Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 832
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ех, Анту ме изпревари!  Wink

Ани, честит рожден ден! Да си много здрава, мъжът и децата да са винаги до теб и много да се обичате, късмета да е с теб и да си много щастлива!

juzefina, разбира се, че не сме ви забравили. Радвам се, че сте добре и ще чакам снимките с нетърпение.
trapezica, дано Евгений свикне бързо в яслата и не боледува много.
Cigarette, супер, че екипчето на Ники е било сухичко и на него му е било забавно в снега. Не се сърди като си намокри лицето със сняг? Питам, защото Ели доста мрънка.

Ели е добре, не киха вече и няма хрема. Бяхме на вън почти 2ч., от което съм много доволна.
На мен ми се падна парата икъсмета ми беше нещо свързано с купони, ама не си го спомням точно, на Любо му се падна кола, а на Ели здраве.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 14:19 от GERY80

# 46
  • Варна
Честита нова 2009 година и от нас с Дани на всички вече пораснали юнчета и техните майки!  bouquet
Ние днес за първи път ходихме в снега. Голямо интересно беше. Ами то във Варна си е лукс да има сняг. За Коледа ходихме на гости в Дания, ама нищо, че е на север - така и не видяхме там сняг.
А за късметите - на моето дяти му се паднаха все паричките от всички баници. Голям паралия ще да е. Ама да е жив и здрав тати, че ни храни!!! А на него работата му се падна.  Laughing

# 47
  • Варна
Аничке, най-сърдечни честитки за рожденния ти ден    bouquet

# 48
Честит Рожден Ден на Аничка!Бъди жива и здрава!Много Щастие и Любов!

Абе нещо не мога да къча снимки в албума  newsm78

# 49
Аничка,много здраве мила любов и късмет ти желая.

# 50
  • София
Да ни е честита новата година!

Честит Ражден ден Аничка!  bouquet

и на тези които съм пропуснала тези дни.

Пожелавам на всички много здраве, останалото ще си го купим. Wink

# 51
  • София
Аничка, Честит рожден ден и от мен! Бъди винаги усмихната и позитивна! Нека любимите хора винаги са до теб изпълнени с любов!Честито на патерици и на голямата ти кака - много здраве и весели игри!

Ще съм бърза, че нямам много сили - с малкия сме малко настинали. Не е нещо сериозно, но е достатъчно да се чувствам отпаднала и нищичко да не ми се прави, а Алекс да мрънка постоянно. Той на няколко пъти вдига висока темпереатура, но за сега други симптоми няма.
За късметите - на мен ми се падна бебе  Mr. Green, а на мъжа ми - сватба Joy.- доста се посмяхме. На Алекс му се падна един комбиниран късмет - работа, пари и късмет.

Ще ви оставям вече, че малкия се съдра от рев.

# 52
Аничка ,честит празник! Да си здрава и щастлива и много късмет ! Нашите късметчета бяхя :на мен -нова работа като на Шоши ,на мъжа ми -любов,на детенце -учението.И май само аз не останах доволна  Mr. Green ми харесвам си работата Wink Щък  Peaceбраво на Косьо,май ние ще сме от последните в това отношение ,казва за ако ,но не го прави в гърнето само в памперса ,като постои на гърнето извесно време и започва да вика" мами сожи пампи" слагам и няма и 15мин и си свършва работата уф.

# 53
Честит Рожден Ден, Аничка!!!
Да си жива здрава ти и любимите ти хора!

На мен ми се падна - кариера Wink, каквато съм си кариеристка Laughing. На Вальо - красива Коледа и щастлива година и нова кола - дано само не е детска играчка, че имаме неистова нужда. На мъжо - пара и учение. Май аз съм най-доволна от късмета си, защото работата ми нещо не ме вдъхновява, да не кажа сдухва и затъпява Joy

# 54
Луси ама той много говори тоз твоя човек.Браво
На мен не ми казват пиш,ами се хваща за гащите и вика Ъ-ъ-ъ
И като се свърши работата вика Брът-демек в тоалета и да пускаме водата.

# 55
  • Варна
Ха сега, който има повод най-накрая да почерпи  Mr. Green.

Момичета, благодаря на всички ви от сърце за поздравите! Не мога да опиша колко значат за мен  Hug Hug Hug!

Аз не запомних всички късмети, които изтеглих, но единия не мога да забравя - бебе  Rolling Eyeshahaha Явно съм много плододайна. На Ели и се падна веселието, на мъжа ми джакпота, а на Вики нова къща. В превод мъжа ми ще спечели джакпота, ще си вземем нова къща и ще правим № 3, а Ели ще е много весела от това  Mr. Green.

# 56
  • Пловдив

Аничка ЧРД! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей! Весел празник!

# 57
Аничке, честит рожден ден! Пожелавам ти дълги години, здраве, усмивки, късмет и любов. Честит юбилей  bouquet  bouquet

# 58
  • Пловдив
маслинка май само ние сме нощните птици  Mr. Green Hug

# 59
  • София
И аз!  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт