Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 279
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Уини, номерът важи само за абонати на Мобилтел, Глобул и Вивател, т.е. не могат да се пращат смс-и от чужбина.
И ние в пове1ето случаи сме с количка, но излизаме и пеша. Само дето почти винаги бързам за някъде и като сме пеша често я нося, за да се придвижваме по-бързо Simple Smile
Миналата седмица например отидохме с шейната да пазаруваме в Била. Да не ви казвам как на връщане трябваше да нося торбите с покупки, Киара, че и шейната (по улиците няма сняг и трябва да я вземам, за да не се надраска).

# 241
vili_ap, моля-моля, тук си има старшинство! Joy не можеш да ме изпревариш.
Гери, след разходката с носенето, следва катерене до 5 етаж. Така става ясно как поддържаш идеална фигура. Добре, че поне Кика не тежи много.

# 242
еййй, изядохте ме за тези снимки бе  Mr. Green жени  Mr. Green
шегувам се естествено, ето я Преслава

повече тук http://stirianowa.multiply.com/photos/album/38/38

# 243
Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват и да не тревожат мама и тате  Hug
Гери, нека над зет ти бдят всички ангели и помогнат да преодолее това изпитание  Praynig Hug успех от нас и чакаме добри новини

Пухчо- да ти е живо и здраво братчето, нека отношенията ви винаги да са бистри като сълза, много любов, хармония и уважение   bouquet

# 244
Ей, Мини, прекрасна е малката госпожица, а и голямата, разбира се! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 245
Ее, Мини, благодаря за снимките  Hug Напълниха ми душата!  Да са ти живи и здрави двете кукли  Heart Eyes  Heart Eyes

# 246
Големи сладурки са ти двете кукли, Мини, пу пу Heart Eyes На снимката, на която Стефи държи Преслава, сякаш е хванала кукла Flutter

Аз с доста закъснение да пиша за рождения ден какво съм измислила. То Флоранс е последна от мартенчетата, но важно е да има идея от рано. Както миналата година ще изпратя покани по пощата, с кратко стихче в тях (сега се опитвам да го съчиня и мисля че добре се справям Blush). Ще празнуваме вкъщи, тъй като другите деца които ще поканим са по-малки от нея и мисля, че е рано още да ги засилим на заведение, пък било то и с детски кът. В началото на април тук е още доста хладно, за да празнуваме на открито. Ако се постопли все пак, ще подивеят на двора, но ако е хладно - вкъщи. За тоалет още не съм ходила, има време. За подарък също не съм мислила. Досега всички са й подарявали дрешки или играчки. Като ме питат някои познати, ако нямаме нужда от дрешки, винаги си казвам, и те подаряват играчки. Така всички са доволни Flutter За ядене мисля да приготвя дребни неща, които хем да пълнят корем, хем да са разнообразни. Още не сме мислили колко ще са гостите, тъй че менюто ще се съчинява по-нататък. Тортата аз ще я правя, това е 100% сигурно. Ами май това е в общи линии. Ще се радвам и други да споделят, да трупам информация в главата си Peace

# 247
Ох Миниииииииии да са ви живи издрави и двете миличка,големи са сладурки Hug
Гери следя отблизо трагедията със зет ти,моля се от все сърце на Господ да събере сили и да върне здравето му.Участвахв кампанията с СМС,ще го направя пак дано повече хора се включат Hug
Пухчо те бонбоните свършиха ама нищо така като се помотвам цял ден и влизам чак сега HugЖив о и здраво да ти е братчето да живете в сговор и да се обичате силно  bouquet
Абе момичета вашите деца в колко лягат вечер,моята Стела ли е най голямата сънла,ей я вече"Хърка" Mr. Green

# 248
Бимбааааа Hug Hug Hug Изключително ми е драго! Де такова поспаливо дете Simple Smile Киара си ляга към 10 часа и аз съм щастлива, защото до скоро будуваше до сред нощите Crazy

# 249
А Мартина снощи към 12 ми размахваше пръст и повтаряше "няма-нямммааа".
Мини, много е хубава Преслава. Двете със Стефи са сладки кукли.

# 250
Бимбааааа Hug Hug Hug Изключително ми е драго! Де такова поспаливо дете Simple Smile Киара си ляга към 10 часа и аз съм щастлива, защото до скоро будуваше до сред нощите Crazy
Hug Hug Hugи друго исках да ви питам колко думи имат вечев речниковия запас.Стела не е от най-приказливите има няма10 думи и то не всички правилно Мо-е мляко,мони-биберона срам м е е да си кажа ,но залъгалката още я ползва при сън,памперс не сме махналии всичко правим вътре,от гърнето пищи.Изобщо напоследък нещо съм депресирана,че моето дете върви назад и аз съм безсилна да променя това.Може би защото Вики беш е дисциплинирана във всяко едно отношение newsm78Сори ако сте ги обсъждали тези неща скоро  bouquet

# 251
  • Сливен
здрасти Simple Smile
за мен май не остана бонбонче Rolling Eyesами то аз като минавам по нощите Sunglasses
Пухчо(Доре),да ти е жив и здрав рожденника,все така да се обичате и уважавате с братчето си  bouquet
Мини,много сладка това Преси(пу-пу),а в комбинация с чаровната си кака Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бимба,малката ей сега заспа,а Стелка като си ляга толкова ранко кога става newsm78
Гери,дано Господ бди над зет ти и семейството му и всичко мине благополучно Praynig
аз за рождения ден не писах,защото още не сме мислили сериозно,а то наближило почти Simple Smile
всички болни слънчица да оздравяват Hug
Уини, днес правих бисквитената тортичка,чиято рецепта беше пуснала по Коледа   chef
утре ще видим резултата,но не се съмнявам,че ще е превъзходен Simple Smile

# 252
  • Лондон/Пловдив
Ма ле ние днес решихме да махнем бибата голям рев ама и аз съм инат.Хич не е лесно поне при нас той само за заспиване я ползва ама зор сега още не е заспал.Памперса и ние не сме го махнали даже на куку не мога да го сложа иначе като ходя до тоалетната ми вика чишшшшш  Grinning подканяме ,а той не ще и не ще .

# 253
Мини, ще се повторя, но да кажа , че имаш две неверояно красиви и чаровни дами. А ти все едно не си раждала, бе душа, ти си се върнала с килограмите преди да забременееш май, поне така изглежда. Направо ти завиждам благородно...  Simple Smile
С биберона трябва голямо търпение, Вики няколко дни, ако не и седмица рева след като я махнахме.  Peace
Бимба, какво си се депресирала. Вики казва правилно само мама, тати, баба и дядо. Всичко друго е някакви производни на думите... Не е изостанало твоето дете, просто децата са различни..  Hug

# 254
  • Лондон/Пловдив
Не се притеснявайте за говора Алекс казва -мама тати Ите-като Ице ,баба ,деде  най добре произнася думата Коте ,че котките са  му любими  общо взето това  ни е репертоара и още 5 думички или нещо подобно на думички де Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт