Децата са били част от нас. Себе си не можеш да забравиш, каквото и да правиш, нямаш нужда от болка, за да помниш, че ти си ти.
Много се радвам за Бобо! Да се оправя бързо!

Дай Боже, всеки му! Много се обичайте и дано това е последното такова изпитание за семейството ви.

Не спирай до тук.

благодаря ти много. Притеснението ми дойде от това, че с първия си пост въобще не подозирах, че тия разсъждения ще тръгнат в такава насока. Нито съм се замисляла да се изкажа така, че да не нараня личните преживявания на всяка една от нас поотделно /това е невъзможно, разбира се/.
Дано! И да не си помислите, тоя пише само когато яйцето дойде до...
Но това е за добро
)
Аз това имах предвид - занимавай ни със себе си. Може пък да помогнем. Иначе те определям като широко скроен човек и знам че не си обидена. 
Поне сега са заедно с мама.

Много ви мислех, както вас, така и самотното геройче
Но всичко е добре, щом свършва добре! 

Поне сега са заедно с мама.
... Шерче, не си направила нещо нередно. Изказала си мислите си на правилното място. Достатъчно много задръжки си имаме в реални ситуации - да не разстроим близките, как ще реагират непознати за нас хора, които не ни познават (дали няма да ни наранят с неуспешен опит за съчувствие). Напълно съгласна съм с това:
; и второ - опитвайки се да се поставя на твое място и доколкото се познавам
- съм почти сигурна, че бих реагирала на случващото се с мен с превръщане на мечтата ми за дете във фикс-идея... просто съм такава... грешката от моя страна е явно, че съм приписала на ТЕБ мои си преживявания, мисли и емоции... още веднъж, прости ми, че съм те засегнала и че като цяло се изказвам неподготвена сигурно...