Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 266
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Отивам в другата тема  Laughing

Много смешно...   Crossing Arms   Тъкмо си помислих, че отиваш да пишеш при бременните и си викам излових я...     smile3508
Аууу сакън  Mr. Green За тройна лудница още ми е рано  Whistling

# 181
Привет!

катенок, липсва ни, как иначе Hug
И не си от моите заподозрени поне, защото се върна на работа, реших че едва ли ти си щастливката Grinning

Момичета, много хубави торти, ама и как иначе, хубави са ни рождениците Heart Eyes

# 182
  • София
Честит празник на малките рожденници днес, а също и на Ивелин на lullaby!!!

Честити първи стъпки на Енрико!
Ане, дано варицелата ви подмине и сте здравички за РД!  Hug
Духче, дано няма ефект от медоблизането!  Praynig

За рожденния ден - на деня празнувахме с роднините - 2 баби и 1 дядо, 2 лели с половинките, 2 племенника. Получи се мило семейно тържество. Като най-щастливи бяха разбира се бабите. Всяка беше донесла торта и се надцакваха коя е по-хубава. Съответно 2 пъти се духаха свещички.  Laughing Рожденничката поспа малко по обяд и после с нови сили продължи партито.
Като се върнем в София мисля на Ивановден през деня да поканя няколко мами от квартала, като почерпя хем за именния ден, хем за рожденния, нали съм Габровска снаха все пак, вечерта няколко приятели без деца, а големия купон ще е през уикенда. Абе празници да има...

# 183
Ех, че празнична ни е темата днес! Супер!
Честит първи рожден ден на малките палавници! Да са живи и здрави!
 Tada
Благодаря за почерпките. Качих 1 кг само докато ги гледах.  261uu
!Честити ходещи крачета на Енрико!
Мирка 76, не знам габровска снаха ли си, ама големи купони сте замисли. Браво! Важното е весело да става!
Духче, стискам ви палци. Дано малката душичка не е наследила алергията ти. Praynig

# 184
Виждам тук там из почепрките торти от Неделя, оттам ли сте поръчвали наиситна? аз се колебая между Лагуна и Неделя (и то от там точно тези кръглите, които две от момичета са пейстнали)

Мислих, мислих и реших да заподозра ЛАЛКА и БИКО [/color] (с най-добри чувства, разбира се)

Честити ходещи крачета на Енрико!

Лек ден на всички!

# 185
Момичета, искам да се извиня за вчерашния пропск. Точно като реших да честитя на рожденниците ни се скапа нещо компютъра та до днес сутринта. Затова мами, чиито деца имаха рожден ден вчера приемете моите поздравления на патерици и нека много ви радват дечицата. newsm59 nbirthday Tada baloni happy bd hbday bdbaloni baloni
На днешните родненици в другата тема.

# 186
  • София
Честит Първи Рожден ден на Маги, Алекс, Калина, Лъчи, Мирко и Маги 
Желая им здраве, щастие и безгрижно детство!!! Hug

# 187
  • на плажа
 Аз поръчах от Неделя, защото ми е най-близо, но като я опитаме довечера ще кажа дали си заслужава. Поръчах с Джери , но не изглежда толкова добре, колкото в брошурата. Аз мислех да правя бисквитена торта, че и дечко да хапне, ама и от тази ще му дам да близне.

# 188
Честита нова година на всички януарчета и семействата им.Много здраве и положителни емоции. Hug
Честито и на рожденниците днес  bouquetЩастливо детство

# 189
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ, ЛЪЧИ, МИРКО, АЛЕКС, КАЛИНА, КОНСТАНТИН, МАРИ, МАГИ, ДИМИТЪР И КОНСТАНТИН  bouquet  bouquet  bouquet
МИЛИ ДЕЧИЦА РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЧИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ Hug

blueeyes, нашата торта е от "Неделя" Peace
И ние се подготвяме за утрешното рожденниче, нямам търпение Heart Eyes
Поканили сме 2 баби, 1 прабаба, 2-ма дядовци, 2-ма вуйчовци, 2 вуйни, 2-ма племенника, 1 леля, кумовете с тяхното детенце и ние, общо 18 човека, купона ще е вкъщи Simple Smile
Честито ходещо момченце на Джулка Hug

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 17:27 от matza83

# 190
  • на плажа
 Аууу, че съм смотана. Чудя се в коя друга тема ходите всички и после се светнах, че се обсъждаше създаването на "рожденническа" тема в Календара Crazy. Чудо съм! Ама така е,  като чета по диагонала и се вясвам по-рядко.

# 191
Виждам тук там из почепрките торти от Неделя, оттам ли сте поръчвали наиситна? аз се колебая между Лагуна и Неделя (и то от там точно тези кръглите, които две от момичета са пейстнали)

Честити ходещи крачета на Енрико!

Нито Лалка, нито Бико са от Варна...
А доколкото разбрах, бременната мама е от там...  Thinking
Благодаря на всички ви за пожеланията....  Hug
И за тортите да кажа - аз съм поръчвала от където се сетите, но тази година направих една поръчка в "Двете фукли", а една в "Лагуна" и определено мога да кажа, че "Лагуна"-та ме изненада много приятно както с вкус, така и с изработка....  Peace
Ама тази на "Двете фукли" пък ми я носят на вратата, та е по - удобно...
Хем е страшно вкусна, хем не се разкарваш да я взимаш ти...
Ако искате, мога да постна снимки и на двете...
Аааа, ама вие всъщност едната я видяхте - аз с нея почерпих за РД на Рики...

# 192
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС Hug ДА СА ВИ ЖИВИ ЗДРАВИ  Hug МНОГО ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ Hug

# 193
Тортите на Лагуна могат да се доставят вкъщи, ако се поръчат през сайта на бг меню. Това ми казаха в сладкарницата току-що. Но пък във въпросния сайт има само стандартните, не красивите детски.

Да, Лалка и Бико, не са от Варна, но нито един факт около тази мистерия- истерия не може да се счете за пълна истина. Може да е от Варна, а може да не е, може да има бременна, а може и да няма. ....Така че докато дамата (ако има такава) сама не се разкрие, може да си любопитстваме и предполагаме какво ли не  Laughing

# 194
Виждам, че сте ни забравили, но в това няма лошо. Все пак почти вече не пиша тук. Влезнах, за да пожелая
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дечица, родени на този ден! Да бъдат здрави и усмихнати, с весело детство и осъществени мечти!  ura

Ние сме в Бейрут в момента и торта взехме от тук, хубава е, евентуално ако мога ще я снимам и да я покажа.

Приятно изкарване на празнуващите и приятен ден на всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт