Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 269
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
  • София
E добре де ,само мой Жоро ли вади всичко наред от всички шкафове: почва се с тенджари и тигани, преминава се на нашето с мъжа ми бельо, после всичко от неговия скрин, после всичко от скрина на сестра му...после следва интелектуалната част: сваля си пакета с памперси, стъпва на него и отваря чекмеджето с мои документи и бижута.
А сестра му вместо да си играе с него и да го развлича и отказва от подобни занимания, се залива от смях и само казва "Жоо беше".
Но той си е кривичък тези дни, нещо пак му расте.

# 151
На мен от баницата ми се падна пътуване в чужбина,а на Илия нова кола - ще сменя проходилката с колело  Laughing

Зимна,много са ти хубави децата.

Габи,Никитали добре са се ориентирали Криско и Никол в професиите.

Зайка Байка виждам,че си на линия,пиши как сте,какво прави Анжела?

# 152
  • София
За много години, момичета!!!
Желая  здраве, късмет, благополучие и нека през цялата година домовете ви бъдат огласяни от безгрижен детски смях и озарени от слънчеви усмивки!!!    Heart Eyes

За мен посрещането на тази нова година бе наистина специално, защото точно на празника моето слънчице стана на цяла една годинка. Та по тоя повод и на мен започнаха да ми минават разни мисли дали не е време да почнем да работим по въпроса за братчето.  newsm78

Хайде лека вечер от мен, а аз се връщам назад да чета, за да вляза в час с темите.

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 20:36 от Мирка 76

# 153
  • София
M_I_A, тъкмо си мислех, че Крис е сбъркан нещо с тва вадене от шкафиве, гардероби и чекмеджета. Ноо вече премина на разместване - взима от едо място и хоп в другото. Сутринта баща му вика "Нямам гащи", аз в просъница "Виж по другите чекмеджета поне 10 са" Laughing

А аз толкова баници изядох, че ми се паднаха всички късмети. Grinning

Зимна, страхотни деца!

# 154
  • до една звездичка
E добре де ,само мой Жоро ли вади всичко наред от всички шкафове...
Ааааа, не си сама Naughty Моя Стела е същата хубостница! Току-що направи ревизия на всичките си блузи, а за разкош събори и одеалата на земята.

На мен от баницата ми се падна нова работа. А на Стела - екскурзия в чужбина. И понеже ми е още невръстна, ще трябва да ходя с нея, няма как Laughing
Зимна, поздравления! Hug Аз съм фен на твойте снимки отдавна, а децата ти са приказка!

# 155
Нека да Ви е честита новата 2009 година!!! sohappy
На всички здраве, щастие и много благополучие!!!

нямам време да седна отново да ви прочета, че малката е още болничка, уж сме на антибиотик, а взе да вдига температура. и е адски крива...има и разтройство и ...нищо не помага...днес я намазах с дентинокс-а и заспа моментално и забелязах, че венците и долу са адски надути ..и побелели..като че ли всеки момент ще излезнат зъбките...
а на мен от баницата ми се падна следното - щастлива новина те чака:за теб ще бъде песен брака! ха ха ха...е айде Дай Боже Simple Smile

# 156
Конспирацията продължава, още нищо не сме разгадали. ooooh! newsm78
На мен от баницата ми се падна брак, ама може и да е вярно че аз още не съм бракувана. Thinking
Ще видим велни ли са късметите newsm78

# 157
  • София
Честито на Сашко и Емали - Мари Първи рожден Ден! Много радост за тях и тяхните семейства!  bouquet  bouquet

Зимна -  децата са ти чудесни! Hug

На мен от баницата ми се падна печалба от логарията, ама аз не играя. Така че едва ли се сбъдват късметите. Wink

# 158
Нивеа и ДесиТ, също да споделят как са Grinning

Ауу, сега погледнах утре колко много сладки рожденици има! Heart Eyes

# 159
Такаааа, днес не съм влизала в темата, а вие, кво цяла конспирация сте заформили. Crazy Laughing

А Асиди, какво става с нея? Rolling Eyes Hug Crazy

Бе въобще много могат да бъдат под подозрение, но явно нямат да се разкрият така лесно. Wink Hug

Я кажете какво мога да дам превантивно за гърло. Тая сутрин се събуди и гласа й беше променен. А и сополи текнаха...Освен Осцилокоциум и вит. Ц, какво друго може... Дано спинка спокойно и утре всичко е на 6, че....не искам болна рожденичка. Sad
Аз иначе съм в предстартова треска, утре се събираме родата, а другиден ще е бебешкото парти. Crazy Дано всичко мине оки, много се вълнувам. Heart Eyes

# 160
....Виж ако има една 10-11 годишна кака, която да се изживява като майка и да помага сигурно е добре
Много е хубаво с по - голяма кака...  Peace
Нищо, че на моменти му се кара, че бил "смотан"  ooooh!, че не можел вече сам да се справя...  Mr. Green
А моето малко човече започва да се отпуска вече, прави по няколко крачици сам, и както казва баща му, май и прощъпулка ще правим
(че нали малко празници имахме тия дни  Crazy)
Абе да са живи и здрави, другото....  Peace
Аз пак да питам за колажа ?
Какво стана и защо си нямаме Новогодишен такъв ?  Thinking
А за бременната мама - ми то не останаха - или е Усмивка  Whistling,  или Ванчето (която нещо се загуби)...
Други от Варна има ли ? 
newsm78

# 161
Шушони, за болно гърло, слушах в Часът на мама, много помагал компрес с извара. Бил вълшебен.
А за нослето, а слагах 10 мл. сребърна вода+5 капки клеева тинктура. От този разтвор по 3-4 капки в ноздричка. В началото може и през 1/2 час. После по 3-4 пъти на ден. На Нели й помогна много бързо Peace
Дано нещата не са сериозни и Калина да е здравичка за празника Hug

Честити първи стъпчици на Енрико!

А за бременната мама все още се чудя и аз newsm78
Дано утре се разбере Laughing

Лека и спокойна нощ!

# 162
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, СЛАДУРАНИ  !!! [/size][/color] [/glow]

Аз поизчезнах малко, но едва ли ви липсвах Laughing Не съм заподозряна, но да си кажа - не съм аз бременната мацка.

С нетърпение очаквам колажчето, микки, нали обеща, че ако никой не направи - тя след 3-ти ще спаси положението Peace

Новата Година я посрещнахме с приятели в съседния блок, Ксюша беше с нас, преносимата кошарка също Grinning. Към 21.30 му се приспа на детето, пийна млекце и откърти. Ние до към 3 часа купонясвахме, после се прибрахме и тримцата. Ксения както си беше с пижамата, я увихме с  2-3 одеала като пъшкул и я пренесохме. Събуди се за малко, но нищо не каза Laughing, заспа си веднага пак  Tired

От баницата ми се падна нещо от рода на басейн, градина в нова къща, дрън-дрън...отДе таквоз чудо пък?

Сега пак съм стресирана, незнам къде и как да отпразнуваме първия Рожден Ден. Толкова много са ни роднините, и всеки ще се обиди, ако не го поканим  newsm78 Момичета, тези които тези дни с това се занимавате, пишете как са минали вашите празненства Tired

Теди, пак много се смях, защо така стресираш момчето Joy

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ !!! [/size][/color] [/glow]

Качих на Ксю прощапулника. Хвана речник, демек преводачка ще бъде. Има малко монтаж, но то е заради разправии, нищо не искаше да хване в началото, защото държеше да яде питка. Та втори път я пратихме да си избере нещо, но вече с питка в ръка hahaha

# 163
Аз вярно, че забравих да кажа за нашите Рождени Дни...  Embarassed
Този на каката празнувахме в пицарията до блока, а този на малкото, вкъщи...
Каката имаше 7 гостенчета и те тримата, та 10 дечица бяха...
Беше весело - поиграха, хапнаха, духна свещичките, получи много подаръци и кой от къде е...
А на малкото РД беше вкъщи...
Той имаше само две гостенки, но за сметка на това бяха мацки...  Laughing
Иначе си бяхме само ние + баби и дядо...
Получи не толкова много подаръци като кака, но пък беше много нежен с мацката (едната кандидат снаха Whistling)...
Галеше я по косичката и чат - пат се засрамваше  Embarassed от нея...  Laughing
Ми, срамежливо е детето - като майка си (добре, че баща му не чете какво пиша)...  Whistling
С две думи - всичко беше хубаво и весело...
  Peace

# 164
  • София
Ми, срамежливо е детето - като майка си (добре, че баща му не чете какво пиша)...  Whistling
ooooh! Thinking Joy
 Heart Eyes
Джули радвам се че сте изкарали хубаво  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт