СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 093
  • 323
  •   1
Отговори
# 285
Калака, много неприятно, че не са ти превеждали пари от толкова отдавна. А твоят шеф като е свестен, защо не му свие сърмите на тоя счетоводител? Това е направо за уволнение!  Naughty Дано да се уреди въпросът при теб скоро!  Praynig Hug

Мики, много хубави снимки на малкия красавец  Hug А торбата ви с подаръци наистина е впечатляваща  Mr. Green

Кали, като ти гледам снимките и още повече си мечтая за едно момченце, живот и здраве! Много са ти хубави децата, а снимките ви заедно са ... Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Насе, твоят палавник е голям сладур, направила си просто уникалани снимки! Heart Eyes Много да го нагушкаш малкия ти изследовател-помагач от мен и от Деси. Тя много му се радва като гледахме заедно снимките!  Hug Hug Hug
Кали, забравих да пиша, че голяма радост падна и на твоите малчугани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Саморасличе, а Чери спа си я спомням, но тя защо не пише вече при нас? Поздрави я от нашата дружина, ако се видите пак  Peace

Очертава като коткоманка - по цял ден търси котки, гони котките край блока и им крещи, кара ни да и рисуваме котки и ходи да ги целува. Няма смисъл да казвам, че любимата й играчка е котка. Катери се абсолютно навсякъде, прави си белички, устата й не млъква, но разбирам само една малка част от това, което казва, пее, танцува ... Hug
И при нас е същото  smile3521 smile3521 smile3521

Мейче, ние не сме нито от едните, нито от другите с воденето за ръка - понякога няма проблем, понякога е мисия невъзможна. И аз не мога да разбера кога и защо се получава и защо не  newsm78 Но иначе и ние започнахме да излизаме по-малко без количката до магазина, до детската площадка, ей така да се разтъпче малко и да си поиграе в снега Simple Smile А за Баво!-то сме същите и ние, ама Тао! още не казваме, само на жестове го караме  hahaha

А да ви задам и аз един въпрос - как къпете децата си? Аз вчера пробвах да я изкъпя права в банята и само аз и тя. За първи път се къпем без тати. Много я беше страх милата в началото, даже си поплака от страх, но към края вече свикна. Обаче не смееше да помръдне, където беше стъпала, там си стоеше и не помръдва - голям страх. А пък не се хлъзга, защото съм й купила едни гумени чехли с лента на петичката, за да не се събуват. Пробвах го този вариант на къпане, защото ние нямаме вана и се къпехме в коритото, сложено на пода в банята и Деси седнала в него. Накрая я вдигахме, за да може да я измием хубаво с вода. Но тя започна вече много да става, не иска седнала, все се пресяга да пипа нещо и удържането й е много трудно. Някой друг минал ли е вече на 'право' къпане?  Mr. Green

Лекси, много рано те е вдигнал твоя пич Wink Аз в такива случаи се изнасям от стаята и лягам в хола на канапето и оставам Деси да си играе колкото иска и да си говори в леглото. Може да пробваш и ти, ако имаш възможност  Peace Пак я чувам какво прави, но някак си докато не се разреве съм спокойна и си заспивам и аз. Но, разбира се, ако плаче е друго, тогава спане няма... Tired

# 286
Много хубави снимки на големите деца Heart Eyes

# 287
ескарина, аз съм си решила въпроса в банята с една силиконова застилка - слагам я само когато ще къпем малката - по нея не се пързаля изобщо, а малката е босичка
достатъчно голяма е по площ, след къпане съхне бързо на телта, а и са евтини, като се захаби просто хвърляш и вземаш нова

# 288
 Embarassed

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:00 от Mari_Pz

# 289
Въпрос към момичетата, които се отопляват на камина - как успявата да не правите много горещо, защото у нас става към 30 градуса, а нали не е хубаво за децата?

# 290
ескарина, аз съм си решила въпроса в банята с една силиконова застилка - слагам я само когато ще къпем малката - по нея не се пързаля изобщо, а малката е босичка
достатъчно голяма е по площ, след къпане съхне бързо на телта, а и са евтини, като се захаби просто хвърляш и вземаш нова

Peace и аз така. къпем се по този начин от август месец и няма никакви проблеми. Преди да започна къпането дребната обикаля навсякъде из банята, но знае, че пусна ли водата става хлъзгаво и стои само върху постелката  Peace

# 291
  • Бургас
Привет,
Ески, мисия невъзможна е да отида в другата стая, като се събуди става и почва да реве докато не го вземем от кошарата и няма никакъв шанс ние да спим.
За къпането ние го къпем във вана и той се разхожда из нея където иска, но сме го къпали и прав, не мърда и чака да спрем водата. Естествено по-голям кеф му е във ваната.
Мари, не мога да помогна, нямам си и идея как.
Ние ходихме на разходка, но няматакъв студ -7 с вятър. Алекс заспа в 11.10 и спа до 12.10 и сега ще беснее цял ден и аз и днес няма да почина.
Хайде бай

# 292
  • София
Благодаря ви за хубавите думи за моите калпазани. Не мога да си кривя душата, че у нас е много весело, само се кикотят, боричкат, бумкат с разни играчки пистолети, подскачат, играят си на криеница, но и че аз на всяка крачка викам по някой "внимавай", "дай му играчката", "не се бийте" и други подобни. Пепи вчера както скачаше на спалнята изведнъж така отскочи, че се заби челно в ламината. Не беше от високо, но пък го направи с огромна амплитуда и с изящна чупка в тялото, просто се заби като пирон. И при нас това е ежедневие, ходенето прав по дивана и върху трапезната маса вече не ме и плашат. Насе, виждам, че вашите калпазанщини са същите. Ние имаме подобна маса, но ако го видя моя на долния рафт, тръпки ще ме полазят.

Кали, Пепи не иска много за ръчичка, но и ние обикновено ходим в количката до парка, а там да ходи където ще. Друг е въпроса, че скоро не сме се вясвали по улиците от този студ. Днес само направих един спринт с количката до магазина, че закъсахме за продуки.

Аз още го къпя в детската ваничка, но той не протестира в нея и си ми е много удобна.

Да кажа и за кухнята, да се не надява човек, много ми хареса. Аз и преди за баткото съм взимала от тях, но сега са подобрили качеството, пък и количеството.

# 293
О посмях се отнова с вас,макар и на не много весели за майките случки.Кали,честно да си призная за твоя гимнастик се хилосвах досега.
Просто като си го представя описаното и ме напушва,макар на теб да не ти е било много весела тази картинка.Наистина у вас е весело.

Ние вчера правихме подобни неща-предни кълба,ве4е им е спец отвсякъде,падане назад като отсечена(като пирон)при което и ние с баща и и се накарахме едно хубаво,че не знаем кога освен на леглото ще се пробва и на земята.Хвърляне със замах върху баща и и т.н.
Веселба.

За мойто мъж не се притеснявам hahaha Joy той си знае кой е Пепи,другите са по-интересни.

Ние имаме нещо ново,появи се страх в девойката,ве4ер като чуе външната вратата да се отваря и пищи,също като я попитам кой сега ще дойде и почва да пищи от страх и за секунди се телепортира да се гушне в мен,без значение колко далече е била.Затова започнах само с "тати идва" и тя вика само тати,тати,тати-без рев.Откъде е набрала този страх не знам.Дядо Коледа не е идвал у нас.Миналата седмица имахме 3-4 ве4ери поред гости,дали не е от това newsm78 newsm78,а тях уж мнооого добре понася,контактна е,веднага още от вратата иска да ги гушне и не ги пуска да си ходят после.Какво ли се върти в това малко мозъче,не зная?Дано отмине скоро и това Praynig.

# 294
Здравейте мами, влизам да ви предам Хекси ми писа че с Алекс са в Пирогов, той е с лоши изгаряния по цялото лице, обърнал е тенджера с врял крем отгоре си. Хекси моли за вашата позитвна енергия да се оправи по-скоро и очичките му да са добре и да не му останат белези. Praynig

ПС Много мъчно ми стана, дано не го боли и се оправи напълно, пуснах го и се обадих веднага у нас да проверя и моя че изтръпнах.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:26 от Мунка

# 295
  • София
Лелее, Мунка, ужас, само като си го представих. Дано се оправи Алекс и няма лоши поражения. Praynig

# 296
Божичко ужас,стискам и палци и  Praynig Praynig Praynig всичко да размине мнооооого бързо без никакви последствия и изгарянията да са само повърхностни!Милата Дороти какво ли е изживяла?Тези деца какви ги творят не е истина #Crazy

Дороти Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 297
Голям ужас е на мене ми се насълзиха очите, а представям си какво й е на Хекси  Praynig

# 298
Здравейте мами, влизам да ви предам Хекси ми писа че с Алекс са в Пирогов, той е с лоши изгаряния по цялото лице, обърнал е тенджера с врял крем отгоре си. Хекси моли за вашата позитвна енергия да се оправи по-скоро и очичките му да са добре и да не му останат белези. Praynig

ПС Много мъчно ми стана, дано не го боли и се оправи напълно, пуснах го и се обадих веднага у нас да проверя и моя че изтръпнах.
Confused  ох милотооооо  Sad  хекси, стискаме палци да се оправи бързо и да не го боли   Praynig  Praynig

# 299
Ох...... Cryмиличкия дано се размине по-леко.Хекси ние сме с вас Praynigстискаме палци.

Общи условия

Активация на акаунт