Дано му няма нищо на Алекс,най-вероятно няма да му има нищо,много са им здрави главичките,но гадно,че е станало вечерта,че няма как да го следиш за сънливост през ноща и ще ти е притеснено.Успокой се
и целувки за Алекс
дано му мине цицинката бързо 

разсмя ме рано сутрин 
Дано сте спали спокойно тази нощ
дано да няма други болнички.
)
Дано е период, че не е работа така 
Може би защото няма много косичка, макар да е с червени и розови дрехи, пак питат Момче ли е?

Иначе сме все по-голяма беля.Вече няма недостъпни места за нас.Библиотеки,столове,маси-той е от горе. 

От Кикиморско царство не можах да я поръчам защото ми излизаха някакви йероглифи а до метро не съм ходила откакто смениха картите, но ако не я бях открила и до там щях да отида.
Най на края го разбрах
При нас нищо ново сякаш. Моя пикльо и той стана неспокоен напоследък и се събужда по 2-3 пъти посред нощите. Не съм намерила причина за сега...Явно ще е така докато растат-различни периоди. дано неприятните да са по-кратки

Може би просто така им изглежда на хората. Но не се сърдя де. На мен също ми е трудно да позная детенце на тази възраст дали е момиченце или момченце. Освен ако не е с розови дрешки
Всъщност по отношение на цветовете и аз много не го харесвам това "розово за момиче,синьо за момче". Обличам всичко с изключение на розово, но на наякой дрешки има тук там даже розови елементи. Ами дечица са - трябва да са пъстри и весели,според мен
А това че ви питат дали е момиче или момче....не се връзвайте, бе хора! Нормално е...
от притеснение да не си е счупил вратът 
Напеклло е едно хубаво обаче верно е кучи студ 

Аз се бях замислила дали да не е Коледа, ама имах някои притеснения, но виж твоя вариант не ми беше хрумвал изобщо
А той Вали е такъв сладур с тия къдрици, че не се изненадвам, че го бъркат за момиче. Макар че аз никога не бих го объркала!, но тия къдрици разкошните просто няма начин да не объркат бабите
Важното е, че знае, че тя не е мъж! 

А пък вчера беше взела да си разглежда книжките и беше взела една панорамна за грозното пате. Пипаше релефните картинки и понеже малко ги мачка като ги стисне, не много де, и после я пуска картинката и започва да я гали и да вика "О-о-о!", за да му мине на животинчето
. А иначе не говори много, опитва се, но не казва много думички. Но пък разбира абсолютно всичко. Просто не се сещам за нещо, което й казвам и тя да не разбере какво й се говори. Никой не я е учил на много неща, но тя ги знае и ги прави. Например да си остави шишето с водата на масата. Друг пример, вчера като се наака и аз не й дадох памперса както обикновено, за да го изхвърли в коша, а й обяснявах докато вървяхме към кухнята, че той е много мръсен и ще се изцапа, че много мирише и трябва първо да го сложим в кисийка и после в кофата, затова следващия път ще й дам да хвърли следващия памперс. Тя по едно време избърза към кухнята и като влизам, гледам тя отворила вратата на шкафа под мивката и бърника. Тъкмо щях да й се скарам, че това е едно от забранените неща за пипане, и я видях, че е извадила кисийка и ми я подава, за да сложа памперса 
направо ще се побъркам

,как така по никое време и по каква причина я спират
Аз съм много доволна от държавната,с пъти повече от Ози.Всеки ден покрай тази кухня правим и разходки(я с шейна,я с количката).Дай нови снимки на Пепи и Дани,че не сме ги виждали бая време.
за Деското!!Умниче е детенцето на мама.
,кой ли е този Пепи като татито ни е Жоро
е познайте-котката на съседите.И това го повтаря пред различни гости.Ходи доказвай,че нямаш сестра,ще ме разведе като нищо

)Дано поне се научи на Р,че мен вече близо 30 години ме мъчи гадината.
И само повтаря баба,баба като иска да играем на това.Ако ни чуят бабите ...ще им стане бая забавно.
,а днес за всички,които имат познати Таня,Татяна да им честитят.Имат имен ден,ако тук се подвизава някое Танче,да ни е мнооого здраво и щастливо!
. Иначе сме добре, станал е голям хитрец и всеки ден ме изненадва с номерата си, напоследък много приказва, но все още голяма част от думичките не ги изговаря правилно. Прави доста белички (главно от скука), но знае как да ме разтопи и не мога да му се сърдя дълго. Голям срамежливко е станал, когато непознати хора започнат да му говорят се сгушва в мен или се крие като малко мишле.
Дано скоро да премине този срамлив период