Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 423
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
Честита Нова Година момичета ,желая ви само приятни и щастливи мигове през новата година.
Хелена ,Честита ти сбъдната мечта.
Весе  Hug Hug Hug.

Скъпи мои приятелки искам да ви кажа ,че по Коледа наистина стават чудеса - бременна съм.
В 9 г.с.съм .Още не мога да се зарадвам ,страх ме е.

# 136
Здравейте момичета и татко Емо! Simple Smile Благодарим ви за поздравленията за нашия бате. Той милия от Коледа е закупонясвал и е много щастлив от подаръците.

Емо, ако искаш направи за Бобчо едно термусче обикновен чай от лайка (2-3 пакетчета в 1 литър вода) и им го занеси в болницата с памуче или тампончета. На нас ни действа почти чудотворно при пъпчици или зачервяване. До следващата смяна на памперса се забелязва подобрение. Не се знае какво може да помогне. Поздрави и на двамата и дано скоро се приберат.

Шер, а твоята шоколадка гледа ли реклами? -чувала съм че всички деца обичат рекламите и вече се замислям дали да не направим някакъв монтаж от реклами, че Дени онемява (особено като види жабчето на ФРОГ и микробите по тоалетната чиния  Mr. Green) все е вариант за задържане на вниманието Thinking

Ели,  Hug добре дошли у дома! Бързо да влезете в ритъм с малката принцеса и да ти остане време да ни я покажеш.

Глориsmile3501 Поздравления и леко бременеене! СТРАХОТНА НОВИНА ЗА 2009! Дано повлечеш крак Praynig!
Приятна нова седмица на всички!
 Hug

# 137
  • София
Шерка, Херка, Crazy той моя се заглеждаше като беше по-бебешок и тогава се задържаше в столчето за хранене и изкарваше там известно време. Сега изобщо дума не може да става. Пускам му ги само докато го храня, че поне тогава да седи мирен #Crazy Иначе няма такова нещо като заиграване, постоянно е в някакво прегрешение. Laughing Mr. Green

Хера, аз да те питам - махнахте ли памперса? Аз нещо не мога да се справя с това чудо. Той не казва като ще прави нещо, аз известно време го преследвах да пишка и ака, ама след като свърши второто няколко пъти в гащите Sick и ми секна мерака.

Весе, Емо, дръжте се. Hug Задава му се добрия край. Скоро ще си бъдете тримката у дома със здравичък и любвеобилен Бобчо! Praynig

А! Докато съм писала Глори ме изненада със страхотна новина!  Heart Eyes Честито миличка, пожелавам ти безпроблемна бременност и да си щастлива мама на прекрасно бебче! Hug

# 138
Глори,прекрасна новина.Така ме зарадва.
Всичко ще е наред,вярвай
  Hug

# 139
Скъпи мои приятелки искам да ви кажа ,че по Коледа наистина стават чудеса - бременна съм.
Hug Hug Hug Глори така се радвам за тебе, от сърце ти желая най-хубавата и спокойна бременност с най-щастливия завършек  stork-boy или  stork-girl

# 140
  • на дъното
gloria78   bouquetПрекрасна новина лека бременност и от мен.

# 141
  • София
Глори, така се радвам, миличка! Да имаш най-леката и безпроблемна бременност.
Виждаш ли, че чудото става. А, и знаеш, че хубавите работи стават бавно.
Много съм щастлива, Миташки да те пази много сега, и да се радвате на вълшебните
моменти на бременността. Гушкам ви с тумбачко.

Ели, добре сте се завърнали в топлия дом, който ви е чакал с малката
принцеса. Аз , вече мога да ти кажа ЧЕСТИТО с пълна сила. Да ви радва
бебана и да бъде много послушно бебе.  Hug

# 142
глория ,много се радвам за теб мила ,нека тази година е най щастлива за теб ,дано господ те дари с най здравото и  сладко бебе на света,нека твоето сърце отново да е цяло ,както беше преди .тази година да плачеш само от щастие.пожелавам ти лека и безпроблемна бременност,нашите принцеси ,които са ангелчета ще ни закрилят от там където са.

# 143
Глория ,страхотна новина  bouquet .Много се радвам !Пожелавам ти лека бременност.

Бобчо сега е много изплашен, но когато се приберете в къщи всичко ще се нормализира .Не се притеснявайте!

# 144
  • Sofia
... Скъпи мои приятелки искам да ви кажа ,че по Коледа наистина стават чудеса - бременна съм. В 9 г.с.съм .Още не мога да се зарадвам ,страх ме е.
Глория, честита ти вест!   bouquet  От сърце ти пожелавам лека бременност, красив резултат в края й  baby_neutral  и щастливо майчинство!  Praynig  Peace  Hug  Бъди здрава, спокойна и обичана!  Heart Eyes

# 145
Глоренце, !
Пази се, глези се и след 30 седмици да гушкаш своето завърнало се щастие!
 Hug Heart Eyes

Емо, когато си ги прибереш у дома, Бобчо ще се чувства по-сигурен и ще си бъде предишното ви детенце. Болницата не е неговата среда. За толкова години как само Военна болница е направена като за хора? У българско сякаш болниците никога не са били създавани за човешки същества и съдби. Някакви преустроени конюшни са, но са сключили и ВИП услуги.  Tired

Ели, добре сте си се завърнали с вашето новогодишно подаръче!   Heart Eyes Hug

# 146
...Скъпи мои приятелки искам да ви кажа ,че по Коледа наистина стават чудеса - бременна съм.
Честито!
Много се радвам - желая ти една лека и щаслива бременност със здраво бебче на финала! Hug Heart Eyes

# 147
Глори, честито  Hug Това е една дългоочаквана страхотна новина в нашия форум  Hug

Иначе няма такова нещо като заиграване, постоянно е в някакво прегрешение. Laughing Mr. Green
Много точно казано  Laughing Играчките могат да си стоят цял ден подредени ако аз не седна да си играя с нея...
Имаше по детския канал филмче с една розова кака. Него гледаше горе -долу. Ама нещо не го дават напоследък  ooooh!
Лили, имахме такъв период с рекламите, някъде като беше на 8-9 месеца, но отмина. Привличат и вниманието, но за съвсем малко...

# 148
  • Варна
ЧЕСТИТА 2009 ГОДИНА И ОТ МЕН!
 Дано донесе на всички нас само радост.
Честито! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!

# 149
  • Варна
Глори, честито! Нека 2009 година ти е много щастлива и късметлийска!

Хеленка, добре дошли у дома. Ще чакам да разкажеш как мина.

Татко Емо, основното правило в болницата е, че болният/семейството му си имат грижата за всичко.
За дупенцето се чудех дали да пиша оня ден, мислех, че знаете - всякакво кремче, което съдържа цинк помага за подсушаване на подсечено дупе - Бочко, Мустела, ако щеш цинкова паста от аптеката.

Разстройството му е от антибиотиците. Детето с какво се храни в момента? Има разни лечебни бебешки млека, които може и да помогнат, а може и да не помогнат. Оризовите каши, картофеното пюре действат затягащо. Лошото на медицината е, че действа на парче и докато лекува едно, разваля друго. Не казвам, че лекарите са невнимателни, просто медицината ни е такава. Така те стряска обстановката в болницата, че гледаш по най-бързия начин да оздравееш и да бягаш надалеч.

Поздрави на мама и бебо и дано утре детето е по-добре от днес!

Общи условия

Активация на акаунт