СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 088
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
 Cry Cry Cry

Моля се за Алекс  Praynig Praynig Praynig   Praynig Praynig

Дороти, бъди силна  Hug   Hug Hug Hug Hug

/майната им на белезите, дано са наред очичките  Praynig Praynig Praynig/

# 316
  • Бургас
Хекси, имаш моята положителна енергия! Много сила и кураж ти желая! Hug
Дано всичко с Алекс е наред, да няма никакви сериозни поржания върху лицето, да не са засегнати очите и бързо да се оправи и забрави ужасната случка!

# 317
Каквото и да кажа ще бъде малко, за това, което изпитах като прочетох какво се е случило със слънчицето Алекс.
Дори, бъди силна мила, Алекс е борбен от самото му раждане, така че съм сигурна, че ще се справи. Той е герой! Прегръщам ви и ви пращам моята позитивна енергия! Praynig

# 318
Каквото и да кажа ще бъде малко, за това, което изпитах като прочетох какво се е случило със слънчицето Алекс.
Дори, бъди силна мила, Алекс е борбен от самото му раждане, така че съм сигурна, че ще се справи. Той е герой! Прегръщам ви и ви пращам моята позитивна енергия! Praynig

И нашата също! Praynig Praynig Praynig
Не спирам да мисля за вас и да се моля!

Чакаме добри новини! Praynig

# 319
 Cry
Милото детенце  Sad  Дано се оправи бързо и няма нищо сериозно  Praynig  Hug
/майната им на белезите, дано са наред очичките  Praynig Praynig Praynig/

# 320
  • морето и сините вълни :)
Охххх,и мойте сълзи тръгнаха
Мила Хекси,бъди силна.Всичко ще бъде наред,Алекс ще се оправи и няма да има белези.Стискам палци за бързо и скорошно оздравяване.
Много се натъжих Cry Cry Cry Cry
(моят мъж като малък се е залял с горещ чай...но няма да обсъждам какво се станало с залятото че сега не е момента )

Още един път се моля за Алекс и Хекси Praynig Praynig Praynig

# 321
  • Асеновград
Много ми е мъчно,момичета  Cry не съм спряла да ги мисля. Разбрах,че изгарянията на Алекс са от 2ра степен  Cry за очичките още не се знае  Cry

# 322
 Cry Cry Cry Току що прочетох и аз  Cry Стискам палци да няма сериозни наранявания   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Хекси прегръдки и силни молитви имаш и от нас  Praynig
Пишете който има вести от тях  Praynig

# 323

НОВАТА ТЕМА

Имаме нужда от нови заглавия!

Общи условия

Активация на акаунт