Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 284
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
dobro utro

# 226
  • Пловдив
Добро утро!
Преси е по-добре. Още му е зачервено оченцето, но знам, че си иска време да отшуми напълно. Галя, благодаря, че попита  Hug
Утре сме на контролен преглед при УНГ-то. Да видим и със сливицата какво сме постигнали.
Да ви почерпя с нещо скромно. Днес братчето ми има юбилей и става на 30 години  Heart Eyes

# 227
Да ти е живо и здраво братчето!Само добрини да му се случват Simple Smile
А, ако останалите от бандата не се включат скоро, може ли да се почерпя с два бонбона?

# 228
Айде и аз да се пробвам с 2 бонбона Simple Smile
Доре, да е жив и здрав брат ти! Много прекрасни неща му желая и винаги близките да са до него!
Какво става с тези сливици! В отчетната ми тема по район на 2 дечица на по 2-3 годинки са им казали, че трябва да им вадят сливиците Rolling Eyes Дано при вас няма усложнения Praynig

# 229
Пухчо, честит ти рожденик! Още много юбилеи да посрещне и да е все здрав, усмихнат и заобиколен от любими хора!
Ей, как ми се ядяха бонбонки...  Mr. Green

А, ако останалите от бандата не се включат скоро, може ли да се почерпя с два бонбона?

Joy

Пухчо, радвам се, че Преси вече се пооправя. Дано да нямате за дълго такива проблеми  Hug
Дано и всичко с кака Влади и Мартинка да е наред  Peace

Весел ден!

# 230
poohcho, и аз ще хапна 2 бонбона! Да ти е здраво братчето и много щастливо!
Владислава и Мартина са добре. За Мартина сме в процес на броене още. Днес съм на работа за да си прибера нещата в кашони, защото от понеделник сме в нов офис. Колегите ми предложиха те да свършат тази работа, но предпочетох да си изхвърля половината боклуци сама.
Пожелавам бързо излекуване на Преси, Кари, Наско, Вили-ап!
Целувки на Преслава!

# 231
Доре, да ти е жив и здрав (посрещни го подобаващо в групата на 30 годишните Wink)!
В това чудесно времето  с Наско направихме една дългаааа разходка пеша. Ама как го мързи да ходи ooooh! ( повече отколкото на баща му Joy).

Мини, чакаме снимкиииии и на двете принцеси Grinning.

# 232
Галя, дано новият офис е по-близо Simple Smile И най-вече дано Мартина не е прихванала Praynig

Всички болнички мноого бързичко да оздравяват!

Мини, и аз съм в групата на нетърпеливо очакващите снимки Simple Smile

Момичета, от днес има активен DMS номер за Митко. Ако имате желание, пуснете смс с текс DMS Mitko на номер 17777 (важи и за трите мобилни оператора, цената на смс-а е 1,20 лв. с ДДС). Повече инфо - тук http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=86&start=0

# 233
Еееее, ама вие изядохте бонбоните бе...  Joy
Доре, да е живи и здрав, много щастлив и да ви помага.   Laughing
Гери, дано има повече хора, които да пратят sms-и.  Peace Имаш ли някакви новини от него, би трябвало вече да е в Германия, нали??!!  Rolling Eyes

# 234
VJG, не се притеснявай, poohcho пак ще почерпи!
Мери, новият ни офис е съседната новопостроена сграда.

# 235
  • Пловдив
VAVA,  направо ми четеш мислите Laughing
За всички желаещи бонбонче  Hug

Благодаря ви за пожеланията  Hug Да ви се връщат многократно!
Вили, по-скоро той ще трябва да ме посрешне  Mr. Green Аз догодина правя 30. Още се числя към двайсетгодишните  Joy
Аз побързах да се похваля, че Преси е по-добре, но в момента на оченцето има доста голяма подутина. Като ечемик. Може би ще отидем след като се наспи до лекарката да го види  Tired

# 236
Eeee, мерси, Доре, аз се пошегувах!  Simple Smile Дано не е нищо сериозно при Преси!
Вава, бързо изхвърляне на ненужните книжа ти пожелавам!  Hug

# 237
Ее, Пухчо, с тея бонбони направо ще ми развалиш фигурата  Mr. Green Дано всичко с малчугана да е наред. Пиши като се върнете от лекар  Peace

Гери, имаш ли информация дали може да се пращат и смс-и от чужбина и как ( с код за Бг или...) ?

Мини, как сте днес? Папка ли Преславчето? Кака Стефи помага ли? Пиши като имаш време и...чакаме снимчиците  Mr. Green  Hug

Вили, браво на вас, че се разхождате като големи. Мен ме е страх все още да водим Карина така по улицата, ами все си стои в количката и мрънка, че иска да слиза  #Crazy Само в парка я пускаме да тича - добре че имаме 2 големи парка близо до нас  Peace

# 238
Гери, така с смс е наистина по-удобно и достъпно за всички желаещи да помогнат.Аз вече пратих.Дано се съберат паричките  Praynig.
Цитат
Еееее, ама вие изядохте бонбоните бе...  
Ми така е, който спи до късно или се помотва и ни оставя без контрол да си ядем бонбони  Laughing
А аз да си взема ли и от втората кутия????
Мини, не ни дръж в напрежение Grinning. Комисията очаква снимки за да изкажем тежко мнение - прилича ли малката Преслава на очарователната си кака Hug

# 239
Доре, извинявай Embarassed, все забравям че съм една "от най-дъртите" в компанията Laughing!

Winnie , при нас просто е невъзможно да се движиш с количка. Довчера беше сняг, лед, мърсотия...а днес е киша, тече от всякъде вода, кучешките ... се показаха изпод снега ooooh!. Нямаме парк наблизо и затова бродим из мръсните софийски улици Confused.

Общи условия

Активация на акаунт