СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 098
  • 323
  •   1
Отговори
# 15
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Васко на Емук, Васко на Милета, на Весела, на Лекси и на всички ваши близки!

Ние след малко отиваме на рожден ден на моята майка Галя. По този повод искам да Ви почерпя. Да ми е жива и здрава!

# 16
  • София
Ето и една история на това как си изкарва Едуард празника:

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ОТ ЕДУАРД! ВСИЧКИ ДА ГИ СЛУШАТ РОДИТЕЛИТЕ И ДА ПОЛУЧАВАТ ХУБАВИ ИГРАЧКИ ЗА ИГРА!

# 17
  • Асеновград
Лилииии,много да го нацелуваш нашия красавец  Heart Eyes Браво на голямото момче,че се е забавлявал  добре  Hug Много са сладки снимките.Специални целувки от Ани за Едуард, така ,както те си знаят  hug newsm03

Да е жива и здрава майка ти!!! Много да е здрава и да се радва на прекрасните си деца и внук!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 15:31 от Красииии

# 18
  • София
Моите юнаци снощи проспаха гърмежите и зарята. И по-добре, иначе щяха да се уплашат сигурно. Дани се събуди към 1:30, май беше гладен (че почти не беше вечерял), хапна малко, сука и към 2ч си легнахме всички (мама и брат ми са ни на гости). Обаче днес много ми се спи, а и снощи имаше кой на ни развали настроението (определени членове на родата) и много ме е яд. Close Confused

Лилиан, личи си, че всички много сте се забавлявали! Hug И ЧРД на майчето ти!

Саморасличе, надявам се да сте добре! Hug Hug

# 19
Лили, страхотни снимки! Heart Eyes Едуард е мнооого сладък и чаровен! Hug  Heart Eyes Hug за сладура и от нас!

Да е жива и здрава майка ти!     bouquet

samorasliche  Hug

# 20
  • Варна
За много години момичета  Hug
Целувки за всички дечица Heart Eyes

Изкарахме една много тиха нова година в вилната зона.Само тримцата скука  ooooh!
Калака-как се напих   ooooh!  Mr. Green--> не си сама и аз светнах фаровете  Peace
Аня и при нас се намират роднини който да развалят настроението ама майната им Naughty
Едуард е изкарал супер  Hugнапълни ми душата Hug

# 21
  • София
Аня и при нас се намират роднини който да развалят настроението ама майната им Naughty
И аз това викам, но мъжо явно го взе навътре и гледам, че му е доста скапано настроението и ми иде да вдигна телефона и  #2gunfire

# 22
Честит имен ден на всички празнуващи!
Лили, страхотни снимки, да ти е жива и здрава майчето!

# 23
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Васко на Емук, Васко на Милета, на Весела, на Лекси и на всички, които имат празник днес!

Лили , Честит Рожден Ден на майка ти bdbaloni,
а какъв е купонджия Еди dancing много му се радвам Heart Eyes

# 24
  • Бургас
Честита нова година!
Много здраве, късмет, щастие, любов и много безгрижен детски смях!
Честит имен ден на Веси и на малките адашчета!
Почерпка и от мен

Лилиан, Еди е изкарал страхотна нова година! Hug

# 25
  • София
Много е сладък Едуард  Hug Heart Eyes Hug !!! Чудесно си е изкарал сладурът, личи си!
Лили, да е жива и здрава майка ти! Много весел празник да има днес   bouquet !

Ние до преди малко бяхме при майка ми на баница с късмети. Падна ми се "Веселие", а на мъжо пак "Пътуване", както миналата година (то с тази работа, какво ли друго да му се падне). На Тони късметът е "Бебе"  Shocked ... преглътнах три пъти, но какво да се прави, ще видим каква ще е годината  Thinking !
Иначе зверчето изяде половин парче баница и овърша цялата къща; в момента се е заиграл с един музикален багер, който му подариха нашите кумове и за момента ни е оставил на спокойствие.
По-късно ще кача нови снимки да ви покажа!

# 26
Благодаря за загрижеността, добре сме Hug - просто някак ми е странно и различно. Много хора ме разочароваха през изминалата 2008, та се замислих,че няма смисъл от събиране с хора, които не знам кой кога ще ми подложи динена кора и ще ми се усмихне мило, все 1 сама съм си я подложила ooooh! Stop
Лилиан, личи си,че сте изкарали страхотно Peace - голям бонбон е Едуард.
Ема си заспа в обичайното време - 21ч и малко - тя прави революция ако дотогава не е изкъпана и не си е получила кърменето #Crazy
Честит имен ден на всички наши именници- да им е живо и здраво името, а те да са много щастливи. Към празнуващите искам да добавя и Басилиск - Василена.Нищо,че вече не влиза в темата - тя помагаше всеотдайно на много от нас  bouquet

# 27
  • Асеновград
Момичета,аз съм болна  Sad изведнъж ме тръшна.Снощи нищо ми нямаше,а днес страшно много ме боли гърлото,едва говоря.Доста ми е зле,дано не заразя Анито  Praynig
Сам,много кофти,наистина.За съжаление и аз НЕ  1 път съм изпитвала същото чувство,чувстваш някой много близък,а изведнъж ти забие нож в гърба и става напълно непознат.Много е жалко...

# 28
Честита нова година мамчета и сладки дечица  bouquet

Ние си изкарахме много добре малкия и тои с нас стоя до 1 часа и после ми стана жал и се прибрахме да нанкаме.Много се радваше на фоерверките.
  bouquet

# 29
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Мами и дечица да сте много здрави и щастливи!

Честит имен ден на всички, които празнуват на Василовден!

Лили страхотен е Едуард!

Ние празнувахме вкъщи и сами. Много ни беше хубаво. Андето и тя с нас посрещна Новата година, беше преспала в късния следобед, та без проблем игра до по нощите.

Общи условия

Активация на акаунт