ЧНГ - Декупаж - 25!

• 33 021
  • 289
  •   2
Отговори
# 75
Къдричке, мерси за помощ.Паната ти  са станаха много хубави,толкова профил не мога да повярвам че това са кори от дърво...прекрасни са......и снимки са много впечатлиха ме...

tan4eeeto ,декупаж е като семки, ако си почнала не можеш да спреш, много добре си справила.....

това ми е първата работа за тази година...
http://www.podairuka.com/forum/download/file.php?id=314&mode=view

порцелан,три пласта акрил(щото била с рисунка),цяла сълфетка,крекле, и два цвята акрилна боя пак,едната  цяло покритие, другата решут,и злато малко тук там...

# 76
Къдрокоска паната ти са много хубави,комплименти!  bouquet
Раковина шишето и чинийката са прекрасни! #Crazy
dyffi браво за чинийката!
танче-продължавай смело напред

# 77
  • Пазарджик-Панагюрище
Къдричке, невероятни пана.Каква креативност   bouquet
Раковина, красота !!!
Дуфии , много нежна чинийка.
Аз да ви се оплача.НАли бях позарязала декупажа.И съм изгубила и тренинг и вдъхновение.Преди толкова бързо правех нещо идейно, а сега се зоря като новобранец. Направих две шишета и една картина.ТА за картината се олях. НАпръсках салфетката с лак за да мина мотива отзад с бял акрл, за да не се разкъса и пробие.Ама нали съм си патка, не съобразих, че като я втвърди и  няма да мога да изгладя дупчиците по края на салфетката. Ето ми резила:http://www.valarya.snimka.bg/album.php?album_id=168809&pid=9974710
А тук са шишетата. Те станаха, ама доста време ги правих. Преди едно шише го опатквах за 2-3 часа максимум. Едното шише е първия ми опит за рисуване с бои за стъкло и не е точно декупаж.
http://www.valarya.snimka.bg/album.php?album_id=168809&pid=9974711
http://www.valarya.snimka.bg/album.php?album_id=168809&pid=9974713

# 78
Благодаря ви,момичета! Hug
Моите неща не са нищо особено,но покрай любовта ми към цветята,все саксийки ми се въртят в главата.Решила съм да се снабдя със специални материали и да направя нещо по-красиво.Но не знам кога ще стане.Но на вашите неща се радвам редовно и отново ви поздравявам.  bouquet

# 79
Rakovina ,хубав комплект стана, много стилен, хареса ми че си съчетала два стила в работата си....това да не е кожа на чинията?? и много хубави цветове си използвала...

valary ,здр. и мерси, това съм аз Лале, не си ли познала??  bouquet
И не се оплаквай, станаха перфектни  работи.рисувана бутилка ми харесва също , аз самата не мога да рисувам и винаги  ми харесват  рисувани неща...бутилка с роза ми хареса страшно много, и се сетих за думичка  бижу...не знам защо...може би щото бордо и злато е класика..

# 80
Момичета здравейте. Трябва ми съвет Praynig Моят мъж иска да му направя чаша, изпринтил си е даже картинката, купи ми и трансферен медиум, обаче аз сега се чудя как да го направя.
1. Да намажа картинката отгоре с трансферен медиум, да изчакам да изсъхне и после да потопя във вода. Като омекне, да обеля задната бяла страна на картинката и тогава да лепя върху чашата.
или
2. Да го направя по метода на миражчето от сайта й.
Проблема е там, че картинката няма как да я залепя от лицевата страна за чашата, защото ще се обърнат буквите и няма да се четат
Помагайте вълшебници  bouquet

# 81
mimes какво е лепилото-няма ли указание как се работи.Ако няма опитай с някаква дребна картинка по първия начин,ако не стане давай по моя.някой беше писал/ама в някоя от най-старите теми/,че като се принтира можело картинката да се обърне огледално-който разбира да се включи,че аз съм мн.боса с компа
Вал "резила" ти е върха,много ми хареса рамката-страхотна е,дупчиците на салфетката ние си ги знаем само Laughing.както е казала Лале бутилката с розата е бижу   love001 smile3501 smile3501.[/b]Лаленце[/b] мила и твоята чиния е страхотна,видях я в най-малки детайли,че ми се отваря мноооого голяма  Joy Joy
Дървените пана на Къдрокоска и музикалния комплект на Раковина са трепач,великолепни   smile3521 newsm51 newsm51

# 82
Привет! Къде се бяхте изпокрили?
Валари,останаха ми очите в паното, чудно е. Шишетата ти също са хубави. Релефа на паното с какво го направи?
Миместебе вече не смея да ти отварям линковете. Като започнат да изскачат стотици прозорци ужас. Не знам защо така.
Благодаря ви за комплиментите, ама май много ме ласкаете, не са кой знае какво. Лаленце,това е плат напоен с С200, става като кожа и много твърдо след като изсъхне, ДАДУСЯ, май го въведе.
Направих един часовник за подарък на леля ми, за именния и ден в неделя.

# 83
Привет! Къде се бяхте изпокрили?
Валари,останаха ми очите в паното, чудно е. Шишетата ти също са хубави. Релефа на паното с какво го направи?
Миместебе вече не смея да ти отварям линковете. Като започнат да изскачат стотици прозорци ужас. Не знам защо така.
Благодаря ви за комплиментите, ама май много ме ласкаете, не са кой знае какво. Лаленце,това е плат напоен с С200, става като кожа и много твърдо след като изсъхне, ДАДУСЯ, май го въведе.
Направих един часовник за подарък на леля ми, за именния и ден в неделя.

Раковинка, часовника е чуден. А за линковете, не знам защо така се случва. Аз скоро не съм пускала, така си мисля. newsm78
Миражче, мерси. Ще пробвам пък каквото стане.

# 84
Цитат
като се принтира можело картинката да се обърне огледално
Аз го правя с Фотошоп. Image->Rotate Canvas->Flip Canvas Horizontal
 Sunglasses Видях чудесни, чудесни неща! Браво на всички ви!:bouquet:

# 85
Дивиана, можело е, ама не се сетих навреме. В къщи цветен принтер нямаме, а тук няма къде да търся. Ако стане ще покажа Peace

# 86
Аз пък вече нямам принтер, защото моят взе че умря.
Непременно покажи, mimes! Аз истински трансфер още не съм правила /изключая един злополучен опит с подръчни средства - нищо не се получи Mr. Green/, но искам да опитам. Имам трансферно лепило, трябва да пробвам скоро.

Нещо дребно и непретенциозно от мен, колкото да не се чувствам неудобно, че все с празни ръце влизам - от тук до края.

# 87
  • Добрич
Хай, банда!  Hug
Много красиви творения сте измайсторили! Браво!   bouquet
Раковинче, поздравления за музикалното комплектче! Много е хубаво, ама часовникът е върховен!   Wink Hug
Лаленце, много интересна чиния!  Hug
Валари, радвай се на творенията си, мила, защото са страхотни! Паното е невероятно! Hug
Мимес, нямам идея - не съм правила трансфер.  Grinning Надявам се да се справиш!  Hug
Дивианка, Дивианка... тебе какво ще те правим, не знам!!!  Mr. Green Как може да кажеш на тези си творения - непретенциозни?!?! То и за другите си творения така говориш, а те всички са много, много хубави! Много ми харесва и този ти комплект /и цялата композиция/, защото от него лъха едно невероятно спокойствие и в същото време има страхотен заряд! Hug Heart Eyes  Иска ми се да съм ти на гости, да запалиш тези свещи, да налееш нещо в бутилката и да си лафим слушайки популярна класическа музика...Много ли искам, кажи ми?  Laughing  Знам отговора всъщност - Много искам!  Joy Joy Joy 

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 01:51 от kadrokosa

# 88
Къдричке, Къдричке, добре че си ти, та да ми вдигнеш самочувствието.
Това шишенце една приятелка ми го даде да го направя нещо за нейното момче. С музикална тематика или зодиакална, рече да е. А, сега! Ни едното, ни другото имам под ръка. Принтерът ми почина, горкият, студът е адски - няма как да помъкна детето по разните му копирни центрове за принтьовки. Прерових списанията и открих само китарата, бандата, барабаните. Трудно я почнах тази бутилка, трудно я свърших. Два дни се потих над нея, потънала в мисли и чуденки какво да я правя, накрая като я показах на мъжа ми готова /тайно се надявах да не я види и той като мен недовършена/,  ми рече: дотук бива, ще видим като я завършиш как ще е. Laughing Пич голям! И си викам, тъй и тъй бутилката изглежда  недовършена, чакай да мисля нещо към нея, да не се изложа съвсем. Извадих свещите /друго нямам/, но материал за тях? Само цигулки и саксофони /от добре познатата на всички ни салфетка/. Та така.
Каквото такова, ако не ги харесат, да си направят други сами. Mr. Green

Ти само кажи,че идваш - другото го има! Heart Eyes Важното е да искаш, мила ми, Къдрокоске. Все някога ще можеш да го направиш. Sunglasses А аз съм терпелива и ще чакам.
Благодаря ти! Heart Eyes Hug

# 89
  • Добрич
Moже да е била измъчена работата около подаръка, Дивианка, но според мен ще се хареса...и още как! Различното тук е, че аз усещам дух, емоция, заряд, едно такова...зареждащо спокойствие. Не знам дали само аз така го виждам, другите ще пишат при тях как е, но за мен това си е много емоционална творба! Дано /стискам палци силно/ тези чувства да се пробудят и у бъдещия притежател на подаръка, за да оцени работата ти!  Hug Heart Eyes
За другото...много си права! Желание му е майката!  Wink  Heart Eyes Hug Лягай вече, че виж кое време станало!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт