Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 441
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Лелееее Шоши какви неща пишеш!Кажи как сте сега?Дано бързо се поуспокоите и дано не се случват вече такива неща  Hug

# 241
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Леле, Шоши, пълен ужас. Добре, че всичко е свършило добре.
Но вчера определено и за нас беше такъв ден. Челото на Ник е посинено и от двете страни, като с рогца е. А колко пъти пада само, добре, че само с това се разминахме.  Praynig

# 242
Здравейте и от мен. Шоши добре , че е било малкия дявол а не е станала по-голяма беля. На Гошко по същия начин го бутнаха в градината преди два месеца и му се разцепи до окото. Него го залепиха и сега има една червена резка. Но те така ще пораснат , важното е че са живи и здрави , пък без белези не може.

# 243
Привет от мен !

Шоши важното е че е малък инцидента не е нещо не поправимо , вярно че и шевовете не са шега работа но поне се е разминала само с тях , а по принцип защото съм преминала два такива инцидента с големия съм свикнала и аз съм по хладнокръвната но мъжа ми в такива ситуации направо изпада в транс .Дано Ема бързо се възстанови .
Като за децата и яслата направо ми се свива сърцето като знам Криси колко много ми боледуваше само се моля Ивет като тръгне да не е като него .
Е Щъки това твоята баба е нищо моята каза да ги удрям с лъжица по главата Mr. Green та да проговорят по рано !
Но ще взема да пробвам сега ще сложа един маркуч на чешмата и пускам на Ивет да пие докато не почне да ораторства  Mr. Green .

Е момичета лек ден от мен отивам да укротявам фронта защото двамата се гонят и ще блъснат блока , браво че случих ме на съседи !

# 244
  • София
Шоши, много съжалявам, че сте изживели този ужас. Радвам се, че Емма не е пострадала много и се надявам да не остане белег. Малката под упойка ли я шиха?

..... моята каза да ги удрям с лъжица по главата Mr. Green та да проговорят по рано !

Joy Ех, тези баби. Laughing

Ани, дано оченцето на Ели се оправи бързо. Аз не разбрах кой е разпитвал Вики? "Лелките" или родителите? Не, че го оправдавам, но ми стана интересно.
Лусия, наистина по-добре късно да намериш "Точния" лекар, отколкото да си вечно потърпевша от незнанието и безхабериено на друг.

# 245
  • Варна
Гери, и аз не съм сигурна кой точно я е разпитвал, но са я извикали "лелките". Мъжът ми ми каза, защото той прибра Ели от ясла.

# 246
Шоши, дано всичко е ок,ще стискам палци. На мен ми беше гадно да гледам как я шият Диди ,но като видях оттока на другия ден ми беше още по-гадно. И после се чудех как да и опазя раната че ръцете и все там ,дано Емма да е кротка и да не я пипа. А стреса си е голям и за теб и за детето аз го преживявах стократно,макар в такива ситуации не ми личи колко съм изплашена умея да се владея ,но вътрешно го преживявам. Гушки от нас   Hug  С тези баби си е голямо забавление май  Joy  Ани дано не е нещо сериозно с оченцето на Ели,ох много болнички и неприятности ,да минава вече на всички!

# 247
  • Пловдив
Милата Емма  Cry дано бързо мине раната и детенце да забрави за случилото се. Прегръдки  Hug
Вики и тя днес имаше инцидент. Бях в спалнята , а те с баща й в хола, играха нещо. По едно време чувам удар в масата и веднага писък и рев. Тичам бързо, баща й я гушнал. А тя както си стояла до масата, въртяла се нещо, паднала и си ударила главата в ръба. Разгледах й главичката, никъде не виждам червено и след 2-3 мин. получи оток на бузката,със синьо и червено  Sad Веднага й сложих мокра салфетка, мислих си че няма да я иска, че е студена, но напротив. Ревна като й я махнах  Grinning И така слагахме на няколко пъти салфетка със студена вода и й помина. Сега още спи принцеската ми  Heart Eyes
Целувки на всички юнчета прекрасни  Heart Eyes

# 248
 Здравейте и от мен няколко дни се борим с вируси  и то не само с детето но и с компютъра.Пустото разстройство още не е минало на малката ,а снощи пак и се повдигна температурата ,но като дадохме панадолчето и бързо влязохме във форма.
Абе на тея ЮНСКИ бебета май не им върви много през този сезон.Кой го шият ,кой е болен  , кой  е паднал и прочии.....Ох да се оправя това  време че и наще дечица да се оправят по бързо , че ми се къса сърцето като чета.

# 249
Шоши  Hug много гуш.Мога да си представя как сте се треснали.Направо не ми се мисли.
И малкия вчера счу0пи0 един бурк0ан 0в на земята.Сега ми помага с писането.Хем .му казвам.,ч.е нямам .нужда .от помощ.
Барборанче 00000 Joy твоята бабичка е по - брутална.Ще падна от смях.Ади лека от мен и болните да оздравяват.

# 250
Привет Hug
Не знам при вас как е,Йоана няколко дни отказва следобедния сън и направо ми стопява лагерите.Постоянно се занимаваме,все й обяснявам,играем заедно,разхождаме се,вечер съм като труп.Добре поне,че сутрин си поспива добре,че ако трябваше и рано да ставам,незнам как щях да издържа Crazy
Момичета вие махнахте ли вече решетката на кошарата,тези дни се замислям дали да не я сваля,да си слиза сама.То тогава съвсем няма да има мира,но знам ли,върти ми се в главата Laughing

# 251
  • Пловдив
Момичета вие махнахте ли вече решетката на кошарата,тези дни се замислям дали да не я сваля,да си слиза сама.То тогава съвсем няма да има мира,но знам ли,върти ми се в главата Laughing
Малки са още, много се въртят. На всяко второ обръщане ще е на земята. Така мисля аз поне  Rolling Eyes Не могат да се усещат, че нямат спирачка и ще се приземяват много лесно  Grinning Не смятам скоро да махам на Вики решетката аз  Peace

# 252
Мерси за пожеланията Hug Давам и хомеопатия за раната, дано заздравее бързо и не си личи ужасно много като стане мадама Heart Eyes
Гери, да с местна упойка. Много смело беше Дребчо, отнесе похвали и хвалби от целия екип. Татко й още по-смел, държа й ръката по време на цялото шиене. Така е, който има опит с две раждания.  Grinning

# 253
  • София
Честит имен ден на Валери на Сашун!(сега разбрах) Wink  Да е много здрав, послушен, игрив и умен! Heart Eyes  bouquet

Шоши, браво на малката героиня и на смелия татко.  Hug Стискам палци раната бързо да зарасне и да не дразни много Емма.
Ани, надявам се, че мъж ти е направил забележка за поведението им. Вики какво ти каза, за случилото се?
Ася, много целувки на Вики по бузката, за да й мине по-бързо.  Simple Smile
cyci_78, ех, да вземе да минава това разстройство, да не се тормози малката. Казва ли ти като й се ходи по нужда?
Мери, да не са зъбки? Дано е временно и почне пак да си спи следобед. И аз мисля, че е рано за махане на решетката.

Така ми се гледа "Изгубени", ама май няма да ги дочакам.   Wink Хайде лека нощ от мен.

# 254
Честита Нова Година
на всички юнчета и техните мамчета.
Дано през тази година има по-малко болести и неприятни случки.

Иначе и Деси е със цепната устничка, както си рисуваше легнала на земята как и се подхлъзна ръката и се удари в крака на масата. Докато разбера от къде тече кръвта..., но слава богу има малка раничка от вътрешна и от външна страна на устичката. Дано не отече много.

Прегръдки на всички малчовци и кураж мами......

Общи условия

Активация на акаунт