Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 287
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Аз ще се почерпя с едно кафенце,че тази сутрин не успях да си направя Grinning
Мини, ако имаш време разкажи как Стефи понася присъствието на бебка.Тя хем е още мъничка, хем и достатъчно голяма да забелязва промяната.А относно това, колко голяма ти изглежда каката сега, аз си спомням,че в първите моменти Петьо направо гигант ми се струваше тогава - ръце,глава,крака Joy/е, той си беше и на 6 години/
Цитат
А уж казват че второто раждане било по лесно.
Ми не е/по мое мнение де/.
Winnie, вярно, че се изгубиха доста хора.
Ако наистина може да се смени заглавието на тази тема по-добре ще е защото все пак тук са поздравите, а и събитието Grinning

# 211
Ами който знае паролата, да смени заглавието, или да ми прати паролата на ЛС, аз ще го направя.  Peace

# 212
тук съм
Стефи е много любвеовилна към бебето, иска да я милва, да я гуши, целува я постоянно, много съм доволна от отношението на този етап
снощи даже на сън се разтревожи за нея и почна да вика- бебитууу, бебитуууу
тя по принцип Стефи си е такава, нежна, много дружелюбна, за това не искам да я пускам на ясла, че като гледам племенника какъв разбойник е станал там  ooooh!
Кърмата ми слезна вече, бебето не може да ме изсмуква, трябва да почвам да се цедя, днес вода преварих, че и жълтеничката леко се проявява, та малко сладка вода да й дам, не че в клиниката пиеше от глюкозата дето им даваха

# 213
Честита дъщеричка, Мини! Възхищавам се на смелостта ти, както и на всички майки с малка разлика в годините на децата си. Да е жива и здрава малката Преслава, много да ви радва заедно с кака Стефания!
Аз днес съм на работа. Понеделник и вторник не бях, защото в събота Вики вдигна температура. Много е трудно с работещи баби. Днес заведохме Вики в яслата, все още има сополи и през нощта малко посашляше и похъркваше. На мен ми е много притеснено дали няма пак да я повтори. Изобщо след раждането станах много притеснителна.
Ние сега пробваме с хомеопатия да лекуваме Вики. Има ли някой друг, който също е на хомеопатия, може да обменяме опит.
Пожелавам на всички болнички бързо да оздравяват и да няма повече разболели се Praynig

# 214
Привет и от мен!

Наталче, аз много исках да отида за да се запозная с правилника, с лелките и т.н. Обаче, едва снощи  се обади една майка да ми съобщи и аз направо избеснях. Не може от днес за утре(или вдруги ден) да организират срещи и никой да не ти съобщава. Все пак знаят кои деца са болни, имат ни координатите и аз просто немога да отида, защото татко то ни пътува за Стралджа и няма как да си отмени срещата предната вечер ooooh!. Безотговорна и необмислена работа!
И по темата Чочка, а знаеш ли колко по-трудно е без баби Tired. Дано Вики е добре, ама така покашляща ... още колко дечица ще трябва да си останат вкъщи. От вируса, с който Наско се сдоби в яслата вече и двамата с мъжо се тръшнахме.
Мини, не  съм си и мислела че Стефи ще я възприеме Преси по друг начин Hug

VJG , аз май съм склонна за клубче. На Наско РД се пада в неделя и е много удобно за всички. Миналата година поканихме всичките си приятели с децата и бабите в една пицария и пак беше много весело. Сигурна съм, че в Романса ще си изкарате чудесно Laughing.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:11 от vili_ap

# 215
Здравейте! Аз от няколко дни не съм писала, затова искам на патерица да поздарвя всички наши прекрасни Танчета Heart Eyes, както и рожденниците на Уини  bouquet

Зет ми в момента излита за Германия, ходихме да го изпратим на летището (на Киара много й хареса там). Малко е притеснен, но като цяло е в доста по-добро състояние на духа отколкото беше преди няколко дни. Явно престоят вкъщи му се е отразил добре. Много се надявам по-човещките условия в клиниката там да не го подтискат така, както стоенето в болницата тук. Предстои му 20-дневно лечени и при постигнати добри резултати - трансплантация. Ще ви държа в течение за по-важните събития, защото всички сте толкова съпричастни  bouquet

Мини, изключително ми е драго, че намираш време за нас! Много се разчуствах докато четях разказа за раждането и ми е много интересно всичко, което споделяш. Между другото и при раждането на Киара най-неприятни за мен бяха напъните, а не контракциите.

Муцунке, мила, много се радвам и на всяко твое минаване през темата Hug

Радвам се, че болничките оздравяват и се чувстват по-добре Hug

За заглавието - не знам дали може да се смени сега, мисля, че само модератор може да го направи, но и за това не съм сигурна. Също така само модератор може да смени щъркелчето на Мини с актуалната информация. Потребитекят може да прави промени май само до 24 часа след публикацията. Ако не съм права, поправете ме Blush Иначе ако ползваме заглавието за новата тема може просто да го направим в минало време - "Поздрави валяха в мартенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!"

Галка на Вики, аз все още не съм се замисляла сериозно за рождения ден. Трябва да седна да направя списък и да мисля. Ако искам детски клуб ще трябва по-отрано да направя резервацията, защото 14 март се пада събота, а уикендите винаги са по-ангажирани.

Мира, прегръдка от мен стискаме всички палци за скорошен успех!

# 216
Vili, покашлянето е от стичащия се секрет, а и лекарката ни каза, че няма опасност за другите деца. Надявам се не си останала с впечатление за безотговорност спрямо останалите дечица.

# 217
Гери, моля се и стискам палци всичко около зет ти да мине успешно и да го посрещнете вече здрав Praynig

# 218
Чочка, извинявай ако съм те засегнала, но точно така го разбрах Embarassed. Щом педиатърката казва че всичко е о.к, значи няма и ти за какво да се притесняваш. Но майките винаги ще се притесняваме Hug.

Гери, нямам  идея кой с какви права е, но заглавието и така е чудесно - действай!

# 219
# 220
Забравих да вляза с моя ник и за това е тази усмивка там.  Blush

Хайде, вече сме с новото заглавие!  Laughing
Муцка, на теб не съм ти сложила в началото синьо щъркелче, понеже каза, че не е сигурно, но ако искаш, веднага ще го сменя.  Peace

# 221
Здравейте!
Видях, че сме с ново заглавие - супер  Grinning
Днес писах, но Кари изтри всичко  Rolling Eyes Тя е добре, само вчера повърна 2 пъти, но след това не се е случвало и утре ще ходи на ясла  Peace

Гери, моля се за зет ти всичко да се оправи и да се чувства добре в клиниката!  Praynig  Praynig

Мини, радвам се, че се включваш  Wink Много е хубаво това, което казваш за Стефи и бебка. Аз като знам моята Карина колко е дива... имаш късмет с кротка кака  Wink Дано бързо да ви мине жълтеницата. Кари беше доста жълтичка, но не съм и давала нищо - за 3-4 дена се изчисти  Peace
А днес Кари галеше корема на баща си и му вика бебе бебе  Joy От къде го е научила това нямам идея   Mr. Green

Купих на Кари метални детски виличка и нож, тъй като в яслата ползват такива. Тя направо ми скри шапката след като тази вечер седна и си наряза рибата и си я хапна с тях  #Crazy  Grinning А иначе в яслата са я научили да казва, че иска допълнително ядене като с показалец си сочи дланта. Доста време мина докато проумея какво иска да ми каже детето  Laughing

За РД на Кари, тъй като се пада през седмицата, ще го празнуваме събота и неделя. Вероятно събота ще го празнуваме с родата тук, а в неделя ще отидем на зоопарк или ферма. Тук тези ферми са като увеселителен парк с много животни, които можеш да храниш и галиш  Peace А планирам и след рождения ден на Кари да си идем с нея малко до БГ, та явно и там ще празнуваме отделно  Peace

# 222
Галка, страхотна си! Аз наистина не знаех, че може да се променя поста след толкова време Blush

Кари явно от малка овладява културното хранене Simple Smile

# 223
Мини, аз вече изгарям от нетърпение да ни представиш "сладкиша Преслава"...  Simple Smile
Уини, дано Кари се е оправила вече. Преди седмица Вики така повърна на 2 пъти, но честно казано не съм се притеснила. Може би и при вас е така. Аз едва си режа рибата с нож, а виж я ти малката мома какво прави, браво на нея.  Crazy
Гери, моля се тази терапия при Митко да даде резултат, за да може да се направи трансплантацията. Честон казано, до сега не съм ходила нито до банка, нито до Кауфланд  Embarassed но говорих с Жоро и той каза, че ще преведем парички утре.
Мира, и аз се присъединявам към пожеланията за скорошен резултат от бебеправенето.   Peace
Пухчо, как е Преси, мина ли му конюнктивита?
Гале (Вава), как я карате със скарлатината, успя ли да опазиш Мартина?

П.С. Гери, и аз не знаех, че може, но реших да пробвам.  Wink

# 224
Айдеее дружина, ставайте!Сервирам кафето Grinning.

Знаете ли аз откога съм се разработила Joy
Желая ви спорен и усмихнат ден и мнооого целувки от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт