През ДЕКЕМВРИ резултатът ще е ясен - по-многоброен е отборът на момите или на мо

• 14 746
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честита ти радост Йоана! Да ти е жива и здрава и много да ви радва! Да е послушна и да расте щастлива! На теб бързо възстановяване и прибиране вкъщи с малка принцеса Адела!

# 91
  • София
Честита принцеса Адела на мама Йоана. Нека малката расте здрава и много да слуша мама и тате. Йоанка, бързо възстановяване.   newsm51 newsm51 newsm51

# 92
ЧЕСТИТО НА ЙОАНКА!ПРИНЦЕСА АДЕЛА ДА Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!!![/size]
Bubaboo, ето линка за поръчка на Инфакол http://www.bhb-bg.com/top/702.html
За зеленото ако аз съм чувала, че бебето все още се чисти.И при нас в началото беше по-често зелено, но сега отдавна  не се е случвало
Камелия Hug

# 93
  • Бургас
Честито на Йоанка Hug

За зеленото ако - преди малко четох, че бебетата от 2 до 6 седмици трябва да акат 1-3 пъти на ден, жълто, пастообразно и малки топченца. Зелено може да е от претопляне или настинка. Нашето е жълто, но по-скоро е течно от колкото пастообразно, но пас си е с въпростите топченца.
Голям ми е ревльо иначе и като се наяде вече се кокори, а аз се чудя с какво да го забавлявам. Преди като спеше само поне времето си беше мое между храненията. Laughing

# 94
Честито на Йонка , да й е жива и здрава малката Адела! На мама бързо възтановаяване!!!

Здравейте и от мен , най-накрая да се вкюча и аз!
Честити месечинки на Крис , Йоана и Валери !

И при нас заспиването след хранене става все по-трудно , но си гледа милата и си мрънка нещо , но може да мине и без гушкане!
Тази вечер направо си умря от глад детето  Sad Уж се наяде , а след 10 мин рев , ама рев ще си изяде ръцете , одеалце , всичко около нея !!! Аз от два дни нищо не мога да изцадя след хранене , а вчера се изцедих преди хранене и едвам 60 мл , направо ужас.Надявам се да се оправят нещата. Татито  ходи до Била тази вечер за АМ и й дадох да я дохраня. Тя изпи 20 мл и изплю шишето и заспа!
Сега се чудя за през ноща какво да правя. Да я кърмя и дохранвам - ама с колко мл АМ или да й приготвя шише направо с АМ ??? newsm78
За акито и аз четох същото като Бубабо !!!
Бубабо и нащо аки е така -по-течно , но топченца и жълто!

# 95
Качих снимки на Ния в албумчето , но нещо не се справих с описанието -име и т.н Последните три снимки -134,135,136 поред. Ще помоля Мира да сложи първата снимка на първа страничка!!!
Много благодаря!

# 96
Йоана честита принцеса да ви е жива и здрава, много да ви радва и слуша! На теб бързо възстановяване   bouquet Hug

# 97
Забрвих да честитя на всички бебчета които днес стават на месечинка да са ни живи и здрави
Също така изпращам и специална прегръдка на АЛЕКС Hug Hug Hug ПОЖЕЛАВАМ Й ДА СТАВА ВСЕ ПО ЛЮБОПИТНА И СКОРО ДА СИ Е В КЪЩИ ПРИ МАМА И ТАТИ

# 98
                                   Добро утро!
  За раннобудните като нас-по едно кафенце kaffeetrmker_2
Честито на всички нови мами, честита кукла на Йоанка  bouquet и Щарк!  bouquet, и бързо възстановяване
  Ние се "въртим " на 3-часовия режим на хранене, като 1-вото е в 6.30часа. Но после почва одисеята- цедене, гушкане и всички други екстри. Много моля мамите с повече опит от мен, да споделят при тях как е, и какъв режим спазвате......И по колко мл похапвате на ядене, ако давате в шише? Някой ръководи ли се по формулата на Финкелщайн newsm78???
    До после

# 99
Честита принцеска на мама Йоанка!!! Да ви е жива и здрава много да ви радва, а вие с тати да я слушкате  newsm51 newsm51 newsm51

# 100
Добро утро  Hug

Жени при нас е следната ситуация с моя лакомник понеже привечер понамалява кърмата а той иска да му тече в устата без да се напряга / преди това не съм давала шише изведнъж почна да се нервира/ та дохранвам с АМ и като го меря или се цедя си хапва около 150-160 гр. вече. Храним се на около 3-4ч. понякога на 2:30 и аз така изчеждам додавам, не спазваме никакъв определен режим просто той си се буди горе долу в едни и същи часове. Гледам да избягвам максимално добавката просто понякога не мога да събера като за цяло ядене Thinking

Успех на всички очакващи днес!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 101
Здравейте и от мен!

Честито бебче на Йоанка! Да е жива и здрава Адела! Много хубаво име Simple Smile Голяма да порастне и да радва много мама и тати!

Момичета, имам нужда от съвет за три неща:
1. Относно оригването.Хич не се справям. Държа я доста на рамо, но ...никакъв резултат.
2. Къпането - тук пък трагедията е още по-голяма - не мога да я държа както ми показаха в болницата, пробвахме в коритце, но нещо все не ми е удобно. Кажете вие как се къпете?
3. Нощното хранене! Педито ми каза да го избягвам и да дам вода, но сърце не ми дава...Да, но вчера се буди точно на 3 часа и така храненията станаха 8. Вие храните ли нощем? Как да избегна храненето?

# 102
Успях да кача и снимки в албума Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307490&pid=9743617

# 103
Ние също избягваме нощното хранене, трудничко е малко защото плаче, но стискам зъби. Даваме и водичка. Но според лекарите така е по-добре, казват че ще плачат няколко дни и ще свикнат, защото стомахчето трябва да има почивка поне 6 часа и евентуално да се избегнат коликите.

# 104
Ели мила за оригването, аз като го вдигна на рамото и леко го притискам към мен потупвам по гръбчето и веднага се оригва.
За къпането като бяхме колкото вас мъжа ми го държеше аз го поливах и сапунисвах отгоре сега вече го киснем във ваничката Peace
Ние се храним нощем 1 път яде към 10-11ч. вечерта и се буди между 3-5ч. после между 7-9ч. сутришното хранене. Аз предпочитам сам да се откаже от него, но това си е мое мнение  Simple Smile

Ух че е красива тази Алекс  Heart Eyes Hug да ви е жива и здрава Hug Мила аз може и да не съм прочела, но ти писа ли за раждането как мина?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт