Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 411
  • 301
  •   1
Отговори
# 30

Жива и здрава да си Дими и ти и всички около теб,много усмивки ти желая!
Похвал тихичко.Малкият вече казва ,че има пиш. Grinning
Хайде скорошно научаване и на останалите дребосъци  Wink

# 31
За много години, момичета!
Дими, да си много обичана  bouquet
Аничка, честито и на твоята голяма принцеса!
Гери, как е Ели?
Щък, браво на Коцето/тихичко/!
Добре че отключиха темичката, на няколко пъти се наканвам да пиша и .. нищо, а сега нещо съм изгубила дар слово. Чакам понеделника с нетърпение, че тез почивни дни ми дойдоха в повече Wink

# 32
  • Пловдив
Но защо всъщност я заключиха  newsm78 Thinking да не би, затова че старата нямаше още 20 стр. ?

# 33
  • Варна
Честит рожден ден, Дими!Много здраве, любов и късмет.

Щъки, браво на Косьо  Peace. При нас тъкмо почнаха да се получават нещата и сега пак тръгва на ясла и едва ли на лелките там ще им се занимава  Rolling Eyes.
Благодаря на всички за пожеланията към нашата голяяяма кака  Hug.

# 34
Честит рожден ден, Дими! Много щастие, любов, късмет и весел детски смях ти желая!   bouquet
Аничка, да ти е жива и здрава сладката Вики! Желая й безгрижно детство и весели детски игри!
Гери, дано да ви се размине  Praynig Много е сладка Ели, пу-пу.
ЩъкHug за голямото момче.
Аз все по-трудно се включвам...  Rolling Eyes
Дано скоро да намеря време да пиша повече за нас...

# 35
Димитриана, да си жива и здрава и да ни навестяваш по-често  bouquet
За темата и аз не разбрах защо е заключена, дори и тема писах Simple Smile Хера се зае с проблема.
Незнам по каква причина но тази тема е заключена. Може би някой мод се е объкал. Сега я отключих...пробвай.  гледайте символите отпред.
- тва е заключена тема
- отключена
Казвайте какви късмети ви се паднаха. Ние имахме толкова много пити и баници, че вече едва ли има късмет, който да не съм изтеглила Whistling "Нова работа" обаче ми е фаворита, а дано! Simple Smile

# 36
  • Между Пирин, Рила и Родопите
"Нова работа" обаче ми е фаворита, а дано! Simple Smile
Peace стискам палци, Шош, дано на всички ни се сбъднат късметите и желанията

# 37
За много години момичета  Hug

# 38
За късметите.На мен Мързел на дятито Здраве,а на мъжу за 2-ра година Кола.А дано.Цунки мунки от мен  bouquet

# 39
  • Варна
За късметите.На мен Мързел на дятито Здраве,а на мъжу за 2-ра година Кола.А дано.Цунки мунки от мен  bouquet
Joy твоят обра точките! Косето как е?

На мен се падна кола  Flutter, на детето парата и работа  hahaha, на половинката апартамент и кариера. Недоволни нямаше.

# 40
  • Пловдив
Привет  Hug На мен ми се падна "любов"  Mr. Green Heart Eyes, на мъжо "игри", а на Вики "нова кола"  hahaha
Хайде по едно кафенце от мен, че Тед ни забрави нещо  Rolling Eyes Wink

# 41
Здравейте момичета. Да ви се похваля , че Евгений от понеделник тръгва на ясла. Много бързо ще го вземат , защото Гошко и тои е в същата градина.
 Първо ще го водя до обяд , доката свикне. Ще правим изследвания таза седмица за яслата. Ох , дано да свикне бързо и да не се разболява много. Пък аз ще работя при мъжа ми в офиса. Хаиде чао ви от мен , че Евгений ще бутне къщата  Simple Smile.

# 42
Здравейте момичета!

Честита Нова Година!Желая Ви Много Здраве,Щастие и Любов!

Дано не сте ни забравили вече!Много време не съм писала но не съм спирала да ви чета!
Ние сме добре!Петя е много буйна и непрекъснато прави бели,но какво да се прави така се расте нали?Казва някои думи но не са много!Разбираме се де вече е по-друго като можеш да разбереш какво искат!

Бях ви обещала да кача снимки от Израел!След малко ще го направя!А довечера ще кача и малко снимки на Петя!

Обещавам вече да пиша много по-често  Embarassed
Искам да попитам някой знае ли защо като си вляза в профила и като отворя нашия форум ми дава постовете отзад напред!На първа страница са последните публикации!Това е само в нашия форум  newsm78

# 43
Честита нова година, момичета! Пожеланието ми към вас (и мен) е простичко: да се радваме на щастлив детски смях, да сме здрави, финансово обезпечени и винаги влюбени! Много късмет през новата година!  Heart Eyes  Hug

Мила АНИЧКЕ, честит Рожден ден! Да ти се сбъдват всички мечти, миличка!  Hug   bouquet

За Аничка*:

# 44
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте и от нас!
Никола заспа както никога до сега, но повече от час се въргаляхме в снега. В училищният двор до нас е истинска снежна приказка. Чист, пухкав и неотъпкан 50-60 см сняг.
Суперрр. Наложи се и аз да си облека скиорския костюм. Ники върша, мята се, преобръща се, а най-накрая му хареса мама да го хвърля из преспите и едвам се прибрахме.
Приятно се изненадах от екипа и апреските му-бяха сухи. Единствено ластичето на ръкавите, което е плетено беше влажно. Много съм доволна от тази ми инвестиция.

До скоро, че и аз отивам да отмарям. Цунки от нас.  Hug

Аничке, честит рожден ден! Пожелавам ти дълги години, здраве, усмивки, късмет и любов. Честит юбилей!  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт