Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 264
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Всички РОЖДЕННИЦИ: - Магдалена на мама Alexandra,Александър на мама kokonka,  Мари на мама Melany,
 Калина на мама Шушони, Лъчезара на мама slan4ogled,
 Мирослав на мама ИраМира, Константин на мама Atti, Магдалена на мама Мацата

Аз да се похваля че вече сме на 1г-много големи и много важни,имахме чудесен рожден ден,с много гости,балони,играчки и подаръци!Ама нямах време вчера,затова днес искам да почерпя всички ви newsm38 Tada nbirthday,да ви пожелая здраве,живот ,късмет и любов и ЗА МНОООГО ГОДИНИ!!!

# 196
Тортите на Лагуна могат да се доставят вкъщи, ако се поръчат през сайта на бг меню. Това ми казаха в сладкарницата току-що. Но пък във въпросния сайт има само стандартните, не красивите детски.
А на мен пък ми казаха изрично, че трябва да отида до там, защото онлайн поръчки не изпълняват...
Ха сега де...
  newsm78

# 197
  • София
Ние взехме наща торта от там и е невероятна
Ще я снимам след малко и ще ви покажа!

Но отидохме на място,няколко дни по-рано.

# 198
  • София
Melany, не сме ви забравили.  Heart Eyes Цял ден малката сладурана Мари получава поздравления в темичката за РД:
Януарските сладури 2008 празнуват първи рождени дни
Eто още един специален поздрав за първия й рожден ден

# 199
  • Бургас
Честит първи рожден ден на Магдалена, Александър, Мари, Калина, Лъчезара, Мирослав,  Константин, Константин, Димитър и Магдалена!

Пожелавам им много здраве , щастие и  хиляди слънчеви усмивки![/
size]

# 200
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ, ЛЪЧИ, МИРКО, АЛЕКС, КАЛИНА, КОНСТАНТИН, МАРИ, МАГИ, ДИМИТЪР И КОНСТАНТИН - много смях в очите им и щастие за майките им  :hug:

Blueeyes - въпрос на вкус е, но аз поръчах сватбената ни от Лагуна и толкова комплименти за торта не бях чувала през живота си (и вкус и вид  Crazy) Еклеровите им са изключително леки, избираш си и крема (ммм баварски или йогурт или..) и си избрах украсата! На пръв поглед излизаше доста скъпо на парче, но имайте предвид, че техните парчета са огромни - около 300 гр (или поне бяха) и реално 1 парче наяждаше 2 гости, та крайната цена беше съвсем съпоставима с конкуренцията. Предполагам, че детските също ги предлагат в различни големини...

На всички, които празнуват през този хубав снежен януари - много целувки и топли пожелания  Grinning

# 201
  • до една звездичка
И ние със Стела честитим първият рожден ден на Магдалена, Магдалена, Мари, Калина, Лъчезара, Александър, Мирослав,  Константин, Константин и Димитър!
Бъдете живи и здрави, деца! Hug

# 202

Blueeyes - въпрос на вкус е, но аз поръчах сватбената ни от Лагуна и толкова комплименти за торта не бях чувала през живота си (и вкус и вид  Crazy) Еклеровите им са изключително леки, избираш си и крема (ммм баварски или йогурт или..) и си избрах украсата! На пръв поглед излизаше доста скъпо на парче, но имайте предвид, че техните парчета са огромни - около 300 гр (или поне бяха) и реално 1 парче наяждаше 2 гости, та крайната цена беше съвсем съпоставима с конкуренцията. Предполагам, че детските също ги предлагат в различни големини...

Точно така...  Peace
Питат те колко парчета (четен брой) искаш да бъде тортата...
Ние избрахме еклерова торта с баварски крем...
Беше супер...
  Peace

# 203
Честита нова година на всички януарчета и семействата им.Много здраве и положителни емоции.

# 204
голям съм заплес!

на 1-ви януари Ангелината проходи!

# 205
  • Бургас
Честито на проходилата сладурана! Да ти е жива и здрава, Agent-е Heart Eyes

# 206
Агентче, честита ходещи крачета на Ангелина. Много са смешни малките като започнат да се клатушкат нали?

Вече реших, че на Лагуна ще вземем. Мъжът ми ще мине някой ден след работа да направи поръчката (казаха поне три дни по-рано) Всъщност сестра ми празнува НГ с още едно семейство и те са поръчали на Лагуна през сайта на БГ меню, еклерова с шоколадов крем, та донесоха и на нас да опитаме две парчета. Хареса ни.
От Неделя беше сватбената ни торта. През есента обаче ходихме в една квартална Неделя и този път не ми допаднаха на вкус, а знаех за тях, че подбират най-добрите (и скъпи) продукти за производството.

п.с Спомням си, че имаше едни години, когато да се пие кафе в Лагуна или Соната беше хе-хе--е голям лукс  Grinning

# 207
  • София
Честити ходещи крачета на Ангелина!!! Hug Страшно опашле си има малката сладурана!  Heart Eyes
Подсети ме че аз още никакви прически не съм правила на Ивана. Май е време да почнем с фибичките и ластичетата, та заприлича вече на момиченце.  Grinning

А тортите на Лагуна са направо мммммм. Peace Фен съм им, особено на еклеровите и на бисквитената. Леле потекоха ми лигите...

# 208
Блуайс, и нашата торта беше от Лагуна - еклерова с баварски крем за основа и Мики и Мини Маус отгоре.
Аз я поръчах от дистрибутора за района, в който живея (детски клуб Мечо Пух в Люлин 5). Ако искаш провери кой е дистрибутор за твоя квартал и си поръчай от там. Цената е същата като да си поръчаш директно в Лагуна а си спестяваш разходката до там.

# 209
Благодарности за пожеланията. И извинения - така е като не чета редовно и да видя, че отделна тема има.
И толкова много нови дечица има.  smile3501
Нашата торта беше ливанска - с на баткото украса. Вкусна беше, но повече май ми харесват българските.  newsm26 Партито мина перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт