През Новата година пак на детска градина! - 17 част

• 17 146
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мартин в дните преди Коледа си ходеше с 3/4 чорапи, но днес и аз му обух чорапогащник, просто не знаех как са с отплението след толкова почивни дни. Мисля утре да си го заведа пак по чорапи, но аз сутрин го карам с колата, а след обед го взима баба му и ходят поне 10-на минути пеша  newsm78, може би тя ще му носи по-дебел панталон или чорапогащник.
Благодаря на всички за идеите за рожден ден, които споделиха. Мисля да отида до Джъмбо и да купя свирки, шапчици, чинийки и балони за децата. Идеята с подарък за всяко детенце малко Киндер шоколадче, има такива и на Милка, също много ми допадна и ще се възползвам и от нея.

# 106
Извън темата, но чак сега забелязвам.... Дю, честита ти линийка! Лека и безпроблемна бременност, здраво и прекрасно бебче на финала!

Мерси за споделеното за обличането!

# 107
Здравейте и от мен!!!Днес като за първи ден беше голям рев отново CryВ градината беше топло,беше дошла и жена с акордеон да забавлява дребните LaughingНадявам се само новата година да е с по-малко болести,скоро се надявам да започна работа.

# 108
Sunsunny,  welcome
Днес си мислех точно за обличането. Понеже Илко е изнежен, смятам след работа да се поразходя и да му купя чорапогащник без пети (така ли се казваше?). Така ще може сам да си го обува с някакви чорапки. Аз не съм се похвалила че може сам да обува панталоните си, което при нас си е постижение. Блузите не може.

# 109
  • София
Аз Ади я пращам по клинче и отгоре грейка.  Peace Баща й я кара сутрин, а там й свалят грейката. Не я пускам само по анцуг/ панталон, защото следобеда я взимам аз и ходим пеша.  Hug

# 110
Аз да ви кажа напоследък слагам на Криси чорапогащник вкъщи даже, под панталона. Отопляваме се е климатик в хола, но на пода е хладно, а нея все я влече там да си поседне  ooooh! Иначе всичко освен чорапогащник успява да облече сама - гащи, чорапи, потници, блузи, панталони, бе почти всичко. Само с ципове и копчета не може да се пребори   Flutter

Sunsunny, добре дошла при нас  Hug

# 111
Не му слагам чорапогащник. То изобщо тази година съм му слагала два пъти, вчера като ходихме на пързалката и веднъж...не помня кога беше ooooh!. Иначе в градината има деца с чорапогащници, виждала съм, макар, че е доста топло. Има и такива с вълнени елечета даже #Crazy, хора всякакви  ooooh!. Групата е много топла и от най-малкото слънце вътре става жега направо. В нас е топло, даже е трудно и пантофи да задържа на краката му.

# 112
  • Пловдив
В градината им е толкова топло, че Стелла ходи по къси ръкави и с пола лятна, тъкмо ще си ги доизноси  Crazy Не одобрявам тази горещина, не е нормално с къс ръкав изпотена да ми я свалят. А и при нас има дечица с жилетки... Тя сама се оправя доста успешно с обличане и обуване на поли, чорапогащници, копчета дори закопчава (за разлика от батко си до доста късна възраст) Сутрин баща й я кара с колата и слага чорапогащник и дебели панталони, там съблича панталоните и остава по пола  Flutter
МерСедес, при петокласниците съм надзъртала само, но хич не съм в час с материала, баща му всяка вечер го проверява и аз наистина нямам идея какво учат  Embarassed Но не е лошо да влизам и там, то освен у-ще и куп други неща има свързани с големите деца  ooooh!

# 113
Ния до преди празниците си ходеше по анцуг и 3/4 чорапи. Но сега ще и слагам грейка върху анцуга.

# 114
А, то там материала не се обсъжда толкова, колкото дисциплината, първи трепети, изцепки  и т. н. Joy
Извинете за спама Embarassed

# 115
Честита нова година, да сте живи и здрави  bouquet
аз май надниквах до сега в тази темичка и сега реших да пиша, та да си кажа - моят палавник е на 4, всъщтност почти на пет годинки, до сега ходеше с удоволствие на градина, но от едно известно време не му се ходи, днес беше разочарован, че евреме отново за градина. По въпроса за чорапогащника ами до скоро не слагах такъв, но тези дни започнах да му обличам, днес е за първи път на градина с чорапогащник, но... иначе в групата е топло и няма нужда от дебели дрехи и съответно е по леко облечен, лошото е като излязат на вън, а той не се сеща да се облича Confused

# 116
Извън темата, но чак сега забелязвам.... Дю, честита ти линийка! Лека и безпроблемна бременност, здраво и прекрасно бебче на финала!

Благодаря ти Елси!  Hug

# 117
баща му всяка вечер го проверява и аз наистина нямам идея какво учат
Горе-долу в тази връзка: вчера моят син решил, че му трябва интелектуално занимание - грабва Моливко и казва на баща му: "Тати, хайде да учим", а баща му пък отговорил, че е прост и майка му е за тези работи. Още от сега усещам, как аз ще съм за всичко.

# 118
Дю, аз нещо съм пропуснала, ходи ли вече на лекар, беше писала, че ще ходиш след празниците?

# 119
Дю, аз нещо съм пропуснала, ходи ли вече на лекар, беше писала, че ще ходиш след празниците?

Не още, но пък си сложих линийка. Нямам търпение вече, тази седмица ще видя кога ще мога да отсъствам от работа, за да ида на лекар.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт