СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 089
  • 323
  •   1
Отговори
# 300
  • Асеновград
Господиииии,изтръпнах!!!!!!!!!!!!!!!  Ужас! Дано ,дано да не са толкова сериозни изгаранията,да не останат никакви последсвтия и белези!!!!! Текнаха ми сълзите,толкова ми стана мъчно!Миличките.
Хекси,всички сме с вас,мила!!!! Praynig Praynig Praynig

# 301
Господи-дано не го боли Алекс Praynig,стискам палци да се възстанови бързо Praynig

# 302
Здравейте мами, влизам да ви предам Хекси ми писа че с Алекс са в Пирогов, той е с лоши изгаряния по цялото лице, обърнал е тенджера с врял крем отгоре си. Хекси моли за вашата позитвна енергия да се оправи по-скоро и очичките му да са добре и да не му останат белези. Praynig

ПС Много мъчно ми стана, дано не го боли и се оправи напълно, пуснах го и се обадих веднага у нас да проверя и моя че изтръпнах.
Стискам палци и вярвам че всичко ще е наред.Милият Алекс.Хекси,бъди силна всичко ще се оправи,но трябват ти много сили,за да си спокойна до детенцето си.Ох,незнам какво да напиша..... Praynig Praynig Praynig

# 303
Ужас! Дано не са тежки изгарянията на Алекс, дано му няма нищо на очите и бързо да се оправи  Praynig Praynig Praynig На Хекси пожелавам да бъде силна  Praynig Praynig Praynig

# 304
  • Варна
Хекси , прегръщам те  Hug Hug Hug Кураж! Искрено се надявам да е повърхностно и само уплахата да е голяма и да няма никакви последици!

# 305
Хекси, кураж, миличка! Стискам палци да мине всичко възможно най-леко и бързо Praynig Моля се за Алекс, дано очичките му са добре и не останат белези. Вярвам, че лекарите ще направят най-доброто. Силни прегръдки за двама ви   Hug  Hug   Hug

# 306
Обърна ми се всичко! Моля се възстановяването му да е бързо и дано не останат белези- милото детенце, как ли го е боляло......Хекси, бъди силна, с теб сме всички ........

# 307
Направо немога да повярвам CryГоркото детеце.Хекси,предствям се какъв ужаст изживявате.Ще се молим всичко да е наред и да не остават трайни последици за Алекс. Praynig PraynigНаправо ми се плаче.Много неща щях да пиша,но сега вече всичко е без значение.Само едно благодаря за милите думи към дечицата ми.Леле,как ли го е боляло,как е плакало момченцето ми.Хекси ,сигурно сърцето ти се къса. Cry Cry CryСякаш някаква буца застана на гърлото ми.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 15:11 от naskaa

# 308
  • София
Миличкия, дано се оправи бързо и да няма никакви последствия. От както прочетох това не спирам да плача, а представям си Хекси как се чувства. Дано бързо да се оправи и да се прибере здравичък в къщи. Надявам се да не го боли много. Хекси, кураж мила. Стискаме палци всичко да е наред  Praynig.

# 309
милото детенце  Cry дано няма последствия и се оправи бързо. Хекси стискам палци бъди силна всичко ще се оправи  Praynig  Praynig  Praynig

# 310
Ужас! Cry Моля се бързо да се възстанови и дано няма никакви последствия! Praynig Praynig Praynig  Стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 311
Всичко ми се обърна като разбрах. Сега и звънях, но не вдига.  Praynig дано всичко мине леко и да няма последствия

# 312
Сега ми се обади Хекси. Трябва да минат 24 часа за да кажат точно какви са изгарянията.

# 313
  • ВИДИН, 10 км след края на света
лелелеее  #Crazy
направо нямам думи, сърцето ми се сви!  Cry
добре си казвам на мъжа да не оставя съдове на печката и по края на плота, и все минавам и обръщам дръжките навътре  Confused

горкото момченце и милата му майка, само позитивни мисли за вас  Hug Praynig

# 314
милото  Cry колко ли го е боляло  Sad  дано бързо да се възстанови ....много е гадно . Дано да няма последствия.
Хекси с теб сме мила  Heart Eyes ...това е ужасно  Cry

Общи условия

Активация на акаунт