Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 421
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Маслинке, честито семестриално завършване и успешна защита на държавния изпит.  . Дано Ивайличка е спокойна и нощта е лека.

mamma_mia, разбира се, че сте добре дошли с детенцето ти при нас. Пиши повече, как се казвате, от къде сте и каквото се сетиш.  Grinning

# 286
Здравейте,от София сме.
 Simple Smile
Обаче моят Адриан не ще да дъвче ConfusedА е голям.Знаете ли някакви методи?

# 287
  • welcome to the Jungle
Здравейте,от София сме.
 Simple Smile
Обаче моят Адриан не ще да дъвче ConfusedА е голям.Знаете ли някакви методи?
Здравей!
Защо не се консултираш с детски психолог и логопед?

Маслинке, честито семестриално завършване! СЕга дано отраз си вземеш и държавния изпит  Heart Eyes!

# 288
  • София
mamma_mia, наистина най-добре се консултирай със специалист. Яде ли солетки, бисквити и др., в смисъл ако ги хапва значи няма физически проблем с дъвченето. Говорила ли си с педиатъра?

# 289
Здравейте мами и бебоци!
Ей, Аничка, страшна питка!
Добре дошли, Ади и мама Миа!  bouquet
Маслинка, честито семестриално завършване! Дано да не вдига повече Т Ивайличка  Praynig
Шоши, прочетох за инцидента. Как е Емката?
Останалите болни дечица да се оправят по-скоро  Peace
Ние изкарахме една ужасна седмица. Мишето първо беше с вирус. Последва тежка алергична реакция. Кога ще я израстем тази алергия не знам  Cry Майка ми ще я оперират във вторник. И на работа беше много напрегнато. Вечер влизах да ви почета, но все не стигах до писане. Но стига съм се оплаквала  Naughty Все пак в повечето време в нас е весело. Ванина и Михаела пеят, скачат, лудуват, играят, карат се от време на време... Като в зоологическа е. Но пък ми пълнят душата и сърцето  Heart Eyes
Все се каня да разкажа повече за нас и как я караме напоследък. Но всеки път съм толкова уморена, че думите ми бягат, мисълта ми се лута... Та отново ще го оставя за следващия път  Rolling Eyes
Много ми липсвате!  Hug

# 290
  • София
Yoya,  Hug Heart Eyes Радвам се, че кошмарната седмица е свършила. Лека и успешна операция на майчето ти и дано Мишето няма повече алергични реакции или поне не тежки.

# 291
  • Пловдив
Оффф като се заплесна по тази табла и няма спиране  ooooh! очите ми станаха на палачинки  Shocked
Такааа
Маслинка   честито за взетия изпит. Хайде скоро да се похвалиш и с дипломиране  Hug
Добре дошли на Ади и мама Миа! В нашия голям юнски отбор е много весело и забавно  Heart Eyes Колко зъбки имате? Пасираш ли му храната все още? Вики е с 12 зъба, но от месец насам почти нищо не пасирам. Къде дъвче, къде плюе по-едрите неща, но го правя за да свиква да дъвче  Peace Храни се добре!
Yoya съжалявам за Мишето..дано не се повтори реакцията. Успешна операция на мама! Да ги нацелуваш двете принцески  Hug
Аничка* ехеее браво бе, страхотна питка си спретнала  Peace Покажи я в темата за питките  Mr. Green Peace
svetli ох не ми говори за мухъл  ooooh! #Cussing out писнало ми е на мен. Баня, кухня всичко е леш, там където не отоплявам... имам един препарат против мухъл и плесен, страшно ефикасен е. Но нервите ми съсипа тоя мухъл  Tired
Мойта мома днес следобед заспа чак в 16,00 ч. Предиобед бяхме до Бачково за бързо и на връщане заспа в колата точно 5 мин. преди да се приберем. Явно си взе дрямката и после няма заспиване. Нахрани се добре и се почна една борба за спане от 14,00 до 16,00 ч.  ooooh! Crossing Arms Спа два часа и вечерта пак бесня дълго време  Grinning Дивачката на мама  Hug
Май ще ставам вече да си лягам, че пак мина полунощ  Simple Smile
До утре

# 292
Добро утро  bouquet
Много се радвам,че сме във вашите редици.
Ади никога още от бебе не е слагал нищо в устата си,освен одеалото с което го завиваме ConfusedНикакви чесалки за зъби,никакви и грачки.
Има много зъби,но не ще да дъвче.Когато му дам едро,прави физиономия на повръщане,онзи ден повърна.
Преди време на 1г и 1 месец ходихме при логопед,но той не успя да се справи с детето,детето не го прие.Стиска устата и не дава нищо да му се прави и престанахме да ходим.
Скоро му давах бисквитка(всеки ден)отхапва,но много едри парчета и пак започна да се дави ConfusedТъкмо бях постигнала някакъв успех.Като му правя попара по едра,направо гълта парчетата.
И това е Cry
Иначе е голяма беля Wink
Та така....

# 293
Днес Ивайла се събуди надута,неможе да си отвори очите.Веднага извикахме лекарката и вирусен конюктовит/незнам дали се пише точно така/.Аз се уплаших да не е алергия,слава боги неее.

# 294
Ето ме и мен ,от мъжлето в къщи не мога да се добера до компютъра.Уж щеше да заминава на път ,но не му се обаждат и той не мърда от пред компа.На всичкото от горе ми се струва че е сътворил нещо за което ще трябва доста да се изръси после-нал се сещате? Ей сега ще го испратя до аптеката за един тест,за да проверим какво е полужението.Мойта принцеска вече е по добре, умря от глад милото, ама пък гадно разстройство, беше.За съжаление още не си казва кога и се ходи до тоалетна и памперсите много напреднаха.Но поне се радвам че мина всичко.
По късно ако ми остане време пак ще се включа...

# 295
Шоши, прочетох за инцидента. Как е Емката?
Вчера се тресна точно по раната и се сдоби с цицина там ooooh! ooooh! Ден след шиенето събори снимка в рамка и си разкървави раната. Аман!Имам чувството, че дори и да съм залепена за нея, все там ще се удря.
Иначе е весела, жизнерадостна. Както обикновено. Давам и хомеопатия за добро зарастване, ще видим.
Маслинка, конюнктивитът е много упорит, третирай поне 3 дни, след като се оправи окото.
Приятен уикенд на всички!
Къде изчезна Кетката?

# 296
Момичета, почерпете се! Днес ставам на цели 31 години/не мога да го повярвам Wink/

# 297
Гоголина Честит Празник!Бъди жива,здрава и много щастлива  Hug

Аз вече съм добре!Петя също се закрепи и май ще й се размине този път пу-пу!

Гери-да на своя глава го взимам антибиотика но аз имам проблемни сливици и си знам какво трябва да пия!Е консултиран се с мама която е медицинско лице но на джипи не съм звъняла!

maslinka дано не е сериозно положението и бързо да се оправяте  Hug

mamma_mia welcome

Аз отивам да поизчистя че ще имаме гости довечера

# 298
  • Варна
Честит рожден ден, Гоголинче!
Да си жива и здрава, много обичана и глезена от тримата ти мъже  Heart Eyes.

Маслинка, добре дошли в отбора на конюктивитните  Rolling Eyes. Ние не сме стигали чак до подути очи. Според нашата педиатърка нашият не е вирусен, а бактериален  Crazy. Днес Вики се събуди с червени очи и аз с едното не съм добре. Веднага почнахме да слагаме от капките на Ели.
Мамма_миа, добре дошла в отбора  Hug.
Йоя, радвам се, че сте що годе добре и се вясваш от време на време  Hug. Успешна и лека операция на майка ти! Дано Мишето вече я израства тази алергия  Peace.

# 299
Аничка какви капки слагате?

Общи условия

Активация на акаунт