Честито на вчерашната рожденичка Мациписи и на месечинковците Николай, Киара, Агафия и Мира.
Прекрасен малък празник и на Деница, Aлександър и Онур
Тео

Бени

Еееее лоша работа това с племенника на Мери. Децата така се радват на снега, а заради някой калпак какви бели стават. Дано бързо се оправи и той и Ива.
Вал сори че така се получи с чашата. Нямаше как да я снимам по-рано – стана за след празниците, но тати и така и се зарадва. Ама ще гледам поне 1 пъти на тримесечие да се разписвам тази година, пък може и да уцеля някой празник

Като отворихте дума за алергии - Иво преди около седмица се появи това, сега забелязах че има и на гърдичките и на сгъвката на едното краче, но са по-бледи и незабележими. Не знам дали е като на госпожиците, но утре сме на консултация и ще видим що за чудо е. И аз уж късно захраних, още се кърмим и ползвам Мустела от край време, но уви. Като се върна месец назад новите неща които е ял са мандарина, кус-кус на Плазмон и захраних с яйце. Мислех да го запиша на кухня и за това дадох жълтък, но явно ще отложа още. Доста отлагах, но по празниците ходихме и на гости на свекърите( гледат куче), а знам че козината също е алерген.
Мама Пух, след като изключи сиренето каква закуска предлагаш на Калоян?
Ави и аз се колебаех между Maxi-Cosi и Chicco, но в крайна сметка взехме Приорито. Видя ми се по широко, а и ги дават като марка най-надежни при краш-тестовете. В кошницата постоянно се дереше и не стоеше там, но в столчето е друга работа. Та това ме навежда на мисълта, че е удобно.
За рождения ден на малчо ми се искаше да го направя с деца, но май ще ме саботират. Ама за всеки случай ще събирам идейки от вас.
Честити ходещи крачета на Илиан и първо зибче на Пламенка!
Гала, Мирка ив., Мери - Със здраве да си ползвате придобивките!
Дез благодаря за обяснението