Светле, ако знаеш и аз колко съм зле със счет.въпроси
С моето инж. мислене чета нещо 5 пъти и го разбирам по 5 различни начина
Даже като се замисля едва ли е така, защото става въпрос за доста голям брой майки, които евентуално може да се възползват Аги, ти как се водиш в момента, след като Лъчи е навършил 2 годинки?
Извинявайте, че ви занимава, всяко мнение и препоръка ми е от полза

исеписе, дано ви приемат. Голям зор, голямо чудо с тия градини и ясли. За яслата изкарахме някакъв луд късмет просто...И то най вече нещата с яслите са по лесни към момента, защото децата навършили 3г. по закон ги освобождават и следователно става още по трудно за градините... Но пък в яслите през цялата година се освобождават места, защото съответно някое детенце навършва 3г. А дали е прието на градина това детенце никой не го интересува... Мисля, че няма значение това, че си подала молба мин.година

Лили сега те прочетох. Значи засяга родилите след януари 2008
Аз също така го измислих днес
И като цяло исках да си сменя работата, но както е писала Аничка - добре беше да вляза в трудовия ритъм на старото място и междувременно да търся. Най странното е, че аз когато излизах в болнични през октомври 2006, бях убедена, че за мен в тая фирма всичко е приключило. Вътрешно усещах.
Вики много е свикнала с приятелките ми от парка и мога да я оставя примерно, но да са вкъщи. Защото в парка е трудно с 1 малко дете, та какво остава с две и повече

Може ли да е някаква реакция от Пентаксима която я бихме на 22.01 или не.Божее толкова ме е страх да не е нещо с бъбреците.
Казах на педи и днес ще пуснем урина.Тя каза че до сега не е чувала целите крака да отичат от чорапи, което още повече ме притесни.Макар че след като свалихме чорапите и я изкъпахме и минаха , не бяха отекли.Уфф не знам само стискайте палци да не са бъбреци.После ще пиша като вземем резултатите от уринат.