Поздрави на силната мама Веселка
Радвам се, че мъничето вече е извън интензивното и мама е при него.
.Щом вече е с мама значи бързо ще се оправи.

Пък като ми размине може и да си кажа какво ме тормози. 
както на мъника така и на мама.А относно темата която сте развили за "болката"няма да взема отношение защото мога да нараня някого,но както е казано всеки си знае какво му е. 

Дано скоро това остане в миналото, а от малката детска главица лошите спомени се изпарят.

! 
Снощи гледах някакво предаване и се сетих, че от доста време не съм те засичала.

Чела ли си Боулби? Той е психиатър, изследвал детските емоции при раздяла с майката, дори и временна, дори и належаща, както се случи с Весето и Бобко! Говори за привързаността и базисното доверие към света! И за това колко възлова и важна е именно първата година от живота на детето, тоест бебешката възраст 
Моля се за това да се почувстваш по-добре, с теб съм и съм сигурна, че 2009-та ще е твоята щастлива година!

Препоръчай ми книжка за детската психология, възпитание или и аз не знам точно... Мисълта ми е, че моето дете е с уникален харектер, който с времето става все по уникален
Не искам да я променям разбира се, но честно казано на моменти въобще не знам как да постъпя... Особено с тръшкането и инатенето... Може би нещо в подхода ми не е наред, де да знам... Като се ядосам крайно почвам да и креща защото просто не знам какво друго да направя. Обяснявам и постоянно защо и се карам и сърдя когато направи нещо, но много често тя ми се плези и ми прави "бърррр" което значи "не те слушам въобще" 
Вчера след като се събудила майка ми се обади, че е предръзняла. А снощи започва да кашля и не сме спали. Аз от притесние, тя заради запушеното носле. Ходихме в една частна клиника. Уж дробовете били чисти. Ама то и на Весето и Емо лекарката беше казала, че на Бобчо са чисти
Ама тя се скъса да реве от доктора и какво чу въобще тоя лекар не ми е ясно. Иначе е добре, играе си, но гласа и е присипнал и кашля от време на време. За сега само лекарсква ще пие, не била още за АБ. Но ако се влоши ще ходим да ни правят и на нас инхалации /не виждам как ще стане, тя не дава дая докоснат/. Вирусно е... Което значи, че никъде не трябва да я водя... Просто ще изкукваме вкъщи само дано не се влошава