Ти какво сготви?! Снимай, покажи! - 22-ра тема- Празнична

• 52 829
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
Днес рожденничка е нашата скъпа Милен@!

Милена, много усмивки и лично щастие ти пожелавам!
Бъди здрава и нека кулинарното вдъхновение не те напуска с което да радваш и нас!
Наздраве!

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ,  Милен@! МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ОЩЕ МНОГО КРАСИВИ ЯСТИЯ!!!

# 182
esy, краси.мира, благодаря момичета за поздравленията и пожеланията Hug Heart Eyes
За моя РД си спретнах тази тортичка

за да си напомня, че освен майка и съпруга съм и жена. Макар, че в последно време се радвам вместо на дамски аксесоари на готварски книги и разни джаджи на торто- правене Crazy Познайте какви подаръци получих за РД Mr. Green

На всички именници и празнуващи- наздраве newsm24!

# 183
Милен@ , честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива жена, обградена от  обич, радост и хармония!

А тортичката е направо произведение на изкуството! Не бих имала смелост да я разрежа. Много красива е!  bouquet

# 184
Роца, благодаря ти за пожеланията!  Hug

Честит празник на именниците днес!   bouquet

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Милен@, Честит Рожден Ден!
Да си здрава, усмихната и мнооого щастлива!
И нека талантливите ти ръце да създават най-прекрасните кулинарни творения!
  Hug

# 185
Милен@,ЧРД!Много здраве, щастие и късмет   bouquet Честит празник на всички именници   bouquet

# 186
Благодаря много на Еси за рецепта, специални поздрави на всички, които празнуват днес рожден или имен ден, да бъдат живи и здрави и да ни радват с много още вкусотии. Hug  bouquet

# 187

ЧРД, Милена, с пожелания за много приятни изненади през тази година от живота ти!

# 188
И от мен 4естит рожден ден на Миленка,нека вси4ко което си си пожелала да се сбъдне,пожелавам ти го от сърце.  bouquet  bouquet  bouquet

От мен тези дни
кашкавал на фурна-
empanadillas columbianas-

и отново една страхотна корона взета от испански блок-

# 189
- пиле с картофи ( за мен без картофи и без кожа)

--омлет със сьомга

--питки с мазилце с извара

# 190
Честит Рожден Ден Милена!!!!!!
Желая ти много здраве,щастие и късмет!!!!!!!!!!!!!

При нас канелени рулца за закуска. Simple Smile

# 191
Pety страхотни са канелените рулца. Когато бях при сестра ми в Щатите се скъсвахме да ги хапваме Simple Smile

# 192

И при нас канелени ролца - страхотни! Heart Eyes Мишел+, благодарности за хубавата рецепта!  bouquet

С глазура

и просто поръсени с пудра захар.

За вечеря - мусака

и вкусни хлебчета.

# 193
Хайде и от мен..за Ивановден..свински гърди Mr. Green

# 194
ЧРД Милена,много здраве и късмет  bouquet

ЧИД ако има именници Grinning Hug

Поци Hug

Общи условия

Активация на акаунт