Дано да се уреди въпросът при теб скоро!
Мики, много хубави снимки на малкия красавец
А торбата ви с подаръци наистина е впечатляваща Кали, като ти гледам снимките и още повече си мечтая за едно момченце, живот и здраве! Много са ти хубави децата, а снимките ви заедно са ...

Насе, твоят палавник е голям сладур, направила си просто уникалани снимки!
Много да го нагушкаш малкия ти изследовател-помагач от мен и от Деси. Тя много му се радва като гледахме заедно снимките!
Кали, забравих да пиша, че голяма радост падна и на твоите малчугани
Саморасличе, а Чери спа си я спомням, но тя защо не пише вече при нас? Поздрави я от нашата дружина, ако се видите пак

Мейче, ние не сме нито от едните, нито от другите с воденето за ръка - понякога няма проблем, понякога е мисия невъзможна. И аз не мога да разбера кога и защо се получава и защо не
Но иначе и ние започнахме да излизаме по-малко без количката до магазина, до детската площадка, ей така да се разтъпче малко и да си поиграе в снега
А за Баво!-то сме същите и ние, ама Тао! още не казваме, само на жестове го караме
А да ви задам и аз един въпрос - как къпете децата си? Аз вчера пробвах да я изкъпя права в банята и само аз и тя. За първи път се къпем без тати. Много я беше страх милата в началото, даже си поплака от страх, но към края вече свикна. Обаче не смееше да помръдне, където беше стъпала, там си стоеше и не помръдва - голям страх. А пък не се хлъзга, защото съм й купила едни гумени чехли с лента на петичката, за да не се събуват. Пробвах го този вариант на къпане, защото ние нямаме вана и се къпехме в коритото, сложено на пода в банята и Деси седнала в него. Накрая я вдигахме, за да може да я измием хубаво с вода. Но тя започна вече много да става, не иска седнала, все се пресяга да пипа нещо и удържането й е много трудно. Някой друг минал ли е вече на 'право' къпане?
Лекси, много рано те е вдигнал твоя пич
Аз в такива случаи се изнасям от стаята и лягам в хола на канапето и оставам Деси да си играе колкото иска и да си говори в леглото. Може да пробваш и ти, ако имаш възможност
Пак я чувам какво прави, но някак си докато не се разреве съм спокойна и си заспивам и аз. Но, разбира се, ако плаче е друго, тогава спане няма...
той си знае кой е Пепи,другите са по-интересни.
хекси, стискаме палци да се оправи бързо и да не го боли
миличкия дано се размине по-леко.Хекси ние сме с вас