Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 276
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
ЧНГ, сладурани! Здраве, късмет, много прекрасни мигове и сбъднати мечти Hug!
Манго, със закъснение (отново ooooh!) честитя и на теб Hug! Усмихната, щастлива и много обичана бъди!

# 46
Хей, Муци, как си? Не се ли знае вече какво ще е бебето?  Blush
Кика е прелестна скиорка!  Heart Eyes

# 47
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Гого също не търпи ръкавици. За шапките успяхме да го научим, но иска определени шапки, а има 4-5 много хубави. Ръцете обаче са му все ледени.

За АМ- аз давам тук в Германия Милумил напитка за деца над 1 година- изпива вечер окол 80 мл и заспива. Скоро мисля да го пробвам с чисто прясно мляко- скоро -скоро- около рожденния ден Wink

Аз да споделя нещо- винаги съм искала малка разлика на децата, но знам, че е много трудно в началото. Обаче като бяхме на Коледа у нашите приятели немци останах много очарована от факта, че децата много си играят заедно. Тяхната разлика е 1 година и 10 месеца и са момче и момиче, но много си помагат. И разбира се по-малкото дете се развива неимоверно бързо. Аз и брат ми също имаме 2 години разлика и сме били винаги близки. Така че респект на Танчето, Мини, Муци и Росито –скоро не е писала- за това да имат 2 бързи деца. Ние за съжалие малко ще изчакаме, но пък може разликата между второто и третото да е по-малко  Joy

# 48
  • Пловдив
Добро утро!
Кафенцето от мен Simple Smile

И двамата търпят всякакви зимни аксесоари Simple Smile Преси дори ме подканя по-бързо да му слагам шапката и шала  Laughing
И аз исках децата да са с по-малка разлика, именно по тази причина да са с по-близки интереси. Но... животът ни се завъртя по различен начин. Брат ми е по-голям от мен с 1,3 г и знам какво е да си на един акъл с брат си/сестра си. И исках това и за моите деца, но.... Да са живи и здрави пък другото...Нашата разлика също си има предимства, но нагласата ми беше друга.
Адаптирано мляко Преси не е пил изобщо. Давам си му прясно и кисело, но напоследък нещо не му е фен Simple Smile
Хубав ден на всички и успешен старт на новата година на работещите  Hug

# 49
Гери  Blush ми аз повече се кефя да снимам

Май обсъждахте темата за говоренето...ако не съм объркала нещо да кажа, Вики вече почти всичко си говори, а освен това понякога повтаря като папагал всяко изречение, което й кажеш

Аз пак съм на работа, при нас също вали сняг вече и стабилно трупа
Весела седмица  Hug
Дени, наистина и моите деца много си играят, бият и всичко което се сетиш. Дени се грижи много за Вики, а Вики съответно толкова я обича, че като я види и очичките й заблестяват...понякога като ги видя гушнати да се галят и направо се разтапям   Heart Eyes

# 50
Честита Нова Година на всички. Да е много успешна и плодотворна изпълнена с късмет, любов и щастие.

На мен в новогодишната баница с късмети ми се падна второ бебе пък да видим...
Ние бяхме в Момчиловци отново, за пръв път посрещам там Новата Година. Правихме снежни човеци, возихме се с шейната. На Виктор много му допадна. Ето малко снимки на който му се разглеждат.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7653&AlbumId=126787

# 51
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Зайо, респект и за теб, извини ме, че ви пропуснах! Praynig Hug Embarassed

Дени как се справя в детската градина, понаучи ли немски?

# 52
  • Пловдив Белащица
Поздрав с една песен
http://andreyapenkovska.multiply.com/video/item/42/MOV_1y_09m_3d.MPG

# 53
Манго, да я нацелуваш тази сладуранка  Heart Eyes  Heart Eyes Виждам ясно певческо бъдеще пред вас  Mr. Green

Ето ви пък поздравче от нас с един танц
http://bebekari.multiply.com/video/item/78/Kari_tancuva_-_21m

Разгледах снимките, много са хубави децата и много порастнали  Heart Eyes Страхотни снежни снимки - ние тук само може да мечтаем  Rolling Eyes

При нас се очакват големи промени от началото на тази година. Тъй като напуснах работата в болницата, реших вместо да продължавам с работата, да си довърша образованието, което прекъснах заради раждането на Карина. Ще записвам нова специалност, защото явно като сестра не ми е призвание - много е изморително с тези смени и т.н. и сега ще записвам тук Life Science  - може би естествени науки се води в България  newsm78 След дипломиране може да се реализираш като лаборант и изобщо специалист в тази област изследвания. По принцип отнема 6 години, но аз ще се мъча да вземам 2 години за една. Карина няма да ходи всеки ден на ясла, а само 2 сутрини и един цял ден, тъй като тук яслите са много скъпи и ако не работя ще ни е трудно. Та ще съм малко така  Crazy, но се надявам да се справя  Peace

Биха на Кари туб ваксината. Тази е явно по-различна от българската, тъй като не се зачита нито манту, а и не се изисква повторен прием след няколко години. За сега няма никаква реакция, само е леко подуто, но това е нормално. Сестрата ми каза, че е хубаво, че сме решили да сложим, тъй като България е страна с висок риск на Туберколоза за сега.

Лека и мека от нас!

# 54
Иглика, на Мила й се падна късмет за бебе в къщата на Новата 2006 година - преди да забременея с Калина. Тази година пак й се падна такъв (подобен) късмет ...  Mr. Green На Жоро пък му се падна нова къща. А пък ние (не знам дали знаете) си взехме едно местенце и си мечтаем тази година да имаме време, сили и средства да сътворим една вила и да й се наслаждаваме често, често. На Калина й се падна здравето, а на мен любовта  Flutter

# 55
  • Пловдив Белащица
Кари е страхотна танцьорка  Party

# 56
Ох, ще ги изям тези двете малките Heart Eyes Heart Eyes Страхотни са, и Андрея, и Кари!

Аз вече забравих какви точно късмети ми се паднаха Blush явно не съм била много концентрирана тази коледа.

# 57
 Ехее страхотни поздрави Hug
 На мен от късметите в баницата ми се падна-нова кола, а на татито ни БЕБЕ Laughing
 Пропуснах да напиша,че имаме шейна от дядо Коледа и вече си я ползваме   Mr. Green -в подписа ми е.

# 58
Здравейте мили мами и деца!
Все не мога да се организирам и да се включвам редовно, но често попрочитам какво става с вас!
За много години на всички - да сте здрави, щастливи и много късмет да имате през новата година, а и не само  Hug
Аз се върнах на работа от 1 декември. Много ми беше трудно докато свикна да оставям Рали, защото небях се делила от нея за повече от 2 часа. Сега я гледа баба й. Но се свиква, а и те се оправят вкъщи. Времето не ми стига за нищо - след работа докато пооправя вкъщи, да сготвя, да обърна внимание на Рали... и то времето хвръкнало. Тя заспива много късно - след 12 и аз със нея. И за мен лично време - никакво. Но да сме живи и здрави.
Гледах снимки на децата и клипове разни - много са порастнали всички и са много сладки.
Манго, Андрея ме разби с тези песни!  Mr. Green
И Ралица много говори вече. Понякога направо ме шашка чак с разни думи и изречения. Само че нещо ни налегна периода на "не" и "няма". Дано бързо мине Simple Smile
Лек ден на всички  Hug

# 59
Здравейте мили мами.
Всички дечица са страхотни. Heart Eyes Hug
Ние от НГ снимки нямаме защото бяхме много болни двете с Мими.Вече сме добре.
Честит празник на всички именици,със здраве да си носят името!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт