Поздрави валят в МАРТенската ни дружина - втора дъщеричка Мини има!

• 18 278
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
Пак съм аз Laughing.

Макар и малко по-рано искам да ви почерпя послучай именният ден на Наско. Утре се очертава натоварен ден от сутринта и затова да ви е сладък и на вас деня .

# 286
Vili_ap, съпругът на Нора е Стоян, но май приема поздрави и на Антонов ден Wink.
За бибероните - Гери подари на Мартина на прощапулника много красива неразливаща се чашка на Плейтекс и тя пие от нея оттогава. Назад сме с пиенето директно от чаша. Все не ми се занимава и карам по по-лесния начин.
Сега като водя Владислава на ортодонт, лекарката непрекъснато повтаря колко е вредно да се пие от биберон и да се смуче биберон до късно. Това са първите въпроси, които задават отродонтите. А млякото през нощта може да предизвика кариес или детето да се задави или задуши ( не дай Боже!). Владислава има проблеми, защото ни посъветваха да отрежем юздичката на езика като беше много малка и сега езикът й избутва челюстта. Надявам се да успеем да се справим.
Мляко Мартина от много отдавна не пие, но слагам в сутрешната закуска, в крема следобед и се събира сухо мляко на Алл и НАН за около 200 до 300 грама на ден.
Владислава още предпочита Нестле Джуниър пред прясното мляко. Прясно мляко пие само като мляко с какао или ако успея да я преметна Simple Smile, но тя не може да бъде пример за здравословно хранене. Вече съм се примирила и съм съгласна на всичко, само за да сложи нещо в стомаха.

# 287
  Честит празник на всички Тонита днес!  bouquet

И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОНБОНА НАСКО!
Вили,
Да ти е жив и здравичък,много весел,усмихнат и палав сладур!

# 288
МИНИИИ, за теб мила  а за ПРЕСЛАВА Честито ново попълнение в прекрасното ви семейство!   Честит имен ден на Наско на Вили! Пожелавам му здраве и безброй щастливи дни! Между другото и мъжо е Атанас и баща ми, а свекър ми е Анастас, затова почерпете се Честито на всички имали повод за празнуване! Здраве и жастие!

# 289
ANI ORM,да са ти живи и здрави Насковците и много да те радват!
Супер почерпка! Party

Качих новите ни снимки,който ги очаква и има време   Hug
От разходката ни днес до Джъмбо се сдобихме с конструктор,сгъваемо столче и тоалет за Рождения ден! Wink Много ми хареса рокличката и е само 10лв. Crazy
http://www.elizabethmartin.snimka.bg/album.php?album_id=233459&pid=10061301

А ето и снимките от последните дни:
http://www.elizabethmartin.snimka.bg/album.php?album_id=331360

# 290
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСКО НА ВИЛИ_АР, както и на именниците на АниОрм и всички други малки и големи именници! Много здраве и късмет ви пожелавам!
Съншайн, страхотна е сладурка Бети, пу-пу.

# 291
Честит имен ден на Наси!!!!!Вили да ви е жив и здрав миличка!!! Hug
Дае живо и здраво името на всички Атанасовци и Атанаски празнуващи днес  bouquet

# 292
Здравейте,
мен липсата яко ме е хванала, но работата ми е много и сега в понеделник ни предстои една проверка по един проект, по който работим и ми е много напрегнато. Нямам никакво време за нищо. Не бях влизала от много време, но най-хубавото е, че ме посрещна такава  прекрасна новина за прекрасното бебе Преслава

Мини, Ник и Стефи, честито !!! Пожелавам ви много, много любов и разбирателство да цари във вече порасналото ви семейство! Нека малката принцеса бъде благословена!    Като прочетох добрата новина се просълзих, като четох разказа на Мини за раждането също много се развълнувах, а като видях снимките - направо ми спря дъха ...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Мини, силно, силно те прегръщам  Hug

Много целувки на днешните именници и най-вече на чаровника Наско - да е жив и здрав и все такъв сладур!

Калина ходи на ясла с радост и без никакви проблеми, но много се оплакват вече от щуротиите й. Тя е най-дребната на ръст там, но пък е най-големия разбойник. Имаме променливи успехи с гърнето - един ден казва, два не казва ... но честно казано това не ме притеснява. Пробвах я един ден (по-скоро една нощ) да спи без биберон, но беше нещо страшно и не издържах. Страшно е привързана и смятам, че ако й го отнема сега ще й навредя. Според мен са тръгнали кътници (може би повече от един), но тя хапе и не дава да огледам обстойно. Предполагам, че като израснат зъбите ще е по-лесно да се откаже от бибата. Но и това не ме тревожи толкова. Все някога ще я махнем - не съм виждала деца в първи клас с биберон  Wink
Мила е наредила подобаващ брой шестици в бележника и само ми я хвалят.  Simple Smile

Обичам ви  Heart Eyes и ми липсвате  Hug

П.П. Забравих да кажа, че Калина е станала голяма бърборана. Изведнъж започна да прави изречения. И сега всички ни подрежда здраво ...  Crazy

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 14:42 от mila_pa

# 293

Позволих си да пусна нова тема,понеже момичетата,които ги пускат ги няма!
Заповядайте  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364658.0

# 294
  • София
Честит имен ден на Наси!!!!!Вили да ви е жив и здрав миличка!!! Hug
Дае живо и здраво името на всички Атанасовци и Атанаски празнуващи днес  bouquet

Присъединявам се към поздрава на bimba

а на патерици Честито и на всики празнували вчера 

Общи условия

Активация на акаунт