Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 279
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова година!
Бъдете най-вече здрави,
много щастливи и обичани,
с много пари в джобовете и мнооого усмихнати!

Васе, честит имен ден!   bouquet

# 16
Здравейте!

Сега чак забелязах, че моя новогодишен поздрав е същия като този на Ниньо  Crazy Нищо, важен е жеста, както се казва  Wink

Ето ви пак малко снимки от нас
http://bebekari.multiply.com/photos/album/41/Posledni_dni_na_2008#1

Мери, лек път и дано всичко мине гладко и безаварийно! Ще ви чакаме да пишете от тук, вече със сладката Бети  Wink Много ми хареса това пожелание   Grinning

А което ти е на сърце,
да прегръщаш нежно в двете си ръце!

На мен от баницата 2 пъти ми се падна нова кола  Mr. Green

# 17
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА! Малко на патерица, но пожелавам на всички много здраве, любов и късмет да има през цялата година!
Честит имен ден на Манго, макар и със закъснение! Здраве и успех във всичко!  bouquet
Съншайн Мери, лек път, да нацелуваш Бети като се върнеш.
Уини, страхотни снимки на сладураната Кари. Дано за колата се окаже вярно. Peace
Моята сладурка посрещнала Новата година. Въодушевена, че е при баба и дядо и от гърмежите и фойерверките не искала да си ляга и заспива, та чак до 12 и 30, а на 01 станала за радост на родителите ми в 8 сутринта. Но ние добре си изкарахме и поспахме после. Laughing
Момичета, забелязах, че като говори малката реди думите по особен начин. Никога не почва с подлога, а завършва с него. И става почти не разбрано. Например "Дядо Коледа ама Ния" - в превод - яла е шоколадов Дядо Коледа, или "Баба бие Ния", което пък съвсем не е това, което ще си помисли човек, а означава, че тя е сурвакала баба си. Нещо много й хареса сурвакането, но за съжаление забравихме фотоапарат и не сме я снимали в действие.  Embarassed Мислите ли, че е защото още е малка или е някакъв проблем? Аз обяснявам как е правилно да го каже, но тя пак както си знае. И се получат недоразумения като горните.  newsm78

# 18
  • София
Честита нова година!
Бъдете най-вече здрави,много щастливи и обичани,
с много пари в джобовете и мнооого усмихнати!
Присъединявам се към пожеланието на VJG.

Ние бяхме на Нова Година у кумовете ни с още едно семейство общо 4 деца - на почти 2 г. (Simple Smile), 4г., 5г. и 7 г. Голяма игра падна, викаха, тичаха, крещяха, пищяха, сърдиха се, после се сдобряваха.. казваме че у нас след 9 обикновено е така и кумът промълви "Ужас Simple Smile" ...е надявам се да не сме го отказали за 2ро  hahaha
Много се кефиха на зарята - нашата я гръмнахме към 11 ч (2 батерии), че после опасно ... Ели не мигаше. Устискахме до 2 ч. и към 2,5 ч се прибрахме. Като цяло тази година ми направи впечатление, че имаше голямо движение на частни коли(прекосихме целия град) а и зарята беше малко.

На патерици
Честито на всички именници малки и големи ....

Чести Рожден ден, Нора! Бъди здрава и нека сияйната ти усмивка винаги озарява лицето ти.

# 19
  • София
Забравих да споделя защо липсвам на последък оказа се че освен всичко друго имам още едно "оправдание", нямам така наречения "свободен достъп", не знам за другите места, но в ТУ (ВМЕИ) така наричаха наличието на свободни PC-та. Оказа се, че нашето си има вече официално "нов собственик" - Мити. Само не си мислете, че сме му го подарили, той си го само подари, от време на време се чува "Моето PC това/онова", "...кога ще ми станеш от РСто"

# 20
Честита Нова Година и от нас мили мартенки Hug Бъдете здрави и щастливи през новата 2009 година  bouquet

Ние празнувахме в нас с едни приятели и си прекарахме много приятно. Тук няма такива гърмежи, ракети и пиратки, което от една страна много ми харесва, но от друга страна за настъпването на новата година трябва да гледаме часовниците, че да знаем кога да гръмнем шампанското Crazy Ама по-добре да е тихо, отколкото като на война. Флоранс устиска до 1ч, като после се буди няколко пъти, но когато и ние си легнахме и тя заспа като мечка зимен сън. Събуди се чак в 9.15ч, което за нас беше супер Mr. Green Тия дни не я водим на градината, за да си почине малко и учителката, а и няма други деца, няма смисъл Флоранс да стои самичка там цял ден, по-добре да си стои вкъщи. На градина ще отиде пак в понеделник, на 5-ти Peace

П.П. Тук пак вали сняг Rolling Eyes

# 21
За много години!

Малко на патерици искам да чиститя именните дни на всички и най-вече на Стефания!
Ние малко набързо заминахме на 23.12 вечерта и затова не успях да пожелая весели празници. Отивам да чета старата темичка ...

# 22
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Да и при нас заваля сняг- в Дрезден има към 3-4 см вече.
Гого не се събуди от гърмежите в Кьолн, въпреки, че беше като канонада. Спа си спокойно.
Относно говоренето не мога да взема отношение, защото ние връзваме само до 2 думи една след друга.

# 23
На мен пък от баницата ми се падна парата.... а на Жоро - нова кола.  Laughing Дай Боже да е така! Аз няма да се оплаквам.  Wink
За говоренето не мога да взема отношение, понеже едва сега започва да издава някаква членоразделна реч...
Гери, как се развиват нещата със зет ти!
Мини, как си? Мислех си дали като отворя темата, няма да има честитки за теб, но... не съм пропуснала великия момент!  Hug

Ето как бяхме натъкмили малкото диване:
http://media.snimka.bg/1742/009740229.jpg

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 00:58 от VJG

# 24
За много години!

Пожелавам на всички ни през Новата година да сме много здрави, усмихнати, обичани, любящи и добри, а всичко останало около нас самО да се случва и реди!
Хайде на кафенцето:

Ние, след хилядите варианти и планове за празнуване на Новата година, сред които имаше и пътуване до Виена дори (което за жалост или радост се размина) останахме в София и я посрещнахме на гости на едни приятели. Но на 01.01. се вдигнахме и отидохме в така обичния ми Пловдив (много го харесвам този град - дори сега докато бяхме не веднъж си подхвърляхме да се преместим там да живеем  Wink) и се върнахме вчера вечерта. Много приятно изкарахме. Редувахме разходки из стария град с пиене на червено вино за сгряване и спахме в много приятно хотелче. С Мила днес ще правим сурвачки (приготвили сме си необходимите материали) и ще ходим да сурвакаме майка ми и баща ми. Майка ми ще ни чака с баница с късмети и после ще се отчета какво ни се е паднало. А утре ще ходим да сурвакаме свекърва ми. Въобще тези празници не станахме от софрите и сигурно съм качила поне 4 кг., ако не и повече  Embarassed много неприятно, но това да са ми проблемите... 
Спирам, че децата искат закуска, а аз само за себе си с кафе се погрижих  Blush и веднага при вас  Hug да си бъбрим.
И аз тръпнех докато влизах дали няма да има някоя блага вест  Heart Eyes Мини, стискам всичките си палци и дано имате късмет с бебка  Praynig
До скоро  Hug и целувки за всички!

# 25
Честито на всички, които са имали повод, а съм пропуснала.
Да сте живи и здрави и много щастливи!

Забравих да поздравя Бимба и да й рекна да се появява по-често при нас. Ще ни е много приятно и да ни разкаже повече за двете сладки госпожици  Hug

И да питам искате ли вече да махнем списъците с подаръци от първа страница?

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 09:05 от mila_pa

# 26
  • Пловдив
За много години, момичета! Нека новата година даде на всички ни онова, което старата не е успяла Simple Smile
Ние се върнахме вчера благополучно, Рали остана при нашите за 1-2 седмици, така че сме младоженци с мъжа ми  Laughing По празниците си изкарахме страхотно и много весело, баща ми се превълати в ролята на Дядо Коледа и беше голям смях. Рали получи много подаръци, ние не чак толкова, но пък най-приятно ми беше, че всички, които получиха подаръци от нас много си ги харесаха Simple Smile Това е за сега, много се радвам, че ви има  Hug

# 27
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Лека полека темата почна да се пълни Simple Smile
Радвам се, че всички сте си изкарали весело по празниците! Нека да е все така!
Нашите късмети също не бяха лоши - на мен любовта, на мъжо изненадата, на Мишо парата, а на Преси веселието Simple Smile От на майка баницата - само парички Simple Smile
За подаръците все ще пиша и забравям  ooooh! Наистина като се затрупат хлапетата и не обръщат внимание на нищо. Много се радваха на цялата дандания и шарените подаръци, но след това почти с нищо не се заиграха. Мишо получи всичко, което си беше поръчал на Дядо Коледа. Радваше му се, но с всеки изминал ден вече се забравят играчките. Нищо ново под слънцето Simple Smile
Освен всички играчки хлапетата са горди собственици и на аквариум с рибки  Crazy Един приятел им го подари и вече и това имаме вкъщи. Точно на 01.01. едната рибка беше умряла, Мишко много се разстрои, но за сметка на това от вчера имаме 3 нови и вече са 7 Crazy Засега таткото се разправя да ги храни и т.н. и така смятам и да си остане  Grinning
Хубав ден на всички  Hug

# 28
Да ви е честита новата 2009-та година!
Да кипите от здраве и енергия, да постигате целите си, да не спирате да мечтаете!

# 29
За много години!и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт