СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 099
  • 323
  •   1
Отговори
# 255
  • Асеновград
Ох,Лекси, много кофти  Sad Дано му няма нищо на Алекс,най-вероятно няма да му има нищо,много са им здрави главичките,но гадно,че е станало вечерта,че няма как да го следиш  за сънливост през ноща и ще ти е притеснено.Успокой се  Hug Hug Hug и целувки за Алекс

# 256
Лекси  Hug тия работи и при нас стават все вечер. Сигурно му няма нищо, ще го следиш как е утре.

Утре ще съм на работа и не ми се мисли какво ме чака. Сигурно няма да се включвам.

Целувки и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 257
  • ВИДИН, 10 км след края на света
на западния фронт нищо ново  Mr. Green
сигурна съм, че на Алекс му няма нищо, ЛЕКСИ, но е стресиращо  ooooh! дано му мине цицинката бързо  Praynig

аа забравих, и Валентин ПОСТОЯННО го бъркат с момиче заради къдриците, независимо с какви дрехи е, ама много ми е зор, няма сега да го обръсна, заради предразсъдъците на хората  Crossing Arms
ПРАСЧОВЦИТЕ могат да празнуват на света великомъченица П(а)РАСК(ев)А (на 14.10)  Mr. Green

# 258
Куши  Joy  hahaha разсмя ме рано сутрин  Hug

Добро утро.

Лекси пиши как е Алекс  Praynig Дано сте спали спокойно тази нощ

Радвам се, че Лизи е по-добре вече, Краси и тя се оправя   Party дано да няма други болнички.
Страхотни снимки пак сте пуснали тези дни, много се радвам като има повечко снимчици, а и клипчета (Тони е уникално сладък  Heart Eyes)

За неспането си говорите, Криска напоследък спи много неспокойно, заспива късно, върти се цяла нощ в леглото, събужда се по няколко пъти на нощ, я за биба, я нещо друго ..........  Confused Много у гадно и аз не се наспивам, че постоянно съм нащрек, да не би да не я усетя и да вземе да се разсъни   Crazy Дано е период, че не е работа така  Crossing Arms

А Криси пък я бъркат с момче  Sad Може би защото няма много косичка, макар да е с червени и розови дрехи, пак питат Момче ли е?  Close

Да ви кажа от преди нова година какви нови думички имаме и е много сладка. Бяхме на гости на една приятелка с момченце колкото Криси, тя го учи като попита Какъв си ти? и той да отговаря Мъж. И нашата слуша, слуша и по едно време вика Мъж И сега като я питаме, тати и дядо са Мъж, а тя била Маце!   hahaha

# 259
Илияна,определено ми повдигна настроението още от сутринта с вашето маце. Hug
А Добромир се е научил да размахва пръст,имитирайки ме как се карам NaughtyИначе сме все по-голяма беля.Вече няма недостъпни места за нас.Библиотеки,столове,маси-той е от горе. ooooh!

За всички мацета по едно кафенце за Добро утро

# 260
Здравейте
Аз най накрая купих шейната. Намерих я на Герена. ЧЕРВЕНА каквато исках, продавачката веднага реши че е за момиче  ooooh! От Кикиморско царство не можах да я поръчам защото ми излизаха някакви йероглифи а до метро не съм ходила откакто смениха картите, но ако не я бях открила и до там щях да отида.

Лекси не се притеснявай. Когато Алекс скочи от количката на долу с главата / мисля беше на 6 м /лекарката ми каза че дете със счупен череп рядко може да се види.

Вчера цял ден Алекс не спря да говори. Вода, боя, воя което значи пие ми се водаSimple Smile Най на края го разбрах
И за гърнето да кажа  Mr. Green съверваха ме да започна от 3м иначе нямал да се научи. Аз мисля да започна като се затопли малко времето.

# 261
  • Бургас
Привет,
Изкара сравнително спокойна нощ, но към 12 мрънкаше и му дадох нурофен и така до сутринта спа само промрънквайки.
Ние сме будни от 7.00. Цицината му е спаднала малко и не се спира да дивее. Определено е добре, само пакости мисли откакто е буден.
Много ме резвеселихте с постовете си тази сутрин.
Ние днес подаваме документи за ясла. Да видим какъв ще е резултата накрая.
Хубав ден и дано малко се стопли,че при нас е много студено.

# 262
  • Варна
Добро утро,сладурки Simple Smile  При нас нищо ново сякаш. Моя пикльо и той стана неспокоен напоследък и се събужда по 2-3 пъти посред нощите. Не съм намерила причина за сега...Явно ще е така докато растат-различни периоди. дано неприятните да са по-кратки Simple Smile
Лекси, сигурно нищо му няма на Алекс щом е в такова настроение.Успех с яслата Simple Smile
Аз пък да ви кажа хич не се връзвам като ме питат за Кайче дали е момиченце. Често се случва - може би заради сините очи и русата косица. Сякаш са само за жените присъши Simple Smile Може би просто така им изглежда на хората. Но не се сърдя де. На мен също ми е трудно да позная детенце на тази възраст дали е момиченце или момченце. Освен ако не е с розови дрешки Simple Smile Всъщност по отношение на цветовете и аз много не го харесвам това "розово за момиче,синьо за момче". Обличам всичко с изключение на розово, но на наякой дрешки има тук там даже розови елементи. Ами дечица са - трябва да са пъстри и весели,според мен Simple Smile А това че ви питат дали е момиче или момче....не се връзвайте, бе хора! Нормално е...
При нас има страхотно слънце, обаче имам усещането, че е кучи студ. Ще трябва да проверя как е положението и ако става за навън да поизлезем малко.
Калоян вчера ми тръшна лаптопа на земята Shocked Направо полудях.Как го направи не знам. Обаче ми напомни да си архивирам всичко важно, че не е ясно колко ще работи....
Лека седмица на всички работещи,спокойна на останалите и усмихната на всички!!!

# 263
  • морето и сините вълни :)
Здравейте майчета
Скоро не съм писала,ровя се в едни други темички Mr. Green(признах си)
Ние сме добре,Владимир вършеедивее и всякакви такива пройзводни ooooh!

Лекси,дано всичко е наред с главичката на Алекс,ще му мине бързо.Ама си е притеснително.Спомням си Влади като се хвърли надолу с главата от дивана направо щеше да ми хвръкне сърцето Tiredот притеснение да не си е счупил вратът #Crazy

Поспаланка,и аз се чудя дали да излизам newsm78 Напеклло е едно хубаво обаче верно е кучи студ #Crazy
А това мойто дивото шал не търпи на устата си,и най много да се нагълта със леден въздух и да го скопосам.Затова не ми се рискува newsm78

Лек ден от мен момичета Sunglasses

# 264
Куши, направо ме застреля от упор  Joy Аз се бях замислила дали да не е Коледа, ама имах някои притеснения, но виж твоя вариант не ми беше хрумвал изобщо  hahaha А той Вали е такъв сладур с тия къдрици, че не се изненадвам, че го бъркат за момиче. Макар че аз никога не бих го объркала!, но тия къдрици разкошните просто няма начин да не объркат бабите  Mr. Green

Илиянче, ама и Криси е една скица голяма, как пък точно тия думички е научила  Joy Важното е, че знае, че тя не е мъж!  Hug

Лекси, много се радвам, че на Алекс му няма нищо. Цицината ще мине. А за времето да те успокоя, ако не си гледала прогнози, дават го до четвъртък вкл. температурите да са положителни и до 7 градуса, което е супер  Grinning

Насе, ти хубаво казваш, че Мирко е станал беладжия, ама ние кога ще го видим на снимков материал в действие? Имаш бойна задача да ни го покажеш тия дни!  Naughty Grinning Hug

А да ви разкажа сега малко за нас. Деси от три дена знае нова думичка. "Малко". Научи го случайно, както и повечето думи, които знае, просто решава да каже някоя и така. Даваха рекламата на Джонсън с многото бебета и аз трябваше да й отвлека вниманието точно в този момент и й казвам "Деси, виж мамо, дават едно малко бебе по телевизията". И тя като почна да повтаря малко, та малко. Дори каза два пъти малко бебе  Mr. Green Но после не ръчи повече, сега сме само на малко. Най-якото е, че го казва съвсем ясно Wink А пък вчера беше взела да си разглежда книжките и беше взела една панорамна за грозното пате. Пипаше релефните картинки и понеже малко ги мачка като ги стисне, не много де, и после я пуска картинката и започва да я гали и да вика "О-о-о!", за да му мине на животинчето Heart Eyes. А иначе не говори много, опитва се, но не казва много думички. Но пък разбира абсолютно всичко. Просто не се сещам за нещо, което й казвам и тя да не разбере какво й се говори. Никой не я е учил на много неща, но тя ги знае и ги прави. Например да си остави шишето с водата на масата. Друг пример, вчера като се наака и аз не й дадох памперса както обикновено, за да го изхвърли в коша, а й обяснявах докато вървяхме към кухнята, че той е много мръсен и ще се изцапа, че много мирише и трябва първо да го сложим в кисийка и после в кофата, затова следващия път ще й дам да хвърли следващия памперс. Тя по едно време избърза към кухнята и като влизам, гледам тя отворила вратата на шкафа под мивката и бърника. Тъкмо щях да й се скарам, че това е едно от забранените неща за пипане, и я видях, че е извадила кисийка и ми я подава, за да сложа памперса  Shocked Ей такива ми ти работи. Има още много, но няма смисъл да ви губя времето с такива подробности Wink

Поспаланка, благодаря за пожеланията, да ти се връщат и на теб!  Hug

# 265
  • София
Привет, Лекси, дано е добре Алекс днес, ама щом казваш, че е във форма за бели, значи е ОК.

Ние от днес сме на кухнята на Хер Бебе, защото държавната кухня я затвориха по неясни причини. Вместо да отварят нови ясли и кухни, те ги затварят  #Cussing out

# 266
бясна съм  #Cussing out направо ще се побъркам
не стига че нямам преведено майвинство от ЮНИ а сега и видях че вече не съм здравно осигурена
ще го ******* тоя счетоводител  #2gunfire
миналата седмица от нои ми казаха че изобщо не са ми подадени документите а той все пред нои бил стоял
добрече шефа ми е добър иначеее #2gunfire

оплаках се сега ми е по-леко на душата  Blush

# 267
Кalaka ,тоз направо за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire bambam

# 268
Лекси,радвам се,че е добре Алекс Hug Hug Hug
Пебси ,Краси и за вас Hug
Ани,виждаме те ,ние-виждаме къде ровиш-там където са и половината септемврийки-Мирта,Пебс,Краси,аз,ти а и други мяркам Joy Joy Joy

Кали,вярно са за избиване #2gunfire,как така по никое време и по каква причина я спират newsm78Аз съм много доволна от държавната,с пъти повече от Ози.Всеки ден покрай тази кухня правим и разходки(я с шейна,я с количката).Дай нови снимки на Пепи и Дани,че не сме ги виждали бая време.

Калимей,Радостинка вчера се опитваше да имитира смеха на Тони,много му се радваше и определено и хареса как се смее Laughing

Калаче,я ходи се разправи с този кре10!

Ески, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за Деското!!Умниче е детенцето на мама.

Нашата не знам защо и хареса една думичка.Един ден и викам трътло и тази по мен повтаря Тутоооо и не спря така сума ти време само това говореше.

А като я питам кой го няма преди казваше тати,а сега....Пепии Joy,кой ли е този Пепи като татито ни е Жоро hahaha hahaha hahaha е познайте-котката на съседите.И това го повтаря пред различни гости.Ходи доказвай,че нямаш сестра,ще ме разведе като нищо hahaha Joy
Вече помним имената на близките вуйчо Пламен е Пами,кака Кали е Али,Тали(К не можем да кажем,заменя го с Т),аз бях сигурна,че с Рто ще има проблеми(като мен),а тя...да и се неначудиш(оказа се,че баща и като малък бил същия hahaha Joy)Дано поне се научи на Р,че мен вече близо 30 години ме мъчи гадината.
По телефоона си говори с баба и дядо спокойно(ало деде, ало да,на мама)и т.н.
А пеенето ни вече гарничи с крещене,пуска музика и започва да се вдъхновява,а успоредно с това денси-ту с дупе,ту с ръце,ту с крака).Напоследък се кефи като играем на балона се надува и като се пукне сядаме с трясък на земята,и на "Ходи,ходи баба меца круши да събира...а след нея тичат малките мечета-тичат,тичат,тичат с босите крачета.На това пък показва как ходи тромаво баба меца ,а после тича бързичко на място,за да илюстрира мечетата) Joy И само повтаря баба,баба като иска да играем на това.Ако ни чуят бабите ...ще им стане бая забавно.

Иии щях да забравя,Куши,рзсипа ме с тази света Параскева Joy hahaha,а днес за всички,които имат познати Таня,Татяна да им честитят.Имат имен ден,ако тук се подвизава някое Танче,да ни е мнооого здраво и щастливо!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:36 от bravy

# 269
Здравейте момичета, Hug
отдавна не съм писала Embarassed Михаил започна да спи по-малко през деня, а когато е буден не иска да си играе сам и нямам почти никакво свободно време. Види ли ме, че съм на компютъра започва да реве и да се тръшка ooooh!. Иначе сме добре, станал е голям хитрец и всеки ден ме изненадва с номерата си, напоследък много приказва, но все още голяма част от думичките не ги изговаря правилно. Прави доста белички (главно от скука), но знае как да ме разтопи и не мога да му се сърдя дълго. Голям срамежливко е станал, когато непознати хора започнат да му говорят се сгушва в мен или се крие като малко мишле. Grinning Дано скоро да премине този срамлив период Laughing Вчера го оставихме при майка ми в Троян. Ще го гледа 2 седмици, а ние ще се отдадем на дългоочаквана почивка. Въпреки, че имам нужда от това и знам, че майка ще го гледа перфектно много ми липсва Мишочето и ми е тъжно. Sad
Утре ще ходя да се срещна с директорката на една частна ясла, която се намира много близо до нас, ако не ни хареса най-вероятно ще го запишем в яслата, в която Кали е записала Тони. Последно реших, че ще го запиша за септември.
С гърнето нямаме никакъв напредък, но да си призная изобщо не съм настоятелна Embarassed Надявам се като се позатопли да успеем да го приучим. И Мишето много често го мислят за момиченце Laughing Относно цветовете харесвам да го обличам в цветни дрешки, но от известно време насам май само в синьо купувам Laughing
Ето тук съм качила малко снимки от коледа и нова година: http://picasaweb.google.bg/kbankov/Christmas2008#5288139685080867970
Спирам, че стана много дълго Embarassed
Мунка, писах ти по скайпа Hug

Хубав ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт