Честита Нова Година ФЕВРУАРЧЕТА!

• 14 214
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia

Привет и от нас най-накрая. Изчетох ви още вчера, но не смогвам с времето...

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.
Със здраве да си носят името!!!

Честити месечинки на бебоците!

Честити рождени дни на патерици на
Бубето, Мациписи и Мемо.   

Завърнахме се след дългата скитня и сме отново на бойния фронт. Кой на училище, кой на работа, кой пак у дома. Борим се със следпразничната депресия  Laughing
Почвката беше тип пенсионерска. Спане, ядене пиене и разходки по малко. Таткото ,който обикновенно не го свърта у дома го хвана съклета накрая, но се примири. 
Баткото беше с нас до 30 и се върна в София да празнува Новата година със съученици. Естествено не издържа и се издъни още на 2-ри /ходил по нощите на гости на една девойка с такси  Rolling Eyes без разрешение и като за капак си изгубил телефона/ и сега ще празнува с нас по пенсионерски следващата. Crazy
Светлин вече ходи стабилно и руши къщата.
За храненето - гледам папате доста по- на често от нас.
Той яде в 8, 12-13, 16, 20 - четири пъти. сутрин и следобед около 200 гр. , а наобед и вечер 200гр. пюре и още половинка плодово или нещо за десерт. За сега сме още на пюрета, но от другата седмица сме на кухня и ние. Да видим дали ще я одобри.
Рождения ден е още далеч, но със сигурност няма да е удома. Просто няма къде. Освен, ако не се разширим до тогава, което е малко вероятно... Crazy
За финансовата част,  Rolling Eyes сложен е въпроса. Били сме и добре и мнооого зле. Даже Мерините 5лв. ги нямаше в някои дни. Наложи се да затворим двата магазина, а имахме заеми. Затънахме до гушата с тези фирмени кредити, защото бяха за кратък срок, но с големи вноски. От банките звъняха на ден по три пъти. На никой не го желая. Колко лихви сме платили не искам да казвам. Като за капак половинката остана без работа.
Успяхме да изплуваме някак си. Той си намери временно  работа и почти не се прибираше. Ходеше на две три места. Просто нямаше начин. Липсвал ми е и като присъствие и като помощ, но друг вариант нямаше. Скоро върнахме и последния кредит.
Не се отчайвайте живота е шарен и човек минава  през всякакви моменти. Трудностите понякога имат и добри страни. Когато сме си брояли стотинките сме били най-задружни. Така оценихме какво сме имали.
Човек трябва да търси начин и да опитва./ Това повече важи за татковците в сегашната ситуация, а и за в бъдеще, но това е мое мнение/.
Аз изчезвам, че се олях. Ако се ентусиазирам пак ще пиша довечера. Wink

Ето и малко снимки Hug на който му се гледа:
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=326480&view=2
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=326483&view=2
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=326489&view=2
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=326487&view=2

Ето и нашите първи самостоятелни пътешествия.
http://www.youtube.com/watch?v=8lkpMgU8FzM&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=fawaPb8tjOo&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=O6Igi0pAEqM&feature=channel_page

Хубаво настроение и успешен ден.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 11:27 от kam4o

# 286
Честит имен ден на всички!
Ефросинка много хубаво го е написала, затова си позволявам да я цитирам:
Честито на именниците Йоан на marty24, Ивелина на mozila, Иво на adi_v4, Иван на fff,  Ивана на Jesica fresh, Ивон на st_eli, Йоана на galka 79 и разбира се на Йоана на Теди (kokomania) Heart Eyes Hug и на наш Калоян Пухкин Heart Eyes HugНе знам дали и Ивайловците не празнуват..в такъв случай и на Ивайло на farf. Накрая, но не на последно място на Иво и Ива на Мери и на всички форумски мами и родата им до шура и шуранайката Joy hahaha, които празнуват днес! Ако има пропуснати, съжалявам Hug и да се чувстват и те поздравени!

В реда на това, което си говорихме за храната вчера, Дез, и аз не давам бисквити, солети и т.н. Общо взето солетите за Блажко са деликатес, а Маги е опитвала на няколко пъти като се е било спекло положението и е нямало как да не й дам.
За фасул, леща и грах - пише, че може още от 9 месеца - ето тук: http://ilianas.hit.bg/Schemes.html#beginning
Това е схемата, по която аз се водя основно.

За газта и топлото - ние още си държим прозорците открехнати, парно не сме пускали досега през сезона. Топлата вода си е добре, поне не съм забелязала, да е по-студено. Дано тази криза бързо да се разреши, че иначе голям батак ще стане...

# 287
  • Пловдив
Добро утро!
Честит Имен Ден на всички именници!Да не изброявам,че ще взема да пропусна някой Blush.Със здраве да си носят името.  bouquet
Вчера вечерта и аз такъв дългъг пост ви бях написала,но понеже и ние имаме ред на компютъра,не се разбрахме нещо и не успях да го публикувам. Crossing Arms
За храненето по-добре да не задълбаваме.Всяко детенце си е уникално и неговите родители го гледат с любов и се грижат за него според техните си схващания,така че нека бъдем толерантни едни спрямо други Hug
Нашият режим е:7-кърма,10-попара,13.30-пюре или нещо ,приготвено от мен,17-каша или плод,20-супичка+ половин филийка хляб,пак аз си я готвя.Старая се да му готвя здравословно и все още по бебешки,така да се каже.Крис още е много далече от нашата храна,не я приема детето,дори кухнята му дойде тажкън,затова и не го насилвам.Разни дреболийки между храненията изобщо не му давам.Има време за тях.По принцип ще се опитам да го възпитам с някакви правилни хранителни навици,но доколко ще го опазя от тази ''комерсиална" храна(Роска много хубава думичка Wink),не се знае.Няма да мога постоянно да съм до него,затова и трябва сам да си носи главата на раменете.Това си е мое схващане.
Ака един път на ден-сутрин около 9.
Имаше и още,но пак ми изтече времето.Мъжът ми е в отпуска вече трета седмица и направо ме побърква.Нямаме угодия ние жените значи Mr. Green
Чао за сега Heart Eyes

# 288
Добро утро!
Честит Имен Ден на всички дечица, съпрузи и бащи, майки и въобще всички празнуващи! Да сте живи и здрави и дълги години да се радвате на прекрасните си имена! smile3525  bigdance2 Tada Drunk cheers

Присъединявам се към поздрава!

# 289
Честито на именниците Йоан на marty24, Ивелина на mozila, Иво на adi_v4, Иван на fff,  Ивана на Jesica fresh, Ивон на st_eli, Йоана на galka 79 и разбира се на Йоана на Теди (kokomania) Heart Eyes Hug и на наш Калоян Пухкин Heart Eyes HugНе знам дали и Ивайловците не празнуват..в такъв случай и на Ивайло на farf. Накрая, но не на последно място на Иво и Ива на Мери и на всички форумски мами и родата им до шура и шуранайката Joy hahaha, които празнуват днес! Ако има пропуснати, съжалявам Hug и да се чувстват и те поздравени!

Честито на месечинките    bouquet   Hug

Grinning
Честито и от мен,бъдете живи и здрави!  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 290
Момичета,сега се сетих за нещо и искам да ви попитам.Когато родихте обещаха ли ви фирмата "pampers" да ви праща подаръци?На мен чак ми взеха адреса от болницата и ми казаха на всеки 3 месеца до годинката ще получавам подаръци.Ей.....тоз!Нищо не са ми пратили,и един памперс даже.Ако мога да се оплача ще го направя.Не съм за един памперс ама поне да не на праят на маймуни.

# 291
east_lights аз получих от Панадол /на 3м/и Пампер/6м/.

# 292
На нас още в родилното ни дадоха торбички,не само на Памперс,а и на други фирми,но повечето бяха с листовки за кърмене,захранване и.т.н...а на Памперс имаше 1 пелена подарък,след 3 месеца ми пратиха от Панадол-лигавче Peace
Ти къде ражда в  Бургас или в Поморие?

# 293
Разконспирирана съм Mr. Green, Чара   Hug
Честит Имен Ден на всички именници празнуващи днес!!!
Дойде и моя ред да почерпя, казвам се Иванка Heart Eyes

Овесените ядки 2-3 супени лъжици ги накисвам в малко вода за десетина минути и после ги варя на слаб огън 5-6 минути. Добавям банан, 1 бисквитка Чичи бебе и масло, соления вариант е с масло и сирене Peace
Просото или елдата ги накисвам предната вечер във вода, която сутринта сменям и варя 30 мин. Знам че е добре те да се консумират с плодове, за да се усвои добре желязото. Иначе Андрешко по ги обича с масло и сирене, но калция пречел да се усвои желязото. Тях ги правя като добавя банан, круша, ябълка и пасирам.
Момичета има една каша на Милупа "7 зърна" та тя ни е абсолютен фаворит, много я обича детето а вътре има: просо, ръж, ечемик, пшеница, царевица, ориз, овес - все хубави неща Mr. Green. Е, нея вече си я яде с масло и сирене. Може да пробвате Peace
Алтернативен вариант също е и "Елда с плодове" на Хипп, също добра закуска и вкусна (на който не му се вари и пасира) Mr. Green
Така си ги редувам аз закуските: елда с плодове, 7 зънената каша с масло и сирене, грис с масло и сирене, просо с плодове, овесени ядки с масло и сирене, попара, АМ с бисквитки и банан, макарони с масло и сирене, извара с плодове.

# 294
Аз раждах в Поморие.И при изписването също ни дадоха от памперс-един памперс,книжка за кърменето и още нещо ама не помня.И казаха на всеки 3 месеца ще получавате подарък.Даже акушерката изрично ме попита дали искам да си дам адреса.И аз се съгласих.Ама нищо до момента.Карай не съм за тях ама.Между другото тези които ползват памперс забелязахте ли че пакетите с уницеф са от старите памперси без ластик?Аз три пъти взимах от тях и бяха така ,а без етикета на уницеф са си новите с ластик Rolling Eyes    МЪРЗЕЛЕНДИ окапаха ми лигите!

# 295
  • Кьолн
Да и на нас в родилното така ни казаха ,но нищо не сме получили досега. Аз родих във Варна. иванка и на теб,честит имен ден! Да си жива и здрава! Много щастие и късмет!  bouquet Ивка като види някого да яде така се моли да и дадът. направо крещи.

# 296
Каттт, да копирам ли темата, че има още 4 мнения и минаваме на 21ва страница, шпък ти после ще редактираш, нали каза, че ще подготвиш новата тема? Или пък да те изчакаме да си я пуснеш?

Hug

# 297
Здравейте момичета, Simple Smile
благодаря ви за поздравите Simple Smile Честито на всички празнуващи! Много здраве и любов ви пожелавам!

Да ви се похваля. Йоана вече няма температура. Няма и обрив. Явно си е бил стандартен вирус. Simple Smile

Ето една почерпка и от нас. За да може да се включат и дюканките, менюто няма да е луканка, а нещо по-здравословно Simple Smile :

Извинете за краткия пост, но съм на работа и имам малко време за писане.

# 298
Честит имен ден Иванки, Иванчовци и производните им. Здраве, щастие, късмет и пари ви желая
За Сенди, че ни сподели тук своите тайни рецепти, спешъл поздрав
Честито кръщене на царя! Дано го топят в топла водица, за да не му замръзне пухкавото дупе ...
На месечинките-честит празник.
Камчо,Светльо е голям чаровник. А гледам, че каката много ти помага.Май не е лоша идеята за деца с по-голяма разлика.
Мале, хора, кажете коя банка да ограбя? Ще делим процент.В Ла Редута има страаааааааашни нещица и всички на смешна цена #CrazyСамо дето си харесах 1000 неща и сумата накрая никак не е смешна. Снощи даже се постарах пред мъжо Embarassed. Не ще да дава пари..Язък ми за старанието....

# 299
Честит имен ден на всички Ивановци, иванки и производните им! Да са живи, здрави, много упорити и с гордост до носят името си!
И аз минавам само да почерпя, че половинката ми е Иван. Да ми е жив и здрав....купила съм му една палма, че маймунките вече си ги има....3 на брой Mr. Green сега е ред на палмата.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт