори не съм огледала албумите. Като ви видях съвсем по друг начин санещата. Абе голям резил, ще трябва да наваксам.

Чакайте да споделя, закъхарила съм се че няма да успея да науча моето момченце да заспива само. Свикнах го да го кърмя и люлея и сам не иска. Първият ми опит беше абсолютно неуспешен с много рев. Сложа ли го буден в креватчето става и обикаля наоколо, но вобще не се сеща да спи, така и през ноща, буди се очаква да го взема да цокне и пак се унася. Иначе се буди или нещо мармори или започва да се заиграва. Страх ме е че съм закъсняла с опитите да свиква сам, но няма да се отказвам, сега съм в почивка няколко дни. Трябва да има самостоятелни навици.

За РД-то И мен ме гепи предстартовата треска, вобще не знам кой да каня, а в същото време и къде ще празнуваме РД-то. В същото време, до 06.01.09 съм в очакване ще ни споходи ли неканената гостенка Варицела или ще ни подмине. Ако се появи не знам вобще какво ще празнуваме. Некакви главоблъсканици са ме гепили, нещо ме стяга шапката.  Май е следпразнична депресия  Wink

Микки заместих вечерното кърмене с Фризолак, но сладурчо започна през деня да си цока като заспива  Crazy Така, че нищо не направих. Просто детето още не е готово да се отбива  ooooh! Та едно изместих, той си взе две  Simple Smile

# 167
  • Карлово
Микки заместих вечерното кърмене с Фризолак, но сладурчо започна през деня да си цока като заспива  Crazy Така, че нищо не направих. Просто детето още не е готово да се отбива  ooooh! Та едно изместих, той си взе две  Simple Smile
Ами освен да кажа "Браво на детето!" Heart Eyes Аз така подмолно действам и една приятелка. Уж отбива още от тричесечно бебето си, че й се пушело, ама то хитро и не се дава, вече е на 1г и 7м и още си цока. Laughing Пък и за заспиването, ще се научи, не си давай зор, на мен поне хич не ми е в графата да го уча на такова нещо. bowuu

# 168
  • Sofia
Здравейте мили момичета!Моля да ме извините, че така нахлувам в темичката Ви, но бих искала да поздравя едно прекрасно слънчице, родено на този ден преди една година.
Миличка, малка Маги, Честит Рожден ден!!! Желая ти едно прекрасно детство, изпълнено с много здраве, усмивки и положителни емоции!

Дани, честит празник и на теб! Нека Маги и татко й те направят най- щастливата майка и Жена!

Честит Рожден ден и на всички други малки момиченца и момченца , родени на тази дата  Hug

# 169
  • София
Лягам си но само да вметна на Ане за заспиването. Laughing Докато кърмех, заспиваше на цицка.  Сега цоцка шишето, после бибата и заспива...на мен. Mr. Green После го оставям я в креватчето, я при нас. По някое време нощем като се размрънка пак на мен си спи. В повечето случаи сутрин се буди при нас. Laughing Хич не мисля да се тормозя като с баткото. Нерви и за мен и за него аз да го мъча да заспива, то да се мъчи да ми показва че не иска и така....цял час.....че и повече.  ooooh! Сега, когато Косето си реши сам ще почне да се дърпа според мен. Така е лесно, бързо и без нерви. Peace
Хайде, отивайте да спите. Hug
Поздравите за утре, че вече едвам гледам. Grinning

# 170
  • София
Привет от мен в този късен час  Grinning

И моята Маги стана на 1 годинка!  bdbaloni
Това е нашата торта, почерпете се и вие

Шанталче, благодаря ти, приятно ме изненада  newsm51

Почти всичко за утрешния купон е готово, отивам да си лакирам ноктите и ще лягам.

Весело изкарване и на всички, които празнуват на нашия ден!
Нищо не съм чела, ще ми простите  Embarassed

# 171
Добро утро! Беа уж се събуди, аз уж станах да й правя мляко и докато се върна да й го дам, тя пак заспала....и така вече един час и половина....

Честит ПЪРВИ рожден ден на всички сладури, родени днес - 3 януари!!!  ura
Специални поздрави и целувки на Лъчинка!!! Two Hearts

У нас предстартова треска за РД няма. Mr. Green Толкова гости се извървяха последните дни, че вече нищо не може да ме уплаши.... Поканили сме само 2 баби, 2 дядовци, вуйчо, вуйна и 2 братовчеди... Менюто ми е готово, продуктите купени, тоалетите приготвени, къщата оправена... bowuu даже и на гости ще ходим днес... Blush

# 172
  • Варна
Още една тортичка за моето Маги  Grinning

По това време преди година вече му се виждаше края, в 9,20 сутринта изплака малката мишка  Heart Eyes
Рожденният ни ден ще бъде с 2 наборчета и 1 кака за компания на Мони. Нашите роднини не се обиждат ако не ги каним по рожденни дни.

Отивам в другата тема  Laughing

# 173
Честит Първи Рожден ден на Маги, Алекс, Калина, Лъчи, Мирко и Маги  Hug
Да сте живи и най-вече здрави, весело и палаво детство да имате и да слушате мама и тати  Hug

# 174
добро утро! Ех,че много рожденици днес!Да са много здрави и усмихнати!
Моят калпазанин си намерил една купичка с малко мед на дъното и си я облизва, а аз се чудя какво толкова си играе с нея. Та захранихме се с мед, сега чакам да видя дали е алергичен като мен #Crazy
За рождения ден нищо не съм измислила. Мислех да поканя приятели с техните дечица, но всички са се разболели. Дано се оправи положението до неделя, че ще разчитам само на родата.
За шкафовете, не му е интересно още да рови само предпочита да отваря и затваря вратите. В кухнята съм му оставила един шкаф пълен с пластмасовите части на робота и други пластмаси и веднъж ги беше извадил, но като никой не му направи забележка и вече не го влече. От три дни само отваря и затваря капачки на бурканчета. Ако не му дам бурканче с капачка, отказва да се храни.

# 175
  • на плажа
 Днес си имам рожденник. На тази дата преди 365 дни в МД се появи нашето слънчице и вече цяла година ни радва със слънчевата си усмивка. Благодаря на Бог, че ни дари с най-доброто и хубаво детенце на света  Heart Eyes.

# 176
Честита Нова Година! Здраве и късмет желая на всички! Нека тази година да е по-добра от миналата и по-лоша от следващата Wink
Честито на всички рожденици! Да са здрави и да растат щастливи! И само да радват родителите си!

Аз искам да почерпя със закъснение, понеже нямах достъп до нета:
Ето:
Целувки от нас!

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 11:52 от lullaby

# 177
  • София
Честит Първи Рожден ден на Маги, Алекс, Калина, Лъчи, Мирко и Маги    bouquet  bouquet  bouquet

Да са Ви живи и здрави дечицата и много да Ви разват!

# 178
  • София
С Лъчезара ви черпим с торта послучай нейния първи рожден ден!

Честито Маги, Алекс, Калина, Мирко и Маги Simple Smile

Алекс специални поздрави за рожденнчката и целувки за Мони(знаеш че ми е слабост)

Ирка хубаво си се сетила да ни покажеш Мирко новородено бебче и сега,голямо момче Simple Smile

Благодаря за поздравите момичета,много сте мили Simple Smile

Поздрави на днешните рожденници и весело изкарване на празника!

(чакаме снимки)

# 179
Отивам в другата тема  Laughing

Много смешно...   Crossing Arms   Тъкмо си помислих, че отиваш да пишеш при бременните и си викам излових я...     smile3508

Общи условия

Активация на акаунт