Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 405
  • 691
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ей страхотни новини ,много се радвам,че мама и Бобче са заедно,но най-ще се радвам като се приберат у дома при тати! Hug Praynig
Стискам палци Вики да се оправи бързо ! Heart Eyes

# 121
Емо, поздрави на твоите съкровища! Скоро да сте тримата! На Вики бързо оздравяване!

Ние ви черпим, че нашият бате (племенника ми) днес става на 2 годинки
пък Дени е с втори зъб.  newsm78 За къде сме се разбързали?
 Hug Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 17:33 от Lili_X

# 122
  • София
Шер, за начало можеш да започнеш с тези, не са на български, но грабват вниманието изцяло - Baby Einstein Има ги и в Замунда, но там някои от са във ДВД формат повече от 1GB всяко. Другите са Teletubbies - ето тема за тях http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259442.0;all. Виж откъде точно да си ги свалиш. В Замунда има само една серия и то на френски. Бързо да се оправяте! Hug  За ларингита знам, че задължително трябва да се пие противоалергичен сироп. На нас много ни помогна Aerius. Peace

Честит рожден ден на племенника ти, Лили!  bouquet Да е жив и здрав!

# 123
  • Варна
Лили, да е жив и здрав племенникът ти! Голяяяам да порасне! Много хубаво да си играят с Деница-хубавица!

Болничета, оздравявайте!

Вихрогонче, не съм го чела. Дай линк към нещо негово.

# 124
Аги, мерси Heart Eyes. Въобще не съм се сетила, че има такива теми... Crazy Нали само в нашия форум си кисна....
 Сироп са ни изписали Ксизал. За сега е добре. Спа спокойно и играем. Храни се. Ще видим как ще изкараме нощта.

Лили да ви ежив и здрав баткото. И честито зъбче на Дени

# 125
  • Виена
Здравейте!
Два дни откачих без връзка и без новини за Бобо. Днес щях да тормозя Рони по телефона. Добре че се оправи нета.
Първо много, ама много се радвам на новините от болницата. Емо, и аз съм фенка! Слагай ме в списъка веднага!  Laughing Весето има страшен късмет точно ти да си таткото на Бобо!
Още преди да прочета последния ти "отчет" исках да се включа като разбрах как е реагирал Бобчо на появата на мама. Детето е преживяло шок заради конфликт от раздяла. Всички съпътстващи "екстри" на пневмонията като ларингит и промяна на поведението са резултат от този конфликт. Обривът, който е получил е добър знак, колкото и невероятно да звучи. Това е РЕШЕН конфликт. Дори е възможно въпреки антибиотиците да направи още веднъж температура, но без промяна в настроението, дори и да е около 39 градуса. Нека мама да не се стряска от това. В момента вече при Бобчо е най-доброто лекарство - присъствието на мама.
Извинявам се, че си позволявам да давам мнение, различно от това на боговете в бели престилки, но сърцето ми се свива като разбера за болно детенце, което е оставено без родителите си. Пожелавам ви повече да нямате подобни тревоги, а Бобчето да оздравява бързо!
Отивам сега да ви чета, понеже си признавам без бой, че гледах само постовете на Емо и този на Светлето. Ако шефа ми позволи после ще се включа пак. Забелязах, че интересна тема сте подхванали... Безкрайна...
Аничка, успех от понеделник! Да са живи и здрави двамата сладури, всичко друго има решиние все някак. Светле, лаконичните ти появи ми подсказват, че си имаш дертове и ти. Ако ми остане време и аз може да ви помрънкам, че ми се е свило всичко. Ма нека да оздравеят дечицата, че пред тези проблеми наистина всичко останало не си струва нервите, които трошим!
Прегръщам ви всички! И се връщам назад да чета!  Hug Hug Hug

# 126
Момичета, честита нова 2009 година!
От сърце желая на вас и семействата ви много здраве, късмет и сбъднати мечти!!!

# 127
   Добър вечер, момичета!
   Да снеса малко информация, не че е много и кой знае колко добра, но все пак...
   В състоянието на Бобо няма много промяна. Продължава да си кашля (поне е влажна, каза Весела), не иска да спи, страхува се от инжекции, маската за инхалации и липсата на мама. Започнали са пак да му дават антибиотиците орално и разстройството не е спряло. Днес имах шанса да го видя за 4-5 минути, но положението хич не бе розово. Направи се, че не ме познава, макар да протегна ръчички за гуш като ме видя, но не пожела да ме погледне Sad! Всичките заучени и доказани приоми да го накарам да се усмихне не дадоха ефект. Дали му помогнах или навредих не мога точно да кажа, защото след като съм си тръгнал се е скъсал да плаче милия, макар че до последно не ме погледна в очите. Колкото и да не вярвах на Весела - това не е нашето дете, знам че е нормално, знам че може би е защитна реакция, знам че психиката му е срита до 0, знам че в неговите очи сме го предали, знам и още много неща, но ме е страх. Весела е силно разочарована от болницата, лекарите и ВИП условията в които са. Уж всички се държали много мило с Бобо "милото, сладко бебче мммм мммм", но той като ги зърнел само, одисеята започва. Поради борбата с майка му при инхалации - са пропуснали две от тях ("макар че не било фатално"). Тъй като дупето му е силно подсечено и цялото на рани Весела попитала за някакво лекарство - отговора бил -" е вие нямате ли си, не си ли носите? нашето в аптечката е свършило утре по някое време ще заредим, не ме интересува оправяйте се, утре отидете и си купете от аптеката на болницата". Не че съм сметкаджия, но за 20 лв на ден за стая с пружинно легло и продран дюшек, дограма - набор на дядо ми и метален кафез за детето ни и си плащаш по 4 лв на денонощие да гледаш само националните програми на телевизор ("със съдействието на НЗОК") ... - такова отношение и държане ми идват малко в повече. Ще хвана да поспра малко, че освен да си излея гнева и да ви притесня отново и допълнително, нищо друго няма да направя.
   На всички малки болничета пожелавам много ама много бързо оздравяване, защото ще викна Баба Яга -  така да им кажете. Чичо Емо е лош - много лош!
   cher - не искам да те съветвам не искам да те плаша, ти най-добре си знаеш и познаваш детето, само ще те помоля, бъди много ама много внимателна, защото само като прочетох и тръпки ме побиха от твърде пресните ми спомени. Моля те, при първото по-сериозно съмнение което ти мине през главата, че състоянието не ти харесва - отидете на специалист - моля те! При нас нещата станаха за 6-7 часа и се скъсаха да ни обвиняват защо не сме дошли по-рано, а последствията всички ги знаете. И пак едно клише - "Страх лозе пази"!
   Много благодарности и целувки ви праща Весела, много ви обича и стиска палци. Много се е сдухала милата, но след днешната ми среща с Бобчето, напълно я разбирам.
   Няма да казвам, че пак съм се улял - вие си знаете. Simple Smile

Пожелавам ви много ЗДРАВА, лека и спокойна нощ и сладки сънища!
Поздрави, Емо!!!   

# 128
Ох,направо вече ще откача.Не стига,че съм със страшна хрема,а ме болят и ужасно венците,болката ме побърква и ще ме докара до лудаст.Ники,моля те дай съвет за някаква паста ли,нещо друго ли,че направо не се търпи.Измазах Калгела на Марти,ама той  с много краткотраен ефект.Просто вече нямам търпение да се върнеш на работа.
шер,стискам палци Вики бързо да се оправи  Hug
Сега ще се върна да прочета новините за Бобчо.

# 129
  • Стара Загора
Шер да се оправя Викито бързо Hug Преди време едни Вентолин на нас ни изкара акъла...Слави получи сърцебиене от него и като се замята посреднощите и се разпищя....червен, зелен и като луд. Изкарах си акъла..почнах да повръщам от страх а сержа се чудеше де да се дене. Излетяхме от ас и отидохме на доктор в 1ч. посреднощ и се оказа от Вентолин-а...оттогава не ща и да го чуя Twisted Evil Пазите се много. За филмчета - Слави гледа доса Том и Джери и семейство Флинстоун. Имам и две дръпнати игри...като ги играя на компа доста  забавява с тях. Едната е http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=106775&hit=1 а другата е Santa Claus in trauble.
Емо поздрави на Весето  Hug Много изстрадахте Heart Eyes

# 130
  • на дъното
Добро утро и от мен.За татко Емо мога да препоръчам да вземе за малкия Бобчо кремчето на Мустела за много раздразнена кожа в нашия случай много помогна и още на следващия ден дупето беше видимо по добре.А за отношението в болниците нямам думи Twisted EvilАз ходех цял ден след дежурните лекари да дойдат да го видят и се притеснявах от това разтройство понеже не беше като едно нормално разтройство няма да се впускам с подробности а той ми отговори с най-голямото си нахалство" аз не мога нищо да направя ще си чакате до утри тя доцентката си го магери  Shocked"Просто живеем в една държава както беше казал един човек "Цървулландия"Извинявам се за негативният ми пост,но не се сдържах.
А на всички работещи им желая лек първи работен ден  Hug  на болните бързо оздравяване.

# 131
Емо, предай поздрави на Весето и да стиска - няма избор, дано скоро всичко е лош спомен. За състоянието в болниците и на мен ми е много известно  Tired А Бобчо според мен ще си стане точно вашето детенце. Особено като се приберете вкъщи. Само да оздравява бързо. По мои наблюдение точно в тази възраст 9-10м. децата започват абсолютно всичко заобикалящо да разбират, просто не могат да говорят и изразяват така, че ние да ги разбираме  Peace
За Вики притеснена съм. Най вече заради вашите скорошни преживявания. Благодаря ти за съветите. Аз преценявам, че не се влошава. Гласът и се пооправи, или просто съм свикнала с пресипналия.... Тази нощ спа сравнително добре. Е, ставах 10 пъти да я завивам и 2-3 пъти покашля. Има лека температура, давам и Панадол и бързо сваля... Ох, де да знам и аз... Следобяд ще я заведа и на личната да я види...
Херка, благодаря и на теб  Hug Тези които Аги е посочила са много хубави, но явно не и е дошъл момента с филмчетата. Още си е диваненце. Вчера цял ден сме лазили като коне, скачали като зайци и танцували чалга  Crazy
Аз така си изкарвам акъла като е болна Вики, защото тя вирусите ги кара със среднощно повръщане и затова не мога да спя. Много е неприятно. Но този път тая "екстра" я няма  Crazy
Бени, тая работа с венците да не е на нервна почва  Rolling Eyes Не че го твърдя, де, но знам че е възможно  Peace

# 132
  • Стара Загора
Шерче моето си е диваненце по рождение Mr. Green Не се заглеждаше до скоро по тв-то въобще..нито реклами нито деци /както той ги нарича/ не го блазнеха. Единствено лаптоп-а на мама и компа на тати го интересуваха....пусти шамари. Twisted Evil Като те чета за Вики все едно слушам за Слави. Доста е буен и на моменти не издържаме с баща му. Ако го оставим и за ден при някой друг после ни го връща тъпкано... Криза на 2г. ли е що ли незнам ама яко пушим със сержа вече. Много го обичам и немога да си представя какво съм правила без него ...обаче на моменти не е търпим направо. Сержът хубаво има наряди и почива от него по 24ч. ама аз незнам де да си вдигна чукалата та да отдъхна малко Tired Казаха ми да се успокоя, че след кризата на 2г. идвала тази на 3г. и после на 4г...абе въобще приказка Mr. Green Не се оплаквам въобще...просто споделям и се успокоявам, че не съм сама Mr. Green
Лек ден момичета. Мързелив ден ми е днешния Crazy

# 133
Здравейте момичета  Heart Eyes
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Излишно е да казвам колко невероятно щастлива съм че моята мечта стана реалонст Heart Eyes Все още немога да повярвам вече сме си вкъщи ,но не ми остово време за нищо само се кърмим и цедим /не се оплаквам Laughing/
Когато ми остане повече време ще ви разкажа всичко за моята принцеса и за това как се случи чудото Grinning
Обичам ви и ви благодаря за всичко  Heart Eyes

# 134
Здравейте момичета  Heart Eyes
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Излишно е да казвам колко невероятно щастлива съм че моята мечта стана реалонст Heart Eyes Все още немога да повярвам вече сме си вкъщи ,но не ми остово време за нищо само се кърмим и цедим /не се оплаквам Laughing/
Когато ми остане повече време ще ви разкажа всичко за моята принцеса и за това как се случи чудото Grinning
Обичам ви и ви благодаря за всичко  Heart Eyes
Хеленка добре дошли у дома,  Hug Hug Hug нека малката да папка и да пълни памперси безпроблемно , и като намериш време да ни я покажеш
Praynig Praynig Praynig Дано днес има само хубави новини от Бобчо
Всички болнички да оздравяват бързо, и много да се пазим, че пак разни грипове и вируси идвали към нас
Херка моя племенник е колкото твоя Слави, сега е на 2г. и 3 м. да са живи и здрави ама аз имам чувството че все е в криза на растежа милия, толкова е палав, инати се , най-обича да си играе с неща които изобщо не са за игра , общо взето при тях е весело, както казва майка ми нека лудува сега му е времето 

Общи условия

Активация на акаунт