Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 409
  • 691
  •   2
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Емо прекалявай колкото искаш.....затварям си очите Heart Eyes
Поздрави на силната мама Веселка Hug Радвам се, че мъничето вече е извън интензивното и мама е при него.

# 106
Браво на прекрасния Бобчо  Heart Eyes.Щом вече е с мама значи бързо ще се оправи.
Татко Емо,пожелавам ви скоро да сте си пак тримата в къщи и никога повече да не ви се налага да се разделяте по такива поводи.
А ти пиши по-честичко при нас,защото ми пълниш душата  Hug
Радвам се,че Ели вече е в къщи с малката си принцеса и чакам скоро да се включи със снимков материал  Hug
По темата,която сте захванали ще кажа само,че на мен лично ми трябваше доста време да се отърся от ужаса,който преживях.Единствените хора,с които съм говорила за чувствата си в този период сте били вие,защото имах усещането,че никой не можеше да ме разбере,хората ме гледаха странно и недоумяващо,и според много от близките ми щом така е станало значи е за добро,което за мен не беше обяснение.Сега вече близо три години след загубата ми се опитвам да не мисля за това,ежедневието ме е погълнало и нямам много време за мисли.Но сигурна съм,че моят лек е Марти и не мога да си представя как бих се справила без него,може би нямаше да ми е толкова лесно.
Фивърче,ще се справиш миличка със всички проблеми и вярвам,че много скоро  ще гушкаш своето бебче.Опитай се да се настроиш положително и не мисли постоянно за изследванията и резултатите от тях. Hug

# 107
Радвам се много на малкия герой. Надявам се в най-скоро време всички да са заедно вкъщи.
Момичета, в понеделник ми стискайте палци. Ще бъде първия ми работен ден.
Ако ви кажа, че напоследък нямам никакви сили дори да пиша и мога само да ви кажа  Hug Hug Hug Пък като ми размине може и да си кажа какво ме тормози.

# 108
  • София
Емски, силно ви прегръщам и тримата. Новините за Бобчо са повече от прекрасни, коя от коя по-хубава.
А поведението на Бобко вероятно е нормално, имайки предвид през какво мина милото дете. Определено
шока е бил огромен, може би е нормално, че е малко недоверчив в момента и дръпнат. Сигурна съм обаче,
че бързо ще му мине в прегръдките на мама. Да е ни е здраво момчето, че Лора вече почна да яде всичко
което хване, и иска да яде Бобо (имаме да си връщаме).  Hug

Аничка, бързо ще влезнеш в час на работното място, а и ти май не си спирала да работиш от вкъщи.

# 109
  • на дъното
Добро утро от побелелия морски град.Много се зарадвах на новините за Бобчо.Татко Емо да предаде много силни  Hug Hug както на мъника така и на мама.А относно темата която сте развили за "болката"няма да взема отношение защото мога да нараня някого,но както е казано всеки си знае какво му е.

# 110
   Добро утро, приятелки!
   Този сняг ще ни затрупа ако продължава в същия дух, но ако затрупа и проблемите - нека да вали! Simple Smile
   Тази сутрин, мама звучеше много по-добре - обнадеждена и с приповдигнат дух, нещата все още не са розови, но са поели посока - добра. Още снощи ми се похвали, че си е спечелила усмивка от Бобо - което е чудесна новина. Заедно са в една стая с друга мама на малка принцеса "с къдрици като карфиол", има си компания. Продължават с инхалациите (от които Бобо много се плаши, но му е правила една докато е спял и нещата са минали успешно), не я оставя да иде до 00 - без да се разплаче, милия го е страх, че пак може да изчезне, "как да му обясня, че никъде няма да ходя". Дупето му е силно подсечено и надупчено. След като му дали антибиотик орално получил разстройство, спрели го, но тези дни пак ще опитват - дано всичко мине наред. За момента, за изписване и дума не може да става, питала доктора - " ние днес ви извадихме от реанимация вие за изписване ме питате - между една седмица и десет дни ще си постоите". Взима пари на заем от съкилийничката си за ТВ и кафе, че вчера в цялата лудница я оставихме без пари, та сега иска три кила стотинки. Ларингита е овладян сега остава пневмонията. Пресипнал му е гласа, прокашля от време на време, но не се предава (на тате бореца). Продължаваме да стискаме палци и да се молим. Благодаря за подкрепата, момичета! Като чета постовете ви - ме обвзема спокойствие, душата се пълни с радостни чувства и самотата ми не е толкова тягостна. Благодаря и нега Бог е с нас!

Една борба в мен бушува здраво,
   дали да пиша, а имам ли право?
   Всеки тук, свойта болка преживява
   и знаем - тя остава, не се забравя!
   Един със ней живее, а пък другий зарад нея!
   Но знайте хора - един ПРОБЛЕМ не се решава
   като се потули във забрава!
   Той се разглежда, разисква, обсъжда
   и пази Боже вражда да развъжда.
   Разберете хора - воистина -
   "чрез спора се ражда истина"!
   Споделяйте, говорете, пишете
   от себе си се не срамете,
   да не обидите някой 
   в спора, има място за всякой!
   С болката се по-лесно живее,
   когато се душа излее!
   И накрая Моля ви - четете,
   мислете, Но не ми се сърдете!
   Всеки има право,
   свойто мнение да защитава!

Поздрави, Емо!!!

# 111
  • София
Добро утро! Hug
Първата и работа е да проверя състоянието на Бобчето. Радва се, че се подобрява и дарява с усмивки мама. Стана ми много жал за надупченото дупенце, какво ли е преживяло милото самичко и само някакви в бели престилки го боцкат. Cry Дано скоро това остане в миналото, а от малката детска главица лошите спомени се изпарят. Praynig

# 112
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!ЖЕЛАЯ ВИ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!
ПО МАЛКО БОЛКА И СЪЛЗИ И ПОВЕЧЕ ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!!!И НАЙ ВЕЧЕ МНОГО БЕБЕНЦА ПРЕЗ НОВАТА 2009!!

Веси и аз стискам палци за Бочо Praynig·

# 113
  • Варна
Емо, чакай да изровя оня емотикон -  newsm20
Невероятен си!

Новините наистина не са още розови, но дано детето се подобрява, с успокояването си.
Като лежахме навремето в интензивното бях свидетел как отучиха бебе на 1 месец, тежащо под 3 кг да не яде в 3 през нощта. Просто 3-4 вечери го оставяха да реве, без да идват да му донесат биберона. Мъничкият ревеше с пълно гърло по 30-40 минути, плачът кънтеше из цялото отделение, но сестрите бяха непоколебими. И детето накрая млъкна. Защото като не му обръщат внимание, защо да си хаби силичките, и без това беше на системи и болничко. Представете си, че сте на негово място. Какво ще си помислите за света?

Че мама те е зарязала и не идва, че никой не го е еня за тебе, и че трябва да си пестиш силите, за да оцелееш. Как да не се затвориш в себе си и да не гледаш подозрително всички? Къде бяха, като ти трябваха?

Продължавам да стискам палци за всички вас!

Аничка, успешно приспособяване към новия ритъм!

Ичони, честита нова година и на теб, отдавна не те бях мяркала! Всичко най-добро!

И при нас е бяло, та очаквам скоро да срещна някоя полярна мечка.  Mr. Green

# 114
Дано оттук нататък новините от Бобчо да са само хубави, и скоро да се приберат в къщи при татко
Ичони вчера си мислих за тебе, че отдавна не си ни посещавала, ЧНГ и на тебе и на семейството ти, и тази година още едно щастие в ръцете ти

И при нас е бяло, та очаквам скоро да срещна някоя полярна мечка.  Mr. Green
Лилибон, тя май полярната мечка си дойде със снега, да я поздравиш от нас, особено малкото мече
п.п. Хайде да се оправя времето че другата седмица трябва да пътувам до Варна на преглед, Силви , вие утре ли ще пътувате или ще отлагате  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 115
Бобчо,   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Емо, Весето при тези ВИП условия, има ли къде да поляга за по няколко часа през нощта? Дано днес те пуснат при за мъничко да си ги видиш и двамата. А за стотинки, един чорбар-касичка може да получи син чук по главата и да бъде преслушан какво е събрал до момента.  Wink
Ичони,  за много години и на теб!   bouquet Снощи гледах някакво предаване и се сетих, че от доста време не съм те засичала.
Аничка, успех от понеделник! Дано Боби да се адаптира бързичко с тръгването на мама на работа.  Hug

# 116
  • Варна
Радвам се, че добрите новини около Бобчо се увеличават  Hug
Емо стихчето, което си съчинил много ме резвесели, уникално е  Grinning
Anichka пожелавам ти успешен старт в работата, сигурна съм, че бързо ще се адаптираш към обстановката  Hug
Lilibon и аз чакам включване от полярното мече.
vihrogonche това с "фикс идеята" бяха думи на моя близка колежка, така че въобще не се притеснявай, че си ме наранила с нещо  Hug

# 117
  • Sofia
Емо, много ми хареса поезията ти - хем силна, хем красиво написана!   bouquet

Лилибон, по отношение на бебчето и майка му мислим не само сходно, а направо еднакво!  Hug  Чела ли си Боулби? Той е психиатър, изследвал детските емоции при раздяла с майката, дори и временна, дори и належаща, както се случи с Весето и Бобко! Говори за привързаността и базисното доверие към света! И за това колко възлова и важна е именно първата година от живота на детето, тоест бебешката възраст  Peace

Фийвърче, щастлива съм, че не аз съм причината за твоето огорчение!  Hug  Hug  Hug  Моля се за това да се почувстваш по-добре, с теб съм и съм сигурна, че 2009-та ще е твоята щастлива година!  Praynig  Heart Eyes

Към всички:Хубаво ми е във вашата компания и се радвам, че не ме гоните оттук! Имам нужда от вас! Не зная защо  newsm78  Rolling Eyes  Embarassed, но е самата истина - изпитвам потребност да ви чета, да преживявам с вас, а понякога и да се включвам с писане, дано не дразня някого!  Praynig  Heart Eyes

Вие сте страхотни, уча се от вас, боли ме за вас, радвам се заедно с вас, уважавам ви и ви обичам! Желая ви прекрасна Нова Година, изпълнена с добри новини, с повече положителни чувства и със здраве, щастие и любов!  Hug

# 118
Ами аз на патерички да поздравя Силви, не знаех че има имен ден.
И за Бобчо се радвам,че вече е по-добре.
А аз във вторник имам час за Варна, но като гледам времето, май ще отложа часа за другата седмица  Cry

# 119
vihrogonche, аз съм изключила че теб мога да питам  за едно нещо Hug Препоръчай ми книжка за детската психология, възпитание или и аз не знам точно... Мисълта ми е, че моето дете е с уникален харектер, който с времето става все по уникален  Crazy Не искам да я променям разбира се, но честно казано на моменти въобще не знам как да постъпя... Особено с тръшкането и инатенето... Може би нещо в подхода ми не е наред, де да знам... Като се ядосам крайно почвам да и креща защото просто не знам какво друго да направя. Обяснявам и постоянно защо и се карам и сърдя когато направи нещо, но много често тя ми се плези и ми прави "бърррр" което значи "не те слушам въобще"  Rolling Eyes
Това не е спешно въобще обаче. Ако имаш нещо в предвид - пиши.  Hug

Лошото е, че и моето детенце е с ларингит, приятелчета. Това ни е третата болест в живота и не съм много свикнала, че всички деца боледуват  Sad Вчера след като се събудила майка ми се обади, че е предръзняла. А снощи започва да кашля и не сме спали. Аз от притесние, тя заради запушеното носле. Ходихме в една частна клиника. Уж дробовете били чисти. Ама то и на Весето и Емо лекарката беше казала, че на Бобчо са чисти  Crazy Ама тя се скъса да реве от доктора и какво чу въобще тоя лекар не ми е ясно. Иначе е добре, играе си, но гласа и е присипнал и кашля от време на време. За сега само лекарсква ще пие, не била още за АБ. Но ако се влоши ще ходим да ни правят и на нас инхалации /не виждам как ще стане, тя не дава дая докоснат/. Вирусно е... Което значи, че никъде не трябва да я водя... Просто ще изкукваме вкъщи само дано не се влошава  Praynig
Забравих да кажа, че и аз съм болна от Нова година. И това беше причината да я оставя още 2 дни на село... Но явно сме си врътнали някакъв вирус. Аз не съм толкоз зле, де. Но ме боли гърлото доста и най лошото е че ме боли и болното ухо... тъпо но все пак ме наболява  Sad
Иначе и ние имаме сняг  Laughing Вчера толкова се радвах, че заваля и днес ще излезем Вики да се порадва...

Аги, препоръчай ми филмчета, от които Лъчи се впечатлява. Вики не гледа повече от 5 мин. телевизия ама да пробвам пак... Че и книжките нещо и омръзна да четем...

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 15:48 от cher

Общи условия

Активация на акаунт