Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 285
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета!
Хайде на закуската, че от утре като ме захване работата и няма да имам време:

В София вали сняг и не спира. Много е красиво, но ако не спре не знам как ще идем утре на работа.
Пожелавам ви прекрасен ден!

# 31
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
И в Пловдив този път натрупа сняг и е много красиво. Не ми се мисли обаче утре като се събуди отново градът как ще е  Crazy
Иска ми се днес да поизлезем с децата да поиграят на снега, обаче Пресиян продължава да покашля и незнам дали е разумно  Confused Тази седмица пак ще го водя на лекар и дано най-накрая се оправи Tired
Хубав и снежен ден на всички  Hug

# 32
poohcho , много хубав аватар Peace

И при нас вече има 10тина см. сняг Nature Snowman

# 33
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И при нас в Дрезден вече има 10 см сняг. Хубавото е, че тези дни няма да ходя на работа и ще го гледам снежеца от вкъщи.
Вече излизахме повече от час навън с Гого. За съжаление нямаме шейна да го повозим  Cry

# 34
За много години и от нас!!!
Честито и на патерици на всички именици!
Аз съм на работа , а Али я гледа баба й , но от утре пак сме на ясла!Дано ни се разминат болестите  Praynig
За съжаление нямам време да се включвам , но редовно ви чета!!

Бъдете здрави и обичани през новата година!!! Hug

# 35
Честита Нова Година!
Бъдете много здрави и обичани!

# 36
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
НЕКА ИМА ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ПРЕЗ 2009 ЗА ВСИЧКИ НАС !!!

Завърнахме се благополучно от морето, където беше истинско лято за разлика от тук! Просто е несравнимо! Прекарахме 4 чуденсни дни в хапване, пийване и .....спинкане. Купона беше страхотен, а комплекс Мирамар е прекрасен, но единствено и само за през лятото. С приятелите, които бяхме решихме там да сме лятото с децата, наистина за тях би било прекрасно, но има твърде много време до тогава.....
Ето малко снимки оттам
http://bibi1976.multiply.com/photos/album/18/Happy_New_Year_2009

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 17:09 от bibilota

# 37
Здравейте, ние сме добре, още си нося коремката, ама да ви кажа честно не ми се пише въобще- всички знаете колко е изнервящо очакването точно в последните дни
обещавам да се отчетем веднага  Simple Smile
хубава вечер от нас   bouquet

# 38
  • Пловдив Белащица
Честита нова година и за много години. Да сте здрави и щастливи и много обичани.

MianaNia и Андрея по същия начин подрежда изреченията.

Много се радвам Бимба, че писа в темичката.

# 39
  • Пловдив Белащица
Благодаря за пожеланията ви за именния ми ден. Ето и малко да се почерпите

# 40
Все нямам време да ви покажа нашите подаръци  Simple Smile
http://media.snimka.bg/1659/009574252.jpg

Ето и други снимки, има още, но който иска може направо в сайта да се порови
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323005

Майка ми беше изтеглила и за нас по едно парче от баницата с късметите, и на Вики се паднали пари че ще изкарва  Simple Smile Пък ние си правихме пита с паричка и пак на Вики се падна паричката Wink

# 41
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
МНого хубави снимки, момичета! Радвам се, че всички сте изкарали добре!

# 42
Зайо, като гледам, ти можеш и с един подарък да минеш за двете!  Wink
Мини, добре, че пак пишеш.  Peace То на мен понякога не ми се пише.... Чакаме добрите новини.  Hug

# 43
Привет от нас!

Много са хубави снимките на всички малки госпожици и господа и дами  Peace Радвам се, че сте изкарали весело празниците  Mr. Green

Мини, добре, че драсваш по някой ред, че те мислим всички  Peace чакаме хубави новини!  Grinning

Свекитата се прибраха от България с куп подаръци за Карина. Най- хубавото от тях са дебелите дрешки. Тук просто подплатени панталонки не мога да намеря  Rolling Eyes

Момичета, Кари не търпи шапки, шалове и ръкавици, одеало, чувал, просто нищо! Маха всичко и така се разхожда гола по студения вятър  #Crazy При вас как е?
Още нещо да ви питам - пиете ли още АМ? Ние си продължаваме с Хип 2ка ( в Бг се води 3ка ) и не мисля да й го спирам за сега.

Днес изпратихме майка ми. За "късмет" й се случи да пътува в най-лошото време, но самолета й тъкмо е кацнал ( с 1 час закъснение ). Сега се надяваме да се прибере безпроблемно до Търново.  Praynig

Утре ще водя Кари на имунизация - ще й слагат туберколозната ваксина в болницата. Имаше ли някаква реакция при децата ви след нея? ( мисля, че я слагат още след раждането в Бг ).

Лека вечер и лек работен ден на работещите утре!

# 44
Привет момичета!
Аз напоследък нямах много време да пиша, само с поздравления се отчитах, нооо четях всичко редовно Mr. Green
Искам да кажа, че всички снимки, които показахте в празничните дни, са страхотни, мъниците ни са безкрайно сладки, чаровни и въобще - прекрасни!
Зайо, ама карай и мъжът ти да снима от време-навреме Wink, теб никаква те няма на снимките!
Пухчо, и на мен много ми харесва новият ти аватар!

Бимбаааа! Много, ама много се радвам да те видя! Дано през новата година ни посещаваш по-честичко!

Хайде и аз да покажа малко снимки на моето хлапе Simple Smile
Ето тук са коледните: http://www.malkatakiara.snimka.bg/album.php?album_id=324503&view=2
А тук са снимките от Банско: http://www.malkatakiara.snimka.bg/album.php?album_id=324507&view=2

Аз понеже вече не помня какво съм писала Embarassed, се извинявам, ако се повтарям. На Коледа беше много приятно, бяхме се събрали цялата фамилия от страна на майка ми, братовчед ми се направи на Дядо Коледа и раздаде подаръци, децата (Киара и Александра) се постреснаха от него, но не достаъчно, за да не отиват да си вземат подаръците.
На Банско също беше хубаво, покарахме ски, Пламен малко повече Simple Smile, качихме и Киара на ски. Аз бях толкова въуодушевена и развълнувана от това, едва ли не като проходи Киката не се вълнувах чак толкова Blush Иначе на Кика горе-долу й хареса, но все пак си е малка - имаше с нас момиченце на 3 години и то първо, че прояви доста по-голям интерес, второ, че разбира се се спарвяше по-добре с придвижването със ски. Все пак сме решили пак да качим Киак на ски, за да затвърдим впечатленията й. Има и малко клипче на фотоапарта, като успея ще го кача в Мултиплей.
Сурвакането не беше много по вкуса на Киара, само мен ме налагаше по гърба с удоволствие Joy
Иначе сестра ми бяха тук за Нова Година и почивните дни, та у нас с две деца беше весело и понякога не толкова Mr. Green В смисъл, че децата често се спречкваха за някакоя играчка и на моменти ставах просто Crazy
Също така в събота Норита и Вава ми бяха на гости с Ева, Мартина и кака Влади, много добре си изкарахме (надявам се и те да мислят така Simple Smile), но все още не съм разтоварила снимките. Обещавам утре да ви ги покажа!

Мини, много те прегръщаме Hug и много те подкрепяме, обещавам да не питам нищо повече Wink и когато му дойде времети, чакаме добри вести!

Уини, доколкото знам няма реакция от ваксината против туберколоза. Киара също пие още АМ - Нестле Джуниър 1+
Иначе Киара шапки търпи, ама то и майка й от малка я тормози с тях. Почти не излизаме без шапка, кога да пази от студ или слънце, кога с чисто декоративен ефект. Дори понякога като тръгнем да излизаме, тя сама си нахлупва някоя шапка - шегувам се, че сама си прави "стайлинга" Simple Smile Ръкавици също иска да си слага, абе не мога да се оплача. Разбира се, това не означава, че няма моменти, когато решава, че й пречат и почва да сваля всичко Crazy

Стана много дълго, ама като не съм писала от много време, ще ме изтърпите Blush

Общи условия

Активация на акаунт