Криза ли, що ли, ама тази вечер не беше съвсем гореща водата като къпахме принцесата...Не искам и да си помислям какво може да се случи....
Роси, и ние се храним като вас, дори яде и по-малко. Утре ще ходим да ни мерят ище видим, ама ми се струва , че доста е натежала фръцлата. Вече ни на конче я нося, ни я премятам като преди... И един корем пуснала...като на майка си

Леле, Марти, много ми е интересно като пишеш. Връщаш ме в онези прекрасни мигове, които споделяхме тук заедно. В Замунда открих един бебешки дневник и сега попълвам , ли попълвам. Хванах се, че съм забравила доста уж важни неща и дори се върнах в брененлинските ни теми.( аз съм една от първите) Баси, какви тревоги имахме тогава.."Мен ме боли долу в ляво . А теб?" "Мен пък в дясно". Леле, ужас...Сигурно трябва и мен да ме боли вляво..."Циците ми порастнаха.."В 3 месец съм , а имам корем като в 9". "Имам бодежи в гърбЪ, ГъЗъ и на вратЪ.....

Мързеленди, споделяй направо тук рецептите, че явно има много желаещи. Аз сутрин се чудя вече каква закуска да приготвям-каши давам следобеда( когато ми се сторят съмнително боядисани нишестетата от кухнята). Сутрин редувам попара, кус-кус, овесени ядки, АМ с бисквити....Упс, пак заговорих за ядене

Айде, лека вечер!