Честита Нова Година ФЕВРУАРЧЕТА!

• 14 219
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  Heart Eyes memo1982f  Heart Eyes ...честит рожден ден ,много здраве,щастие,късмет и успехи....
Винаги усмихната и лъчезарна бъди,да се осъществят мечтите ти,да имаш едно красиво посрещане на празника.. Hug

Честито и на именниците днес и на месечинките ..Много здраве и щастие им желая..

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 01:10 от бубето 29

# 211
Бубе от къде ги вадиш тия красоти  Hug
Мемо честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!   bouquet
Миркам и на вас честити ходещи крачета!
Да поясня че чийзкейка стана супер, снощи го ядох топъл  Blush, за това ми се ронеше блата, сутринта като се стегна маслото е бижу. Пух благодарско за рецептата! Жалко че го няма Тян да помага и да се кефи, ще си отям за цял живот май, сам сама  Sad
Ходихме на лекар, чиста проба варицела, според док са много пъпките, според мен не са, карай, важното е да минава. Къпя си я, не стига сърбежа ами и нечистотия ако има съвсем ще психяса детето. Тази вечер лицето и е неузнаваемо, там има най много.
Емма още няма пъпки. Качила е 1см и 300гр, тотал 10.700/ 75см
Ефро снимай моля те петната, и Емма има на коленете и на лактите, рядко червено, но си е лишей, сухо, релефно грапаво. Педи каза че е от пълзенето вероятно  Rolling Eyes, на мен не ми се вярва.
Ако и тая вечер не поспя утре съм умряла.
Сладки сънища!

# 212

Добро утро, да ви сервирам едно кафенце набързо и да ходя да работя.
Мемо честит рожден ден
Честито и на всички именници.
Честито и на днешните месечинки Силян, Ивелина, Алекс, Христеа и Биляна
Лек ден от мен.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 08:21 от slanchice1

# 213
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Първо за много години! Да са живи и здрави всички наши дечица и родителите им! Честито на всички месечинки днес! Силян,Биляна, Христея и Алекс! Честито на всички именници днес! Да са живи и здрави! Аз по празниците не можах да пиша защото цялото домочадие си беше в къщи и денят ми минаваше между печката и бебка. но сега вече съм по-свободна и ще влизам по-често. Мери, бързо оздравяване на детенце ти желая! Мемо, честит рожден ден и от мен! Много щастие, здраве и любов ти желая! Гледам ,че говорите за рожденните дни. Леле колко бързо мина времето и нашите рожбички станаха на почти годинка. Миналата година по това време всички тръпнехме в очакване на бебчетата. Стана ми много мило като се сетих. Желая ви лек и усмихнат ден днес!

# 214
  • София
Mемо, ЧРД! От здраве, щастие и късмет да не се отървеш тази година! Hug newsm51 newsm59
Мери, както е дошло, така и да си иде! Ивата бързо да оздравява! Hug Praynig
ЧИД на Всички празнуващи! Честит Християнски Празник и на всички останали! bouquet
Лек ден, аз отивам да действам по задачки  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 09:27 от GoldenEyeful

# 215
Как така добро утро smile3507? Направо си е време за лягане, мен ако ме питате. Изабелка, Камчи, благородно ви завиждам за беззъбия комфорт. Аз вече съм в орангутаноподобна стойка от разнасяне на криво бебе. Не ще да се самообслужва нощно време, по-лесно му е да ме събуди, да дръпне два пъти и да ми заспи в ръцете. След половин час се сеща, че е започнал нещо и пак ме буди с рев и иска да суче. Това упражнение се повтаря до безкрай. От два дни решава, че е време за ставане в 6.30 ч. Не му пука, че е тъмно навън. Включва алармата и толкова. А на мен ми се спи-и Weary.
Memo, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и много късмет!

Mirkam, ти на това нищо ли му викаш newsm09. Виждам, че адашът е усвоил ходенето по стени. С още малко тренировки ще минете и на тавана.
Внимавайте със сушилните - разучавайте програмите по-внимателно, че моят мъж скоро ще ходи навън по натура. Няколко панталона му смалих  със сушене. А на Дядо Коледа върху тоалета от "Джъмбо" на Калоян му направих розови бузките.  
Elenia, рано я почваш Стелка със свирките Joy
Чао засега, че един гладник трябва да си напълни коремчето и да си почине от ранното ставане, а мама му да започне приготовления за утрешното му кръщене.

# 216
Добро утро сладурки...
Мери,дано да изкара бързо всичко това Ива и да забравите ,много е гадно,нали писах вече -и таткото и Вики караха заедно.. Tired

Мери, после ще ти пусна няколко рецепти на чийзкейк на лични да си избереш.

Eeeee...? Мери ли само ще се облизва сладко ,сладко пред нас ,не може ли и за мен да са достъпни тези рецептички за ЧИЙЗКЕКСЧЕТАааа... smile3511
Аз само ли ще правя..Като си почине Пухито и на мен ще прати..а пък аз като направя ще ви

ВАЛ..как си ,и днес ли ще правиш смях на хората с количката..
По-добре си почивай в къщи,че от утре те чака мноооого работа..   

Ставам да закусвам,лек ден на ваички и много целувки на бебчовците и бебенките...  bouquet

# 217
Момичета исках да ви покажа първата любов на Пламенка

от малка знае как се прави цуни- hahahaгуни

# 218
Добро утро!Слънчице ,мерси за кафенцето  bouquet

Мемо,честит рожден ден!!!

Честити месечинки на Симеон,Стилян, Ивелина, Алекс, Христеа и Биляна!!!

Честито на всички именници празнуващи днес!!!

До после Heart Eyes

# 219
  • София
Честит рожден ден на Мемо  Hug    bouquet
Честито на месечинките  Heart Eyes Hug
Честито на именниците  Hug Hug Hug   bouquet
Честит християнски празник на другите  Grinning
Мери, те петната са в рецесия в момента и не са това, което са...малко като със совите стана Laughing...та като се възпалят, тогава ще издебна да ги снимам Peace
Слънчице, много са сладкиииии Heart Eyes...голяма е любовчийка Пламенка Laughing

Вкарала съм се в един филм...или по-скоро един банкомат ме е вкарал в него Shocked #Cussing out. Вчера ми пропадна картата в споменатото устройство...но не ми я глътна, а директно ми пропадна някъде вътре и настрани...направо не знам как стана..не мислех, че може на така да влезе, ама нейсе! Банкомата е на офиса на клон на  Централна Кооперативна Банка. Звънях им там и ми казаха да си блокирам карата за моя сигурност, а на сутринта с отварянето на офиса да ходя да ми я дадат. Отне ми час висене на студа при минус 10 градуса, пред това малоумно устройство, докато открия телефон за блокиране на моята банка (и това беше една одисея). А в това време минават разни цигани, разни тъмни субекти...абе бая се стерснах, защото единия ме заговаряше нещо на няколко пъти, та вече се виждах в страшна кримка. Успях някакси да стигна до прословутия номер за блокиране, който веднага си запаметих в телефона за такива ситуации и се прибрах (жива и здрава, за моя изненада hahaha). Сутринта тичах в ранни зори с отваряне на банката да си я взема и с идеята да ходя после до най-близкия офис на моята банка и да я отблокирам. Но, там намериха 3 карти, а моята, нъцки Crossing Arms. Явно е пропаднала съвсем навътре и надълбоко в банкомата и след час ровене и консултация по телефона ме уведомиха, че ще дойде човек, но не се знае кога и ще го отваря. Дано да е в рамките на деня! Сега чакам обаждане. После някак си ще викам майка ми да дойде да гледа Анна (от другия край на града, а тя е и на работа Rolling Eyes), да тичам да си я взема и да се опитвам да я отблокирвам. Ох, гадост голяма ooooh! Tired

По-късно пак, ако има как..лек ден за сега Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 11:17 от ephrossina

# 220
Здравейте моми4ета!честита нова година от мен ,желая ви много здраве ,щастие успехи и сбъднати ме4ти!Какво да ви кажа в4ера и аз излязох с количката и почти родих на улицата от зор #Crazy,то не бе бутане,не бе теглене,много гадно бе6е...,но няма как,трябваше да си взема кухнята,а и ще изперкам в нас вече.Всички почивни дни прекарахме в нас,мъжа ми беше болен с 40 градуса температура и горкия проспа и новата година Rolling Eyes.Иначе аз вече съм в малка паника,незнам дали ще се справя да гледам и 2те деца,по принцип сум много положително настроена,но от всякъде чувам;леле колко ще ти е трудно ,леле как 6те се справиш ..... и на мен ми идва в повече,ама така ще е ,трябва да свиквам ooooh!

# 221
  • Пловдив
Добро утро!
Който спал-спал Mr. Green
Аз Криси затова го взимам при мен на спалнята и се самообслужва човека,та поне по -леко да минават нощите.Но няма прошка и ставаме в 7 smile3507

Мемо,Честит Рожден Ден!!!
Бъди жива и здрава и сбъдване на всичките ти мечти ти пожелавам!

Честит Имен Ден на всички празнуващи!
Честити месечинки.

Ефро,ама наистина в какъв филм си се забъркала.То пък в България какъв сървис имаме-нямам дума направо #2gunfire.
Марти,да се пазиш ей!Ще се справиш ще видиш Peace.И май ни беше обещала снимки,а Whistling

# 222
  • София-там нейде в западната част
здравейте мамчета  Hug рядко пиша в темичката но искам да ви честитя новата година да е щастлива и спорна,да е здрава и късметлийска за вас и за семействата ви   bouquet
честит имен ден на всички празнуващи днес,както и честит рожден ден на мемо   bouquet
честито на месечинките също  Hug
Андреа се изправя и придвижва по мебелите но още не я броя за проходила.Ние явно сме от най-кльощавите бебета,защото сме 8,000 кг. и 70 см. Като реши че не иска да яде затваря уста и това е положението.Днес и ние се разходихме с количката и се беше живо приключение в преспите.Малко снимки от нас http://desytka.multiply.com/photos/album/56/56
лек ден на всички  Hug

# 223
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Честит рожден ден Мемо! Желая най-вече здраве, късмет и любов!     

Честито и на днешните месечинки!   
Аз даже не правя опити с количката навън....то аз сама едва се тътря по непочистените тротоари, а какво остава да бутам и количка.
Честити ходещи крачета на Криско на Миркам Heart Eyes   все напред да го водят!
Спокоен ден!

# 224
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!
Мемо, честит рожден ден!
  bouquet  bouquet  bouquet

Марти, ще се справиш мила! В началото е малък ад, но да отглеждаш породени деца има и много чар. Моите в момента са като близнаци, дори искат да ги обличам еднакво и да ги храня едновременно. Бъди подготвена за трудностите при гледането на такива деца, още повече, че по-голямото обикновено забавя развитието си, докато по-малкото го догони. Но има и много радости!
Ето, при нас мина почти година и вече има "светлина в тунела".  Изтощението и грижите се компенсират с много радости! После пък ще ти е по-леко - ще имаш "отгледани накуп" деца и връзката между тях обикновено е много силна. Мъжът ми и брат му до ден днешен се държат като близнаци (много хора ги и мислят за такива) и във всичко са заедно. Даже сега Митко си отваря устата за трето породено, ама няма да го огрее, защото не помага достатъчно в гледането, пък и имам разни съображения да изчакам 4-5 години и тогава наново. Това, което може да направиш отсега е да си организираш как ще ти минават първите дни с двете бебета, кой кога да идва да помага и т.н. Много  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт