Стискам палци Вики да се оправи бързо !
За ларингита знам, че задължително трябва да се пие противоалергичен сироп. На нас много ни помогна Aerius. 
Да е жив и здрав!
! Всичките заучени и доказани приоми да го накарам да се усмихне не дадоха ефект. Дали му помогнах или навредих не мога точно да кажа, защото след като съм си тръгнал се е скъсал да плаче милия, макар че до последно не ме погледна в очите. Колкото и да не вярвах на Весела - това не е нашето дете, знам че е нормално, знам че може би е защитна реакция, знам че психиката му е срита до 0, знам че в неговите очи сме го предали, знам и още много неща, но ме е страх. Весела е силно разочарована от болницата, лекарите и ВИП условията в които са. Уж всички се държали много мило с Бобо "милото, сладко бебче мммм мммм", но той като ги зърнел само, одисеята започва. Поради борбата с майка му при инхалации - са пропуснали две от тях ("макар че не било фатално"). Тъй като дупето му е силно подсечено и цялото на рани Весела попитала за някакво лекарство - отговора бил -" е вие нямате ли си, не си ли носите? нашето в аптечката е свършило утре по някое време ще заредим, не ме интересува оправяйте се, утре отидете и си купете от аптеката на болницата". Не че съм сметкаджия, но за 20 лв на ден за стая с пружинно легло и продран дюшек, дограма - набор на дядо ми и метален кафез за детето ни и си плащаш по 4 лв на денонощие да гледаш само националните програми на телевизор ("със съдействието на НЗОК") ... - такова отношение и държане ми идват малко в повече. Ще хвана да поспра малко, че освен да си излея гнева и да ви притесня отново и допълнително, нищо друго няма да направя.

Преди време едни Вентолин на нас ни изкара акъла...Слави получи сърцебиене от него и като се замята посреднощите и се разпищя....червен, зелен и като луд. Изкарах си акъла..почнах да повръщам от страх а сержа се чудеше де да се дене. Излетяхме от ас и отидохме на доктор в 1ч. посреднощ и се оказа от Вентолин-а...оттогава не ща и да го чуя
Много изстрадахте
на болните бързо оздравяване.
А Бобчо според мен ще си стане точно вашето детенце. Особено като се приберете вкъщи. Само да оздравява бързо. По мои наблюдение точно в тази възраст 9-10м. децата започват абсолютно всичко заобикалящо да разбират, просто не могат да говорят и изразяват така, че ние да ги разбираме 
Тези които Аги е посочила са много хубави, но явно не и е дошъл момента с филмчетата. Още си е диваненце. Вчера цял ден сме лазили като коне, скачали като зайци и танцували чалга

Казаха ми да се успокоя, че след кризата на 2г. идвала тази на 3г. и после на 4г...абе въобще приказка
Все още немога да повярвам вече сме си вкъщи ,но не ми остово време за нищо само се кърмим и цедим /не се оплаквам 
Все още немога да повярвам вече сме си вкъщи ,но не ми остово време за нищо само се кърмим и цедим /не се оплаквам 

нека малката да папка и да пълни памперси безпроблемно , и като намериш време да ни я покажеш
Дано днес има само хубави новини от Бобчо