Ето някои като за начало, ще добавям още:
http://kdjokova.multiply.com/photos/album/4/Zima
Мики, Мишето е страшен хубавец. Видях, че Дядо Коледа ви е донесъл впечатляващ с размерите си чувал с подаръци.

- направо полудавям като излезем някъде,защото няма удържане и само тичам след нея и викам : Не се катери тук, ще паднеш; не бъркай там;не ходи при големите деца ще те смачкат,защото не си гледат в краката и т.н Изтощавам се тотално
Видяхме се с 1 мама септемврийка,която вече не пише тук - Чери спа. Нейната хубавица е голям бонбон 

Само мога да кача, че всички септемврийчета са невероятно сладки

Обожава снега и с мъка се прибираме в къщи
Изчезвам...Лека вечер на всички

Наистина ще трябва да огранича обажданията, че от сутринта сме се чули най-малко 3 пъти

За първи път ми се случва и се почувствах много кофти. Добре, че навреме усетих, че някой ми бърка в чантата. Беше младо добре облечено момиче
Слава богу нищо не успя да извади. Чувствах се ужасно докато се прибера, но вече се поуспокоих.
!
. За две седмици скъса 6 биберона
. Бели безброй. Иска да слуша музика и са едни танци, чупки и пеене, не е истина 

Видяхме се като хората-с часове си приказваме и пак не сме си казали всичко
! След като решихме с мъжо, че всичко вече сме изчистили с всякакви антивирусни програми и комп-трикове, това чудо пак се разпрати и накрая преинсталирахме целия компютър! Така че - внимавайте!
!!!
, а на Вали къдриците са розкошни
и естествено, че мама няма да ги подстригва
!
, радвам се, че е добре!
!!!
! Радостчето има вкус
!
, то верно ходИ обяснявай после на Жоро
!!! Много се радвам, че сте добре, въпреки днешната неприятна случка! Пожелавам ти много хубава и пълноценна почивка! И задължително пиши дали ще бъдем "съученици"
! Целувки на срамежливко, разкошни снимки (както винаги)
!
!
!
! Чакам с нетърпение момента, когато ще сме извадили всички зъби, за да изхвърля тоя силикон от вкъщи
!
!!! Стискам палци за операцията на баба ти и дано всичко мине успешно
!!!
!
"
!
!
!
изтръпвам направо, добре че Валентин не се катери още, у нас всички меки мебели са нестандартно високи (защото у майка ми се качва на дивана без проблем) и само се "бутам"-е. застава пред дивана и почва да се гласи, суети, вдига крака, драпе и "бутам-бутам"... ама нейсе

оттогава няма проблеми, върви си до мен като пич
веднъж в снега направихме преход до майка ми, а си е 10 мин ходене дотам, изненадах се колколесно стигнахме. аз бях малко притеснена, че през улиците трябва да го нося, но не се наложи, пресичаме си целенасочено с бодра стъпка
оф като знам какъв рев ме чака не ми се ходи изобщо 
да се маха тоя студ, че ми писна
преди Нова Година,точно беше на 1,4г- на следващия ден вдигна Т -37,5 но я мъкна от само себе си.Педи каза,че има много деца,които точно от реимунизацията вдигат Т.И това беше,на другия ден нямаше нищо.
ще я нацелувам ,напоследък е станала много гальовна,само ме гали по главата и вика- "о-о-о". И ти да нацелуваш Тони
Относно говоренето Ани вече започна да ми надува главата
понякога и тя иска да я нося 
но нещо се чувствам изморена,дано не ми се приспи ,че имам нужда от развлечение

Много ме е яд на такива, вместо да се хванат на работа, се чудят от къде да зулнат по нещо 
И вярно голям чувал ви е донесъл дядо Коледа, много сте слушали през годината
Големи сладури са ти момчетата, ама и от към пакости то докарват 
Все така да помага на мама 

Наистина си е страшно какво може да ти докара до главата едно невинно изречение