Бъдете най-вече здрави,
много щастливи и обичани,
с много пари в джобовете и мнооого усмихнати!

Васе, честит имен ден!
Нищо, важен е жеста, както се казва 
Много ми хареса това пожелание 

), 4г., 5г. и 7 г. Голяма игра падна, викаха, тичаха, крещяха, пищяха, сърдиха се, после се сдобряваха.. казваме че у нас след 9 обикновено е така и кумът промълви "Ужас
" ...е надявам се да не сме го отказали за 2ро 
Бъдете здрави и щастливи през новата 2009 година 
Ама по-добре да е тихо, отколкото като на война. Флоранс устиска до 1ч, като после се буди няколко пъти, но когато и ние си легнахме и тя заспа като мечка зимен сън. Събуди се чак в 9.15ч, което за нас беше супер 

) и се върнахме вчера вечерта. Много приятно изкарахме. Редувахме разходки из стария град с пиене на червено вино за сгряване и спахме в много приятно хотелче. С Мила днес ще правим сурвачки (приготвили сме си необходимите материали) и ще ходим да сурвакаме майка ми и баща ми. Майка ми ще ни чака с баница с късмети и после ще се отчета какво ни се е паднало. А утре ще ходим да сурвакаме свекърва ми. Въобще тези празници не станахме от софрите и сигурно съм качила поне 4 кг., ако не и повече
и веднага при вас
да си бъбрим.
Мини, стискам всичките си палци и дано имате късмет с бебка 
и целувки за всички! 

Това е за сега, много се радвам, че ви има

От на майка баницата - само парички
Наистина като се затрупат хлапетата и не обръщат внимание на нищо. Много се радваха на цялата дандания и шарените подаръци, но след това почти с нищо не се заиграха. Мишо получи всичко, което си беше поръчал на Дядо Коледа. Радваше му се, но с всеки изминал ден вече се забравят играчките. Нищо ново под слънцето 
Един приятел им го подари и вече и това имаме вкъщи. Точно на 01.01. едната рибка беше умряла, Мишко много се разстрои, но за сметка на това от вчера имаме 3 нови и вече са 7
Засега таткото се разправя да ги храни и т.н. и така смятам и да си остане