СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 089
  • 323
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Bravy, как ме надуши, тъкмо бях седнала да ъплоудвам снимки, но са много и ми е голяма мъка, пък и мързела ме гони.

Ето някои като за начало, ще добавям още:

http://kdjokova.multiply.com/photos/album/4/Zima

Мики, Мишето е страшен хубавец. Видях, че Дядо Коледа ви е донесъл впечатляващ с размерите си чувал с подаръци.

# 271
Мики,страхотен е Мишето.каквото и да ти кажа ,знам,че няма да помогне и пак ще ти е мъчно за мъника.Но ако можеш ограничи обажданията до майка си поне до два пъти на ден и се възползвай максимално от почивката с любимия човек Peace
Хайде и аз да се отчета с няколко снимки
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30616&AlbumId=1200 … p;PhotoId=7642658
Леле,Кали,страшна банда сте Hug

# 272
Много трудно успявам да се доредя до писане на компютъра - здравейте,мамчета Hug
Току що се прибрахме от разходка- слънчево е, но студеничко и кално - идеално за Емата просто- изкарах я чиста пуканка и я прибрах кално прасенце ooooh! #Crazy
Преди няколко дена бяхме на консултация - вече сме 81см, 12кг Simple Smile
Вчера обърнахме детския кът в Пикадили парка наопаки ooooh! Crazy - направо полудавям като излезем някъде,защото няма удържане и само тичам след нея и викам : Не се катери тук, ще паднеш; не бъркай там;не ходи при големите деца ще те смачкат,защото не си гледат в краката и т.н Изтощавам се тотално Sick Видяхме се с 1 мама септемврийка,която вече не пише тук - Чери спа. Нейната хубавица е голям бонбон Simple Smile
Бързо оздравяване на всички болни Praynig Peace
Лекси, надявам се немирникът вече да е добре и да е забравил случката Praynig
Пебс,Ески за Лизи и Деси Hug

# 273
Здравейте,
снимките са страхотни Mr. Green
Наска-Мирко много прилича на Косето,същия палав поглед Mr. Green

# 274
Най-накрая насмогнах с изчитането Simple Smile Само мога да кача, че всички септемврийчета са невероятно сладки  Heart Eyes Hug
Честито на празнуващите днес   bouquet

Да се включим в отбора на децата дето не им уцелват пола  Mr. Green Независимо в какъв цвят е облечена дребната всички решават, че е момче. Има една женица, на която може би над 10 пъти съм й казвала, че дреболина е момиче, обаче тя продължава да й вика "мойто момче" и вече ми писна да уточнявам. Да си мисли кой каквото желае  Naughty
Дреболина вече има 15 зъба. Очертава като коткоманка - по цял ден търси котки, гони котките край блока и им крещи, кара ни да и рисуваме котки и ходи да ги целува. Няма смисъл да казвам, че любимата й играчка е котка. Катери се абсолютно навсякъде, прави си белички, устата й не млъква, но разбирам само една малка част от това, което казва, пее, танцува и най-важното смята, че компютъра е неин  Laughing Всяка сутрин след ставане задължително трябва да изгледа едно бебе Айнщайн и после през деня още Simple Smile Обожава снега и с мъка се прибираме в къщи  Laughing
Сега ме гони от компютъра Sad Изчезвам...Лека вечер на всички  Hug

# 275
Кали, страхотни снимки! Много са сладки момчетата! Hug

Насе, мерси мила Hug Наистина ще трябва да огранича обажданията, че от сутринта сме се чули най-малко 3 пъти Laughing
Мирко, много е пораснал! Сладур и половина! Heart Eyes Hug

Аз днес пообиколих магазините, да се възползвам от свободното време. Имах намерение да си купя нещо за мен и за мъжа ми, но както винаги се прибрах с покупки само за Михаил. Laughing Излизайки от подлеза на ЦУМ се опитаха да ме оберат  #Cussing out За първи път ми се случва и се почувствах много кофти. Добре, че навреме усетих, че някой ми бърка в чантата. Беше младо добре облечено момиче  #Cussing out Слава богу нищо не успя да извади. Чувствах се ужасно докато се прибера, но вече се поуспокоих.

# 276
  • Бургас
Кали, страхотни снимки!
Насе и снимките на Мирко са супер!
Мики, много е неприятно да те оберат. Хубавото е, че не са успяли, но чуството остава. Напоследък чувам само за такива джебчийки, млади добре облечени момичета, така че много се пазете!
Елсе, браво на твоето момиченце, вече има интереси и любими играчки, а и ще е бъбривка явно!
Саморасличе, в моята книга за отглеждане на децата пише че трябва да им даваме повече свобода, за до може да трупат опит и сами да се пазят. И аз бях като теб, нон стоп тичах след Алекс, но сега е по-добре, а и той почна да се пази самичък като сме навън.
Ески, както даваха чевремето ще се затъпля, днес в 2 ч, беше -2, с доста силен вятър и беше много студено.
Ние подадохме документи в 2 ясли. В едната мъжа ми е отишъл, нямало е никакви хора и е №18. А в другата, която е по-топла, по-хубава и с по-добър персонал сме с № 65. Надявам се че поне в едната ще сме класирани, но ще разберем чак края на май месец.
Ох ,изчезвам че дребното хленчи тук

# 277
  • Гърция
Всички хлапета са много пораснали и сладки Hug !

Ние днес бяхме на консултация- 9 400 и 82,5см. Преди няколко дни на Стела и изби първия кучешки зъб, голям зор с тези зъби ooooh!. За две седмици скъса 6 биберона Shocked. Вече има 11 зъба.
Видях, че сте говорили за яденето и съня, при нас няма промяна в режима. Сутрин и вечер 240мл АМ, в 10ч плод, на обяд 220-250гр, следобедна закуска- сандвич, каша, кекс, баница, кисело мляко с бисквити, палачинки, крем. Спи от 20.30-21ч до 7.30-8ч, следобед от 13 до 15-16ч.
Бърбори непрестанно, къде хващам, къде- не, но важното е, че тя си мисли, че говори hahaha. Бели безброй. Иска да слуша музика и са едни танци, чупки и пеене, не е истина Laughing. Където види животно (на вън, на картинка, по ТВ), започва да издава съответния звук и да вика "ела, ела" , например "мау мау ела ела" или "гу гу ела ела" Laughing.

Това е в общи линии при нас. Лека вечер и нощ на всички!

# 278
  • Асеновград
Привет и от мен  Hug
Страхотни снимки разгледах-много са сладки всички  Heart Eyes
Кали,верно са голяма банда твоите момчета  Hug
Мики,Мишето е много сладък,както винаги.А ти наистина се отдай на почивка  Peace
Насе,слабост са ми твоите деца,да знаеш.Много са сладки,има нещо в погледите им-страхотни са  Heart Eyes
Ние сме добре,преди малко се прибрахме от нашите.Баба ми дойде днес,че ще я оперират другата седмица,и отидохме да се видим.
Тия дни имах на гости една от най-добрите ми приятелки,която живее в Св.Влас- тук си е за няколко седмици и идва вкъщи почти всеки ден и такова бъбрене става,че да не ви разправям  Crazy Видяхме се като хората-с часове си приказваме и пак не сме си казали всичко  Laughing
Целувки за всички   bouquet

# 279
Страхотни семптемврийски юнаци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мишето,Дани и Пепи, Доби и кака му,абе всички сладури са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мики,добре,че си се усетила навреме,те тези все наконтени ходят.

Краси,успех на баба ти Praynig Peace,а на теб сега ти е паднало да се наприказвате с приятелката ти.

# 280
  • София
Хайдееее - дългият пост от мен, че ме немА два дена  Laughing , поради компютърни проблеми!
ДА ПРЕДУПРЕДЯ за Скайп-вирусът, който е плъзнал - изпраща се като файл с подател ваш приятел и без да знаете започва да се разпраща на всички хора от вашата Контакт-листа. Адски е досадно и няма отърване от тая лепка  ooooh!  #2gunfire! След като решихме с мъжо, че всичко вече сме изчистили с всякакви антивирусни програми и комп-трикове, това чудо пак се разпрати и накрая преинсталирахме целия компютър! Така че - внимавайте!

Илиянка и Куши, убихте ме с лафове  Joy !!!
Криската е умница и половина  Hug , а на Вали къдриците са розкошни  Heart Eyes и естествено, че мама няма да ги подстригва  Naughty !

Лекси, голямо гуш за Алексче  Hug , радвам се, че е добре!

Калака, пожелавам ти бързо справяне със счетоводните и осигурителни проблеми!
Аман от некадърници и мързящи ги да си вършат работата хора  #2gunfire !!!

Брейви  Hug ! Радостчето има вкус  Joy Joy Joy !
А как се смях с котката Пепи  hahaha , то верно ходИ обяснявай после на Жоро  Laughing !

Микиии  Hug Hug Hug !!! Много се радвам, че сте добре, въпреки днешната неприятна случка! Пожелавам ти много хубава и пълноценна почивка! И задължително пиши дали ще бъдем "съученици"  Peace ! Целувки на срамежливко, разкошни снимки (както винаги)  Heart Eyes  bouquet !

Дани и Пепи са уникални сладури  Hug !
А Мирко какъв е сериозен като работи на компютъра   typeuu   Grinning!

Сами, а защо Чери-спа не пише вече?

Тео, с бибероните сме същата работа като при вас  ooooh! ! Чакам с нетърпение момента, когато ще сме извадили всички зъби, за да изхвърля тоя силикон от вкъщи  Crossing Arms !

Краси, и аз вчера се видях с най-близката ми приятелка, която по празниците беше в Щатите. Прекарахме цял следобяд заедно и пак не ни стигна, та другия уикенд - отново  Mr. Green ! Да ми нацелуваш принцеската  Heart Eyes Hug !!! Стискам палци за операцията на баба ти и дано всичко мине успешно  Praynig !!!

За бърборенето - аз май ви бях писала съвсем наскоро, че ние сме на фаза "Бавооо!" (Браво!) и така на всичко пляскаме с ръчички. Другата хитова думичка е "Тао!" (Чао!), само като види някой да си слага якето, започва да маха с ръчичка и да вика непрекъснато "Тао, тао, тао!!!"  Heart Eyes !
И да се похваля - оказа се, че Тони може да слиза сам от леглото; днес направо бях така  Shocked ! Не повярвах на очите си! Не разбрах кой пръв го е научил - майка ми или мъжа ми, но е факт. Безпогрешен е в движенията си и определено знае отлично как става този номер. Втората фаза е да се научи да се качва и вече и аз влизам в отбора на "Айдееее, почна се!  #Crazy ooooh! "
Какво да се прави - растат   33uu !

Въпрос - водят ли се вашите мъници лесно за ръка? При нас това е мисия невъзможна - хуква в тази посока, в която той си е решил и единственият начин, по който можем да се запътим на някъде целенасочено, е да го гушна и да ме нареве  ooooh! !

Хайде стига толкова, пак се улях!
ГУШ на всички и Лека нощ  Hug  bouquet !

# 281
  • ВИДИН, 10 км след края на света
айде да се драсна и аз малко, че ме мързи пак  Blush
разгледах снимките, ау тез момци на КАЛИ и НАСКА много палави, под масата, на столчето, по чекмеджета  ooooh! изтръпвам направо, добре че Валентин не се катери още, у нас всички меки мебели са нестандартно високи (защото у майка ми се качва на дивана без проблем) и само се "бутам"-е. застава пред дивана и почва да се гласи, суети, вдига крака, драпе и "бутам-бутам"... ама нейсе  hahaha Joy
иначе слизането е лесно  Mr. Green
КАЛИМЕЙ, отговор  Mr. Green  лесно се водим вече, даже няколко пъти ходихме до детската кухня на собствен ход, като първия път спирахме на всяко камъче, куче, коте, боклуче  ooooh! оттогава няма проблеми, върви си до мен като пич  bowuu веднъж в снега направихме преход до майка ми, а си е 10 мин ходене дотам, изненадах се колколесно стигнахме. аз бях малко притеснена, че през улиците трябва да го нося, но не се наложи, пресичаме си целенасочено с бодра стъпка  Mr. Green
утре (ако не ме примързи) мисля да ходим да се боцкаме с Пентаксим  ooooh! оф като знам какъв рев ме чака не ми се ходи изобщо  Crazy

днес беше уникално студено, -12 на моя термометър нощес, на обяд едва -8  cold  да се маха тоя студ, че ми писна  #Cussing out

# 282
  • Асеновград
Аз все забравям да кажа,че сложихме Пентаксима  Peace преди Нова Година,точно беше на 1,4г- на следващия ден вдигна Т -37,5 но я мъкна от само себе си.Педи каза,че има много деца,които точно от реимунизацията вдигат Т.И това беше,на другия ден нямаше нищо.
КалиHug ще я нацелувам ,напоследък е станала много гальовна,само ме гали по главата и вика- "о-о-о". И ти да нацелуваш Тони  HugОтносно говоренето Ани вече започна да ми надува главата  Embarassed не спира за секунда.Повтаря като папагал.Днес цял ден повтаряше това : Няма няма няма няма,кон диййй кон дийй кон,Анииии,на еднааааааааа" не спря за секунда наистина.А иначе говори много други неща, доста думи знае ,но днес какво й стана само това да повтаря направо незнам  ooooh!
Ние също се водим за ръчичка без проблем,но не винаги  newsm78 понякога и тя иска да я нося  ooooh!
В събота сме на сватба  Crazy но нещо се чувствам изморена,дано не ми се приспи ,че имам нужда от развлечение  Flutter

# 283
Привет  Hug  bouquet

Мики много неприятно с тези крадци  Close Много ме е яд на такива, вместо да се хванат на работа, се чудят от къде да зулнат по нещо  #2gunfire
Ама много е сладко това Мише  Heart Eyes И вярно голям чувал ви е донесъл дядо Коледа, много сте слушали през годината   Mr. Green

Кали вашия батко е като модел, позира на всяка снимка  Flutter Големи сладури са ти момчетата, ама и от към пакости то докарват  Hug

Насе, страхотни са ти дечицата, особено на последната снимка ., много се забавлявах, Криси по същия начин използва гърнето  Laughing

Калака, дано се оправиш скоро с тази гад от твоята фирма и да ти платят дължимото. Как може такова безобразие незнам  Crazy Twisted Evil

Краси, дано си в настроение за сватбата и да се забавляваш много.

Ние тази седмица голяма скука ни се очертава. Съседчето е болно и не можем да ги събираме с Криси да си играят, другите дечица са ни далеч и не ми се ходи в този студ до тях. При нас още -14 градуса ми показва, че е  Shocked Ама имаме и мъгла и тя държи студа . Дано се оправи времето.

Ески
, браво на малката умница  Heart Eyes Все така да помага на мама  Hug
Всички септемврийчета са ни такива хитри и изобретателни, че нямам думи  Heart Eyes

Брейви
, много се забавлявах с вашия тати и котката  hahaha Наистина си е страшно какво може да ти докара до главата едно невинно изречение  Mr. Green

# 284
  • Бургас
Добро утро и от нас,
Хич не ми се ставаше в 5.37, ама като не ще да спи дребното кво да правя.
Сега чакам още малко да се стопли и излизаме щото е пощръклял от сутринта.
Калимей, относно воденето за ръка, когато е само с мен няма проблем, но когато е с двама ни, се държи само за татко си и го води където той си иска. Знае при кого минават номерата и при кого не.
Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт