Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 438
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • welcome to the Jungle
Шошииии  Hug и за Емма  Hug!
 Малкият дявол пак е бил!! СЛАВА БОГУ!! Ще се оправите, спокойно! Нали и Любослав преживя подобен инцидент и си сцепи скулата на ръб,лепиха го в ПИРОГОВ и сега се мажем с ДЕРМАТИКС-силиконов крем против белези.
Проучи дали го има при вас и се консултирай с доктор ( 99% съм сигурна, че ще ви го препоръчат). Ужасно скъп е този крем, но ефектът при белези е уникален! ( имам лични наблюмения какво чудо направи това кремче върху шит белег от 8 см на лице).
Иначе дано повече такива инциденти да нямате! Както вие - така и никое малко слънчево детенце. Много неприятно е, шокът е смазващ, но ...важното е краят да е щастлив и без последствия!
 Hug Hug Hug

# 256
Ха добро утро от мен на всички поспаланки !

Тази сутрин кафето е от мен .

Приятен слънчев ден ви пожелавам изпълнен само с положителни емоции !

Относно белезите и аз преди време ползвах нещо подобно много ефикасно но бяха някакви желатинови лепенки които се поставят върху белега и спомагат за възстановяване на клетките взимах ме ги от София от една аптека , но имаха страшен ефект .

# 257
  • Варна
Добро утро!

Шоши, сто процента ще има строхотни кремчета против белези при вас. Сигурна съм, че няма да личи, а и да се вижда малко ще и бъде чара  Wink Hug.
Гери, не съм разпитвала Вики, защото знам, че няма смисъл. Все пак се оказа вирусен, защото още едно дете се е разболяло вчера  Sad. Иначе Ели е добре, всъщност още на същия ден видимо нямаше нищо. Сега ми нервничи тук и се тръшка, защото не мога да разбера какво иска. Ей това е... изгони ме от стола  Rolling Eyes.

Хайде до после.

# 258
Лъвице, за този крем ли става дума? Става за деца? Ще питам педиатъра в понеделник, като махне конците. Мерси Hug

# 259
Добро утро и от мен.За заличаване на белега аз мажа Гошко с Конратубекс. В аптеката и лекарката която лекува Георги каза,че е много ефикасно.
За сега виждам ,че избледнява белега , но с времето сигурно още повече ще се заличи.
Аиде чао ви от мен , че Евгений се опитва да ви напише нещо и тои  Simple Smile.

# 260
Ехо здравейте и от нас!

Петя май започва да се разболява и по този повод искам да попитам някой дава ли някакви витамини сега през грипния сезон.Аз се чудя дали да давам нещо?

Относно кремчетата от Конратубекс съм мноооого доволна  Simple Smile

Хайде всички вече да се оправят   bouquet Hug

# 261
  • Пловдив
Петя май започва да се разболява и по този повод искам да попитам някой дава ли някакви витамини сега през грипния сезон.Аз се чудя дали да давам нещо?
Аз давам на Вики профилактично по една доза Осцилококцинум веднъж седмично  Peace

# 262
Асе а дали мога и аз дам без да се консултирам с джипи?То май е хомеопатично  newsm78

# 263
  • Варна
Аз давам на Вики профилактично по една доза Осцилококцинум веднъж седмично  Peace
Аз давам веднъж на 2 седмици, плюс Калций и Силицеа по схема.
Жузефина, аз се консултирах с хомеопат. Синтетични витамини не било хубаво да се дават до 3 г. Затова минах на варианта богата храна + АМ с пре и пробиотици и витамини (Lactana).

# 264
  • Пловдив
Асе а дали мога и аз дам без да се консултирам с джипи?То май е хомеопатично  newsm78
Да, хомеопатично е. Мисля, че няма проблем да й даваш без консултация. То си го пише и на упътването, че за профилактика се дава веднъж седмично, по 1 доза.

# 265
  • София
Момичета, вижте тава мнение!  newsm78 http://hamaelleon.wordpress.com/2007/12/12/oscillococcinum/

# 266
  • Пловдив
Искам само да вметна, че на Вики педиатъра е и хомеопат  Peace

# 267
Гери  Grinning нямам коментар,те доста са си я покоментирали темата.
Ето един поздрав от мен
http://gifzona.com/i/mus/m65.htm

# 268
Ето ме за бързо Simple Smile  Heart Eyes

Шоши, много гадно ми стана като прочетох! Добре, че Емма сравнително леко го е понесла. Убедена съм, че за вас е било хиляди пъти по - стресиращо отколкото за нея.. Тя поне ще забрави... И неискам да се повтарям, но с малкия дявол сте се сблъскали. Вчера Катринка падна с чаша в ръка, но слава Богу, само се уплаши. Не се счупи! И сега като прочетох, тотално отказваме стъклените чаши за известно време.  Naughty
Лусиа, радвам се,ч е си попаднала на свестен доктор! Толкова е хубаво да имаш доверие на някого. Много се чудех дали да не сменя нашата, но като не знам за по - добра..
Гери, мерси за пожеланията. Ако се сбъднат - ще черпя  Laughing
Между другото, съм си наумила тия дни да заведа Катринка до Пигиса. Там, нали има детски кът, да си поиграе за час - два. Колкото издържи.
Щък, а бабето ти е страшно  Mr. Green
Жузефина, ние даваме Саностол по 1 малка лъжичка. Дано ви се размине болестта!
Аничка, много неприятно Sad  Hug Оправяйте се  Peace

А между другото, къде ми е сватята Simple Smile Босилече, покажи се  Laughing

Аз нямам кой знае какво да се хваля. Катринката пак е в нашите. Утре ще си я взимаме за събота и неделя. Сега сме си сипали по една ракия и гледаме филм с Мати. Всъшност гледа той, а аз хвърлям по едно око и драскам тука Wink

С пожелание на всички да оздравяват бързо - бързо и без повече неприятни инциденти  Praynig

# 269
Добро утро!

Как сте момичета?Петя днес вече е добре но аз май правя гнойна ангина и смятям да започна един антибиотик за да не се влоша!

Ели ти колко време го даваш саностола защото и аз съм давала и съм доволна?Правите ли почивки!Какво е шишето защото сега чета че имало няколко вида Саностол  newsm78

Аз отивам да си допия кафето и пак ще дойда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт