ЧНГ - Декупаж - 25!

• 33 010
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
profil3-благодаря,обичам пролетта
паната са прекрасни
рамката е много хубава
а шишето е направо-УАУУУ
благодаря и на къдрокоска

# 61
Браво момичета-страхотни сте както винаги!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Профилче, искам да те питам какво е това, с което си направила тези къдрички на бамбуковото пано и от къде го купуваш (ако има и някаква марка, ще е супер) и я напров ме светни откъде взимаш тези бамбуковите историйки, ако е възможно де!!!И как направи тази свещичка върху капачката на бутилката, много ми се хареса!
Аз в момента съм творчески застои, докато минат изпитите ми, но февруари месец ще се запиша с някоя творба, а до тогава ще "крада" идейки и после ще ги реализирам! smile3508

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 14:39 от goguna

# 62
goguna - на това нещо му казват - глитер контур и си го купувам от Слънчоглед - не знам дали в Бургас имате такъв магазин   Embarassed, а бамбуковите покривчици или как там се наричат си ги купувам от магазин за 1 лв - в който няма нищо което да е по 1 лв, ама .............така го наричат  Sly иначе свещичката ми я подари някой миналата година и аз все се чудех на какво да я забода
zdravkova и аз обичам пролетта - даже се и казвам така  Grinning и тенкЮ за похвалите - ще се надуя  smile3503

# 63
Профилче   bouquet

# 64
Да докладвам тати хареса подаръка! Мама нещо не е доволна иска ако може  някак си по млади да съм ги  издокорола.
Не стига ,че едвам намерих една снимка да са заедно, ами и претенции на всичко отгоре Joy
Харесаха го определено щом веднага го закачиха  значи им харесва.

# 65
Браво Кате !!! Друг път давай снимките предварително да ги поизпънем на фотошопа  Joy

# 66
Здравейте,момичета и ЧНГ и от мен!
Съвсем случайно попаднах на темата за декупажа / не знаех какво е това чудо /.Да ви кажа бях като поразена от красотите,които сътворявате.По време на почивните дни реших да опитам-много се бях запалила.Лошото е че нямам много свободно време.Та по празниците направих моите първи стъпки.Не е нещо особено,но съм много доволна от себе си.
Ето моите творения
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328014&pid=9898686&view=3
Не знам точно как се качват снимки/ нали съм новак /.Дано да стане... newsm78

# 67
dyffi,не мога на лични,пълна ти е кутията.Просто си харесах салфетки от твоите.

# 68
Хелп, на кого на пиша, имам проблема с личните,  празна ми кутия, но  всички ми казват че кутията ми пълна?????????????????

# 69
  • Добрич
Лаленце, пусни тема тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 или пиши на лични на Дивиана Wink

# 70
  • Добрич
Къде се изпокрихте всички?  newsm78
Ха, здрасти на тези, които поне четат!  Wink Hug
Профилче, стахотни бамбукови пана! Много ме впечатлиха! Станали са страхотни! Рамката и бутилката също са гот!  Hug
Кат, радвам се, че вашите са оценили достойно подаръка! Заслужаваш!  Hug
Танче, добре дошла! Хубави опити!   bouquet
Да ви покажа какво сътворих преди два дни, пана върху дървесни кори - отново  Mr. Green:

От тук до края на албума: http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/32#11

Много ме кефи да работя с необработено дърво, много! 

# 71
Къдри, паната са прелестни.
Аз съм сега само от четящите, че съм се вманиачила в клепането на стъкло и сега съм там, поне докато не ми поомръзне Laughing

# 72
  • Добрич
Хехе, Мимес, видях те аз къде се подвизаваш в момента!  Wink Мисля, че се справяш чудесно!  Hug И аз така се "лутах" из темите в "Хоби" и пробвах даста неща, докато не открих една от страстите ми: "Декупажа". Мерси за комлимента!  Hug

# 73
kadrokosa, мерси. Много се радвам, че ти харесват опитите ми. Надявам се да ставам все по-добра, че за момента не съм доволна от себе си.

# 74
Привет банда   bouquet
Профилче, великолепни пана, бутилка, рамка, много ми хареса всичко  smile3501.Какво се плашиш от едни рамки, ти къде къде по сложни работи правиш, та едни рамки ли ще ти се опрат  Wink
Къдричке, чудесни са и новите ти пана  newsm10, и  са много оригинални. Поздравления! Блазе ти, че си намираш такива материали, и аз бих искала да опитам, но трябва да видя от къде да си намеря кори.
Флорина готвачът ти много ми хареса, не знам навсякъде ли си дорисувала отгаре но е страхотен.
Хай,чудесна е кутията ти за ключове
Ками, миналия път те пропуснах, но сега ще ти кажа , че саксийките са много цветни и пролентни. Определено ми харесаха.
Кате, и аз правих един часовник на свекър ми с негова снимка, и на свекърва ми първата реакция беше "Мите, какъв си дебел тукааа"  Joy А пък аз на тази снимка много го харесвам, пък и той си е такъв.
Да покажа и аз какво сътворих.*

Общи условия

Активация на акаунт