Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 429
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хей, здравейте! Къде сте?  Laughing

Ние с Ели бяхме 2ч. на вън и се прибрахме изцапани до уши.  Simple Smile Малката и още няколко дечица като се заиграха в един пясъчник, няма излизане... То не беше, джапане, пръскане, падане бяха като едни малки прасенца в кочинка.  Wink Добре, че имаше малко останал сняг, та успях да я поизчистя.

juzefina, оправяй се бързо, знам колко е гадно. Са своя глава ли ще пиеш АБ, не е ли по-добре да се консултираш с лекар?
Еличко, ще чакам скоро да има повод за черпене.  Heart Eyes Добре, че Катринка не се е ударила като е паднала.

Давайте предложения за заглавие на новата темичка.

# 271
  • Варна
Хей, здравейте! Къде сте?  Laughing
Дремя пред РС-то... И се чудя с какво да се захвана. Така ми са се дояли домашни локумки, имам и продуктите, а ме мързииииии  Mr. Green
И банята чака да я мия, а ме мързииииии  Laughing
Такива мити работи.

# 272
  • Варна
Ох, и аз дремя и се назландисвам тук, че трябва да ходя да гладя. Аз вчера спретнах една пита докато Ели спи и съм много горда от себе си. Сигурно е от късмета на начинаещия, но стана страхотна  Mr. Green (умря циганката дето ме хвалеше). Тавата ми е ниска и отиде настрани, но като цяло съм доволна. Чакай да се изфукам :

Иначе Ели вече е добре. Днес дори най-накрая бихме пентаксима. Надявам се да няма нежелани реакции. После поиграхме навън с приятелчета и сега блажено спи. Сложих снимки в албума за любопитните. И такива ми ти работи при нас. Хайде чао засега.

# 273
  • Варна
Уауууууууууууу  Shocked Това по коя рецепта е? Лесно ли става?
(да заместя циганката) Wink

# 274
Уауууууууууууу  Shocked Това по коя рецепта е? Лесно ли става?
(да заместя циганката) Wink
И аз и аз  Party
Заглавиеееее ,трябва да помисля.

# 275
Привет!Не съм писала отдавна защото моя мъж реши да поправя компютъра и и го развали тотално WinkИ сега след ,,ремонта'' се включвам.Гледам пак доста болни има,но с това време е така.Бързо оздравяване и повече никакви бацили и вируси Naughty HugПри нас като при вас нищо по-различно.Стами изпада в истерия когато му вземеш нещо,а ако е храна целия блок разбира.От два -три дни постоянно си бърбори нещо като най-разбираемо е ''мама'',''ама'' всичко друго е нга,ди,кхи,абаб и др. такива.Много ми е сладък като вземе програмата на телевизията и сякаш я чете.Седне на столчето и разлиства супер внимателно,днес даже нещо ми обеснява Joyсигурно кой филм мама ще гледа довечера.
Гери,позната картинка LaughingВчера докато чакахме Мити пред училище,хукна да бяга след някъкъв батко,че като се спъна и падна в калта ooooh!
Хайде вече и аз ще съм редовна в писането Peace
Аничка,станала е страхотна,браво  bouquetОх,ако можеше да си чопна едно парче bite

# 276
  • София
ох, нещо и мен ме домързя зверски.  Wink

Ани, поздравления!  smile3501 Питката е страхотна. Радвам се, че Ели е добре.  Simple Smile
Ди, представям си колко е сладък Стами докато си говори и обяснява. Ели даже на моменти ми се ядосва, че не я разбирам.

Ставам, че све пак трябва да сложа една супичка за Ели.

# 277
  • Варна
Мен вече ме мързи по-малко Simple Smile. Отрепах мухъла в банята с Доместос и сега пия кафе докато действа, че да обливам после. Мразя я вече тази баня, досега не съм мила толкова през живота си  #Cussing out!

# 278
Здравейте.Днес си взех последния изпит и завърших семстриално.Остана ми само държавния. Simple Smile Grinning newsm03 cook
И тъкмо толкова щастлива бях и ми се обдаиха от яслата да взема Ивайла вдигнала темп. SadСега и сложих свещичка ,нурофен и дадох.Дано спадне.Че и докторката ми неможела да я види ..........незнам.

# 279
  • Варна
Честито, сватя   bouquet!

Дано не е нещо сериозно с малката.

# 280
  • Варна
Благодаря на всички за комплиментите   bouquet!
Маслинка, честито   bouquet! Дано бързо се оправя Ивайличка  Hug Peace. Пусто време, всички са скекаха  Sad.
Светли, от готварския форум взех рецептата, но забравих на кого беше затова ще я копирам тук:
половин кофичка к. мляко/толкова имах/
200 грама пр.мляко /толкова беше останало/
едно кубче мая
една супена лъжица сол и захар
половин каф. ч. олио или маргарин
4 яйца/единия жълтък за намазване/
брашно към 1.200 /два пъти пресято/
голямо масло -250 гр.
От всички продукти без маслото замесваме тесто, което оставяме да втаса към 40 мин.
От тестото правим три топки от които се  разточват, мажат с разтопеното масло и навиват като руло.Плетат се на плитка като козунак, навива се и си поставя в намазана тава с олио.След като  втаса около един час се намазва с яйцето и печем в умерена фурна.

Само че аз я оформих по друг начин. След като омесих тестото го блъсках в масата 80 пъти  Mr. Green, че от свекърва ми съм чувала, че това е много важно. И да допълня, че и малко пакетче масло от 125 гр. стига  Wink.

# 281
  • Варна
След като омесих тестото го блъсках в масата 80 пъти  Mr. Green, че от свекърва ми съм чувала, че това е много важно.
И не събуди детето? Иха! Моят ще скочи на второто блъскане.

Днес май много взех да пиша, извинете  Embarassed.

# 282
  • Варна
 Laughing Гледах да съм тиха, но явно се беше поразбудила, защото като отидох да я порверя после, беше легнала на обратно върху завивката си.

# 283
Да почерпя като хората,напреди бързах да оправям Ивайла.Засега смъкхнахме темп.,но да видим тая нощ

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 22:01 от maslinka

# 284
Здравейте Heart Eyes
Може ли да се присъединим към вас аз и Ади(6.6.2007)? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт