Ти какво сготви?! Снимай, покажи! - 22-ра тема- Празнична

• 52 831
  • 365
  •   1
Отговори
# 135
Ето и моите режимни неща за обяд и вечеря, както вечерята на половинката:

Яйца с извара, пилешко филе:

Режимен дюнер с пилешко и сосче завито в тричава палачинка:

Филаделфийските сандвичи на половинката:

Пържени картофи:

# 136
  • София

Режимен дюнер с пилешко и сосче завито в тричава палачинка:

Това ме заинтрегува как се прави

# 137
И в първия работен ден на новата година

печени пилешки бутчета с гъби

скариди с чесън

торта
а сега влизам във форума за диетите,че положението става страшно.
Гледам ,че и Гелева е там.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 20:45 от arte_mida47

# 138
За днес само една макаронена салата,салата с домати и пилешко филе на грила. Simple Smile

# 139
Ягодке, Честит Рожден Ден и от мен !
 newsm51 newsm51 newsm51
Желая ти леки запивки и много усмивки!
Успехи в бранша и чупки в ханша!
Здраве в изобилие и радост до безсилие!

Весел празник!  ura
И днешните ми манджи:
Вегетариански кюфтета с домашна лютеница:                       Гъби с кафяв ориз:

# 140
Аха да пропусна и празничната тема и роджения ден на Ягодка.

Първо Ягодке, да си много щастлива мама на още една рожба, дето всеки момент ще изпърха. Да си силна, да удържиш на грижите и да ти останат силици и да те срещаме и в темата.

Аз още не съм се отчела за Нова Година, ама сега като тръгнах да свалям снимките видях, че не съм си снимала основното, ама аз него съм го описвала, в глинения съд, със сърмичките отстрани а вътре с пилешко, свинско и пушена наденица най-отгоре.

Та салатки и предястия:
- това са пинквинчетата на Габи с, около иглута от снежанка Wink Wink Wink
Има ги само пингвинчетата тук както и целия коледно-новогодишен албум. За пингвинчетата съм безкрайно благодарна на моето Диденце, което само му показах как да ги направи и ги изцвъцка до едно детето.

А това е По-различната картофена салата на Марулка. Марулке Hug Hug Hug Аз си наслагах и  колбас и яйце и кис кр и лук червен и маслинка и гъбки естествено и картофи и желатина добре стегна, лесно се извади от формата и си беше много вкусно и се режеше на филийки , в смисъл беше хубаво и за сервиране.

Много ми допадна зелената салата, не знам как точно я измислих, сигурно съм виждала идеи, но е с маруля и рукола, овкусена с едни подправки на Котани (прави се марината от тях +зехтин+ баламико) и нарязах вътре и сушени доматчета, които предварително си бях накиснала в зехтин, сол, розмарин, босилек и филийки чесън. И отгоре с картофобелачката си нарязах пармезана на лентички. Страхотна стана. Аааа и кедрови ядки и бутнах. Утрепаха се да я ядат и за още питаха.

Ами май много ми стана

Отивам да чета, че като гледам, само на тази страница Пепика и Артемида какво са пльоснали и лошо да му стане на човек, не в диетуващата, ами не знам вече къде трябва да ида, направо в дебелариума и без интернет.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 141
Ягодка, Честит рожден ден! Жива и здрава, много щастлива  и
Да си силна, да удържиш на грижите и да ти останат силици и да те срещаме и в темата.

bouquet  bouquet Hug

по темата тази вечер Яйца с наденица на канапе

и да поредната вкусна супа от Бордовски Картофена стърганица   Вече е доказано вкусна  Peace

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 23:43 от пеп-4o

# 142
Да се отчета, че съвсем ви изтървах Laughing
Ягодка, много здраве и сили ти пожелавам в празничният /и не само/ ден!Наздраве и бъди щастлива!
О, Крисче, всичко е много апетитно! Моите най искрени адмирации!  bouquet

Задушено свинско с ориз

Мариновани свински гърди

Ориза снимах със старият апарт, а с него съм забравила да снимам със новият не съм се научила, въобщееее......  ooooh!

# 143
  • София
Ягодка, много здраве, любов и щастие ти пожелавам!

Момичета, пак страхотни неща сте приготвили!  Hug

Аз днес приготвих лещичка и запеканка от картофи, извара и яйца.

Виждам, че доста диетуващи има след празниците.  Wink

# 144
  • София-Младост
Krische може ли рецептата за картофената салата  Praynig
Нещата , които виждам тук са невероятно.  Simple Smile

# 145
нещата са наистина невероятни, свалям ви шапка newsm20

сина ми има имен ден та ви черпя направо за обяд  cook, че не успявам да кача бонбонки  Embarassed

# 146
Мили dianjeli3, kar4ita, nela_66, Krische, пеп-4о, esy и Гелева, хиляди благодарности за чудесните пожелания!  Тооолкова приятно ми стана! Blush   Hug newsm51

hahaha nela_66, за чупките ще е малко трудно с корема (а тоя с балона едва ли ще искам да го видя в следващите няколко месеца), но благодаря!  Joy

dianjeli3, честит имен ден на сина ти! Да е жив и здрав и много да те слуша и да ти помага!  bouquet Честит имен ден и на всички останали именници!

Ето с какво гощавах снощи домашните: пиле с картофи и парченце от тортата (за някои по едно, за други - по повече  Blush, но labrex, тортата наистина е много лесна и вкусна, благодарности на Танита за рецептата   bouquet -  пак бих я направила):

А това е част от подаръка ми от сина ми и мъжа ми.  Няма отърване вече, ще трябва да се готви май... Laughing

# 147
hahaha nela_66, за чупките ще е малко трудно с корема (а тоя с балона едва ли ще искам да го видя в следващите няколко месеца), но благодаря!  Joy
Ягодка, сооориии, не знаех, че чакаш бебенце и пожеланията наистина звучат много тъпо в момента!  Embarassed
Пожелавам ти да сте живи и здрави и много радостни моменти в твоето семейство.
 smile3525

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 13:17 от nela_66

# 148
 О, nela_66, ти пък защо съжаляваш! Много хубаво пожелание си ми отправила! Много се смях на него! Едно от най-забавните, които съм получавала! Grinning Hug  bouquet

# 149
О, nela_66, ти пък защо съжаляваш! Много хубаво пожелание си ми отправила! Много се смях на него! Едно от най-забавните, които съм получавала! Grinning Hug  bouquet
Ох, благодаря ти, страх ме беше да не съм те обидила! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт