Честита Нова Година ФЕВРУАРЧЕТА!

• 14 221
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Ееееееееее не такава ми е бавна днес връзката ,че космите на краката ми поникнаха докато ми зареди страница!!!!
Първо една голяма на Драконна Hug
Честито на днешните месечинки Grinning  bouquet,ей другия месец и вече порастнали деца!
Ефросинка,отново- ама много ти е хубава куклата Heart EyesИ не я дръжте тъй гладна,че замези с тоя речник hahahaИ много сте манипулативни бе,що не ги наредихте предметите на един ред-ами отверката избутана нааааай-отзад hahaha Wink Hug
Оф много болнички се наредиха-ще кажеш че сме отворили грипния сезон Sick,а дано по-бързо се оправят всички.
За алергиите-лошо,дано се израстат Hug
Миркам ,честита сушилня.И аз след малко ще водя четата за килим.Заразих се от Мери Laughing
Валчо,Валчо айде и аз се---напиках Embarassed Joy hahaha
Пух,и ние не я оважихме тая попара-закусваме също с каши.
На Голдъна и Дез-много минуси,аз вчера най-накрая се подстригах и вече няма нужда да слабея Winkсвалих откъм гилограми hahahaМечтая си!
Ето малко и от нас от днес,че досега премръзвахме навън

И вижте само какъв боен рев се надава  ,че безобразните родители купили само една шейна #CrazyАма така,като ме избъзика една дружка Wink Hug,че зимата щяла да е топла и шейна не  ни трябвала,викам да спестя.Че бях харесала като на Кокомания шейната.Ама нейсе,догодина.Пък и кой да вярва ,че голямото чудовище ще замрънка още на 10- тата обиколка,че сестра му му тежала Mr. Green
Ей страхотно е да има сняг.Тук често вали но обикновенно е топло и не се задържа-а сега вече 3 ден .Опс пак ми подсвиркват от кошарата Wink,че и с това обикаляне на къщата по цял ден не мога да засядам пред компа.
Набързо само за РД.Каката ми е в средата на лятото.Така ,че бе лесно.Макар и двора да не бе оправен,наизкарах маси и поканих повечето си приятелки с деца на възрастта на вече порастналата малка.Наизвадих къде що имахме люлки,бънджита,кончета и каквото още се сетих като играчки, и много се забавляваха.Украсата ми се попиля,че балоните се пръснаха от силното слънце-ама карай да върви,поне се надухахме на воля докато надуем 100 балона с таткото Mr. Green.За яденето newsm78,ми заложих на готови неща-много сладки,соленки,плодове,кафета и напитки.Че беше 30 и няколко градуса а се събрахме по обед.Така или иначе,мамите си носеха яденето на децата.А моята рожденничка заспа 10мин. преди да дойдат гостите и се събуди след...2часа.Малко преди да почнат да си ходят повечето LaughingВ общи линии,пораздигах малко,защото приключихме към 16,30часа и наредих пак масите за родата .Тортите поръчах готови,защото ползвахме 2.Което си бе направо тънкаж,следващата година ми трябваха 3-за яслата,за купона с децата,и за роднините Sick
Ето малко снимки:

А ето и вариант на закрито с по-малко хора,рождения ден на приятелката на Карина.

Сори,май малко досадих Embarassed Grinning

# 196
Много е приятно когато напишеш доста дълъг пост  и на пращането да ти спече нета Crazy
Аз днес трябваше да съм на работа,но казха,че не били готови,дрън,дрън,тези дни-пак-дрън,дрън...абе да се оправят...газ пикая за тяхната работа Tired
Не успяха да ми развалят настроението ,ето доказаталства какво родих днес Mr. Green

Здрасти,казвам се Стела.Много хубава метла имаш hahaha

Ще ми я заемеш ли да я дам на баба? ако ти се свиди дай една щипка hahaha

Ама че родители да си хвърлят детто в снега hahaha

Я ,да си ме връщате в количката!

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Месечинки-ЧЕСТИТО!
Теди,ангелче,липсваш.... Sad
Болни,оздравявайте,моля ви! Praynig Praynig Praynig
Вал,без каска повече не те пускам на вън Naughty
Честити зъби и крака на всички озъбени и проходили! Hug Hug Hug
Мария м,не ме обижда това,че съм взела ежтино столче за дъщеря си,за мен е важно да го има и да си върши работата,а парите за "марка"предпочитам да ги дам за мляко.(мое мнение)
Някой помоли да снимам столчето от Метро.
Ето специално за вас:
http://www.picvalley.net/u/654/1553965125.JPG
Ефро,с голям интерес гледах прощъпулника на Анна,да я нацелуваш от нас Heart Eyes

Кас,не си досадила,даже напротив!
Сега като гледам вашия снежен човек,ме хвана срам Embarassed

# 197
  • София
Най-накрая ви изчетох.
ЧНГ на всички. Много здраве през новата година. Нека да е весела, щастлива и изпълнена с много смях и веселие. Да донесе на всекиго по нещо ново - кой от каквото има нужда и да се сбъднат всичките ни желания.

Честити минали поводи-зъбки, прощъпулници, новопроходили, именни дни, месечинки и т.н.-и нови придобивки на всички. Ако почна да изброявам, все ще пропусна някой. Нека всеки се чувства поздравен.
Честито на днешните ни месечинки.

Празничната нощ мина добре. Бяхме на вила за няколко дни с приятелско семейство. Малките лудуваха на воля, а ние ядохме и пихме. В резултат на това съм +2кг. отгоре. Дюкянки скоро и аз идвам при вас. Чакайте ме.
МарияМ аз съм близо до Младост и с удоволствие бих ти правила компания в спорта, но няма кой да гледа малкия. Иначе като е хубаво времето ходя в Младост2 в градинката на разходка. Ще се радвам по-нататък да се запознаем на живо.
Миркам благодаря за отговора. Тази седмица ще ги погна в работата и ще подавам каквото трябва.

Малкия се събуди. После ще се включа по темите.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 17:17 от anita7

# 198
  • ВАРНА
Касче, много хубави снимки. Хич не си досадила. Размечтах се и аз за една къщичка с дворче  Rolling Eyes Praynig Дано, някой ден .... да се сбъдне.
Еления, супер са ви снимките. При нас пък няма много сняг, снощи излязохме за малко, докато валеше, правих се аз на фотографка малко, после батерията на фотото падна  Sad и не можахме да се наснимаме. КЛИК КЛИК КЛИК Някоя и друга снимка все пак направихме  Wink

# 199
Най - накрая изчетох темата. И естествено, че всичко ми е каша. Четох, смях се, ядосвах се, толкова чувства минаваха през мен, най - различни. На всеки пост исках да кажа по нещо, но сега ще замълча, защото ще объркам постовете.
Сещам се да благодаря на бубето за снимките,
Благодаря и на всички останали за снимките, които публикувате - толкова пъстър и хубав става форума, с тези прекрасни наши деца.
Катт идеята ти е страхотна! Ако се вдъхновя, и измисля нещо, може и да участваме, ама в момента със супер безидейна.
Днес направих една грешчица - излязох на разходка с количката! Е нема такъв филм! Валерия го е описала страхотно, само дето си нямах Пламенка покрай мен да ми каже, че ми се виждат гащите. Ама то голям зор! Не бях очаквала чак такова нещо. Буксуваме, преспи, направо си е евало мамата, количката не върви, аз се гъзя, по едно време и Тино се размрънка, аз спрях да почина и да дръпна една цигара и говоря по телефона с Миро и му се оплаквам на какъв съм се наденала и един дядка с бастун минава и почва да ми държи морал, че съм щяла да простудя детето - на къде съм била тръгнала... Леле така изпуших... Идруги хора ме оглеждаха най - подробно и нагло - все едно имах три глави... Абе айде стига. Важното е, че се прибрах потна и червена....
Целувам ви!

# 200
Привет  wavey
2 дни пиша постове,но все не успявам да ги публикувам,а като остана свободна се оказва че сте сменили 100 теми вече  Shocked
Както и да е  Hug

Благодаря за комплиментите,хубави работи прочетох  Mr. Green Успех на Дюканките в начинанието,пожелавам бърз успех и завинаги стопени килца  Heart Eyes Аз ще си карам с Трай или Бой  Laughing много ми е приятно,разтоварва ме,помага ми,чуствам се супер след това.Хубаво е да се прави нещо за тонус,не че грижите около децата са ни малки тренировки,но все пак... Така мисля,мое мнение  Hug

За столче за кола се замислих вече по-сериозно,защото Ева в кошницата не иска и 5 мин да стои.Мислех че и за седалката ще се опъва,но като гледам повечето със столчетата сте си решили проблемите.Знам че е мноооого неправилно,и рискувам живота на детето,но досега моята мадама пътува все на ръце  Tired Още тази седмица ще гледам да реша и този въпрос  Naughty Голдънче,пак ще ти досаждам,но май ще трябва да идвам до Неделчев.Аз съм за Макси-Кози и си харесах вече и модел  Peace

Маци писи ,честит рожден ден,макар и на патерица   bouquet Искам да ти пожелая безброй щастливи моменти и сбъднати мечти  Hug

Мери,бързо  оздравяване на Ивка  Heart Eyes Но и аз предпочитам шарките да се прекарат в по-ранна възраст и да не се трепери после.
Момиченца са ни,живот и здраве и те ще бременеят някога  Hug Баби ще бъдем  Crazy Целувки и на двете ти принцеси  Grinning

Ефросина,умна ти е госпожицата,знае към какво да се насочи  Peace Сладурка  Heart Eyes

Страхотни снежни снимки! Благородно ви завиждам  Hug моето зверче снега го гледа само през прозореца,но с тези боледувания не ми се ще да я изкарвам в студа  Tired

Иначе Ева е що годе добре,откриха и пневмокои в нослето,та сега ще пие АБ  Whistling Научи се да лази много добре,върши си всякаква работа с лазене,не и трябва да ходи  Laughing така че скоро май няма да има ходещи крачета.Слагам я права да се хване за някъде,но тя веднага сяда и почва да пълзи на някъде си  Laughing Зъби няма,чакаме си ченето с куриер от Бургас.Изида,ми мъж ти може да почне да го работи вече  Grinning Ще прата мерки на ЛС  Joy

Ето пак трябва да се вдигам от компа...
Поздрави и целувки на всички  Hug
До скоро !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Тео,за теб ангелче мило  Flowers Rose Flowers Rose

# 201
Здравейте момичета аз така и не мога да ви изчета...
Сега само искам да ви разкажа, как мина при нас посрещането на новата година: Като за начало решихме (в последния момент) че на 31-ви трябва да направим прощъпулника   ooooh! Съответно питката и цялата церемония се състоя надвечер. моят звяр си хареса топка (спортист). После сладко сладко заспа съвсем навреме като всяка друга вечер и реши да се събуди в 11:30...е нали и то човек и му показах фойерверките, че даже като поспряха и каза бум (той и мама не казва даже иначе  Rolling Eyes ) и так дружно пяхме до 3-4 часа. После решши да се събуди както обикновено (7 часа) и аз  Shocked
Днес подадох документи за яслата и направо съм разбита вече, но май имаме шанс ако не са кандидатствали много самотни майки и близнаци и т.н., които да ни изместят.
Искам да ви питам някой ако знае с каква програма да режа клипчета че искам да ви покажа и моето ходещо човече  newsm78 Благодаря!
Оф айде после пак ще пиша че ме дърпат.

# 202
За мнооого години момичета!
Ние най-после се завърнахме!Не съм чела почти нищо назад,така че не мога да се включа по темите.Като сколасам да ви изчета тогава LaughingНа този етап всеки който е имал повод да се чувства поздравен!

Искам да ви се похваля че преди няколко дни Иво направи две крачки сам!Сега от време на време се престрашава да се пусне и да направи една две крачки,ама не го виждам скоро проходил.Шубето е голям страх! Mr. Green
Още нямаме зъб,така че все още се борим за конкурса!
Хайде,връщам се да чета назад доколкото мога!

# 203
  • Пловдив
Пак сме ние Mr. Green

Ето и аз успях да заснема моето ходещо юначе.Не е кой знае какво клипчето,но нали е доказателство Laughing  http://www.youtube.com/watch?v=S2ZUVJY3Lfo

Миркам ,честита сушилня.И аз след малко ще водя четата за килим.Заразих се от Мери Laughing

Да де миличка ,мерси,само че адашката си взе сушилня Laughing,но и моята е сравнително от скоро Heart Eyes

Добре дошли на завърналите се мами

# 204
Мирииии, хайде честити ви ходещи крачета!!!
Браво, и е доста стабилен за първите си крачки Hug

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 21:50 от Мързеленди

# 205
Честита Нова Година на всички. Желая ви здраве, любов и много сбъднати мечти.
Страшно ми липсвате  Hug. Аз нямам време нито да чета нито да пиша, но много често мисля за вас, а и от съобщенията ви ми става ясно, че и вие не сте ни забравили, което ме прави много горда  Embarassed
Обичам ви и ви целувам  Hug

# 206
  • Sofia
Днес направих една грешчица - излязох на разходка с количката! Е нема такъв филм!
Mr. Green Аз обаче съм тъпо и упорито и направих повторен опит с другата количка, груба грешка се оказа.  Laughing
По едно време зациклих в един коловоз на улицата и си кретам там яваш-яваш и зад мен един бус, бипка, бипка, накрая отвори прозореца и се провикна "Колеееееежкеее, днес Че минеме ли бееее?", облещих му се и аз, но културно му направих място да мине като се накиснах в една преспа до колене и после излизах половин час от там, а той на изпроводяк през отворения прозорец, прецеждайки плюнката си през зъби ми подвикна "Луда ли си ма, къде си го извела това дете в тоя студ да го разхождаш ма?!"
Ави, не знам при вас колко е валяло и как ти върви количката, за да разбереш аз как бутам утре иди на морския бряг и побутай на пясъка, те такова е усещането, че на моменти и по-екстремно.  Mr. Green
Може за разкош да си намажеш и обувките с восък, защо да ходиш в права линия като можеш да законтряш все на рало.  Laughing
Утре сутрин да се надяваме крила да ми поникнат.  perko

Стефчо, чуден празник си спретнала, сега не изневерявай на себе си и на дворното парти и организирай и на Ани РД на двора, на бой със снежни топки.  Laughing Nature Snowman

Изабелко, нахална си душицо и двата конкурса ли искаш да отмъкнеш?  Laughing
 Hug за адашката.

Абе Еления все се каня да те питам сладкарницата на Левтери работи ли?

Дез, тези 42-ри номер никакви грайфери нямат, сигурно човека доста се пързаля.  Laughing

ДесHug кажи как сте?

# 207
Добър вечер.
Ние още не спим ,така де -приспах я както винаги в 8.30,госпожицата се направи на заспала,и след има няма 10 мин,дотърча в хола при нас на масата,нищо че си изцоца шишето с мляко цялото,това не и попречи да хапне и от нашата трапеза Blush сега си играем Crazy..но от много софри,взе да дими Embarassed Mr. Green и сега тати да се оправя,че аз имам работа в сектата hahaha
Добре дошли на завърналите се мамчета Hug
Дес,намери време и драсни още някой ред,разкажи как сте,как я карате?
Сега ще ви пусна един музикален поздрав от нас:
http://www.picvalley.net/u/683/227621810.JPG
но музиката вместо да я слушате си я представяйте Mr. Green
Айде суит дриймс!

Вал,далечко са ми Левтерови и Здравкови,но мисля,че не работи newsm78

# 208
  • София
Добър вечер! Grinning
Вал, ела душко да видиш как върви мойта количка в коловози и преспи......снегoрин. А пък с гумено предно, се е утепала...... Mr. Green Нема това-онова... Mr. Green Heart Eyes
Изабелке, дай едно рамо..... Mr. Green
Днес не съм се мерила, но утре ще го сторя, за да си мръдна лентичката още надясно. Mr. Green
Еее, целият ми пост в мистър грийн.... Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 09:04 от GoldenEyeful

# 209
Добър вечер, брей като ви чета за патилата по зимните улици чак се успокоявам , че сме болни и не излизаме . Нас още не ни е пуснал вируса , допиваме си антибиотика утре и си мисля че вече е крайно време да се оправим , че то годината се изниза...Утре и  нашата кака е на училище  и тя приключи уж успешно с лечението , пък да видим. Сега се е ококорила до мен и ми се жалва , че сънят и не идвал.Караконджул си е от бебе.Знаех си че утре сутрин ще ме чака екшън при събуждането . То нашто не е лесна работа, цялата къща се събираме около леглото и докато я вдигнем. Аз обикновено държа на ръце мъника и я  бутам с крак ,а  баща и се провиква от другия край на стаята ,  по едно време даже майка ми идваше  у нас да помага  .Пък нашата само се протяга и вика "Днес няма да ходя на училище". При тия думи обикновено изригвам в грозно слово.
   Изабелко , душо , недей да се гласиш за ченето  , ние сме още в списъка . Признала съм ви за конкуренция , но е рано да се протягаш за наградата Hug
 Моля се на малката кукличка да и мине най сетне и този АБ да оправи нослето, измъчи се душичката малка. Нагушкай я от нас с Ици.
  Мери,Еличка ми кара Варицелата на 4 годинки. Тежко е само 3 - 4 дни докато избият всички пъпки , после детето ще се успокои и ще забравиш , че е болна.
  Драгонче , как ще е смешна болката ти?Толкова е подтискащо безпаричието  от него ,човек не може да се зарадва и на най- красивите неща. И при нас финансовия фронт се е оголил застрашително - не знам този месец как ще платя сметките , защото от НОИ ще ни забавят маичиството заради новите промени в закона . А заради алергията на Ици имаме ходене и до София този месец.Но както казваше дядо ми "Животът е колело- има долу , но има и горе" Все някога ще се оправим - важното е да сме здрави , че без здравето нищо няма стойност.
 Някои питаше за Шишетата за хранене - сменям на 3 месеца, бибата залъгалка още не съм му подновявала .
  РД на Ицко ще го правя на два пъти . На 3. 02 ще поканя на гости приятелки с децата . За почерпка ще си  приготвя соленки , кравайчета , плодове , чай, нещо сладичко и разбира се торта. Следващият етап ще е в събота  с бабите - следобедно парти- кафе , коняче , безалкохолно , ядки , сандвичи , бонбони всичко това отново вкъщи. Тежки софри няма да стягам.Писна ми да готвя- то край няма...
 Хайде лека и спяща нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт